נגן חדש-עזרה

• פותח הנושא jily
  • פורסם בתאריך

jily

New member
נגן חדש-עזרה

הי :) חיפשתי קצת בפורום וזה סיבך אותי...אשמח אם תמליצו לי על נגן לפי הדברים הבאים: המטרה: מוסיקה, טייפ מנהלים באיכות טובה, דיסק-און-קי ללא וידיאו (אז בעצם לא mp4- נכון? ללא כל מיני תוספות מיותרות לא הבנתי את ההבדל בין תיקיות לפלייליסט (אבל אני לא רוצה תגיות). חשוב לי: 1. אם יש נגן שבו יש תיקיות כמו במחשב אבל אני אוכל לקפוץ משיר מס' 1 בתיקיה לשיר 50 בלי לעשות forward 50 פעם? 2. אפשרות ל shuffle נורמלי בתוך תיקיה ואם אפשר גם בכל התיקיות יחד? (בנגן העלוב שלי זה חוזר על שירים כל 4 שירים) 3. סוללות רגילות (איזה עוד אופציות יש?) סיבכתי? תודה

יאיר B

New member
לא רוצה תגיות = רוצה תיקיות.

תיקיות זה סידור כמו במחשב. פלייליסט זה רשימת שירים שאת בונה, היא יכולה להיות מכל מני תיקיות. אז את לא רוצה תגיות, זה אומר שיש רק יצרן אחד שאת יכולה לקנות ממנו: איאודיו. יש שלושה דגמים, תבחרי אחד מהם: F2, I7, D2. באתר באג יש אפשרות לראות את שלושתם.

trakl95

New member
ובלי קשר-אז סתם סקרנות,אז ל-T60, אמורות להיות

תיקיות?

יאיר B

New member
יש סיכוי, למרות שאני לא מוכן להתחייב (לא

התנסיתי בו). אם למישהו פה יש T60 של איריבר ומוכן לכתוב משהו על נושא התיקיות - אני אשמח. תודה.

jily

New member
תודה...המשך

ומה לגבי ה shuffle? איך זה עובד שם? ה"דרישות" האחרות שלי מתקיימות? אפשר לראות את השירים על הצג ולעבור משיר 1 ל 50 בלי לעשות "קדימה" 50 פעם? ובלי קשר...כשיש תיקיות אפשר לבנות פלייליסט בנוסף לתיקיות? תודה בינתיים!!!

ts9

New member
השאפל מנגן מוזיקה... וזהו.

הייתי הולך עם מה שיאיר המליץ... אפשר לראות את כולם באתר זאפ בקטגוריה של נגני הMP3

הI7 מומלץ.../images/Emo45.gif

עכשיו ככה: בתור אחת חולת סדר אין לי מושג איך זה לעבור 50 שירים בתוך תיקייה אבל 20+ שירים אני כן מעבירה בI7 שלי וזה לוקח ממש מעט זמן. עכשיו ב.יש שאפל אבל אני כמעט בטוחה שאפשר רק על כל התיקיות יחד,תקנו אותי עם אני טועה[השתמשתי בשאפל פעם אחת] ואין לו סוללות רגילות אבל חיי הסוללה שלו ארוכים מאוד 60 או 50 ומשהו שעות נגינה! בנוסף האיכות מעולה.

jily

New member
אז קראתי קצת

ועזרתם לי המון. צריכה עוד עזרה :) כרגע ה-i7 נראה טוב. אבל יש דברים שאני לא צריכה ואולי יש נגנים אחרים שיכולים להתאים: *בלי משחקים, וידיאו וכו'. רק מוסיקה. אני לא רוצה לשלם על מה שלא אשתמש *אם אפשר לא מסך מגע ולא חובה מסך צבעוני, הכי פשוט *עדיין יש נגנים עם סוללות רגילות? חובה: רדיו, תיקיות, רשמקול, מעל 2 ג'יגה אך עד 5, אפשרות לשאפל, והכי חשוב: אפשרות לניווט מהיר בין שירים בתוך אותה תיקיה| סדגש|-הבנתי ש ב i7 יש ממשק שמאפשר גלישה ולא לחיצות? וגם שאפל שניתן להפעיל גם בתוך תיקייה אחת ולא על כל התיקיות האם זה קיים? אם לא אולי אני אתפשר על אחת החובות המודגשות

jily

New member
שכחתי ../images/Emo9.gif

כמובן שזה ישמש גם כ דיסק או קי (זה בכולם ככה, לא)? ולא חייב נגן חדש, אפשר גם אחד שיצא לפני שנה... אגב- מה ההבדל בין אייפוד לנגן? חוץ מהקטע של הפורמט השונה של הקבצים והקטע של itunes?

אם זה מה שאת רוצה אז הI7 או אפילו הF2 יתאימו.

אני לא יודעת רק בקטע של המעבר שירים בF2. תראי הסתכלתי ככה על המעבר שירים בתקיות וזה באמת מהיר אז סבבה. ואם כ"כ חשוב לך תיקיות אז רק IAUDIO. בהצלחה.

יאיר B

New member
זה קשה.

משחקים - לרובם אין. וידיאו - זה מסבך את החיים. כיום לכל נגן שיש לו מסך צבעוני יש וידיאו (גם אם בפועל הוא לא שימושי בכלל כי המסך קטן מדי). מסך מגע - האם הכוונה למסך שמציג את המידע שלא יהיה מגע (זה בעיקרון D2 של איריבר) או שבכלל לא יהיה כפתורי מגע (ואז גם ה-I7 יורד, למרות שלדעתי הוא הכי נוח כדי להריץ רשימות שירים במהירות, מצד שני, גם האיפוד עובד על כפתורי מגע...). מסך צבעוני - למרבית הנגנים יש מסך צבעוני. קשה לברוח מזה היום. יש כמה פשוטים מאוד של סנדיסק שאין להם מסך צבעוני (או שיש לו שני צבעים). נגנים עם סוללות רגילות - זה די נדיר בימינו. יש את ה-T60 של איריבר. אני לא יודע אם הוא יעמוד בדרישות שלך (בעיקר בנושא התיקיות + הממשק - העברת שירים דרך ג'ויסטיק + הקיבולת - מוגבל ל-2GB). לגבי שאפל - אני לא יודע מה קורה עם נגנים בנושא, אני לא משתמש באפשרות. DOK - כל נגן יכול לשמש כדיסק נייד (במקרים מסויימים צריך להגיד לו שזה מה שרוצים לעשות ע"י לחיצה בתפריט). מה ההבדל בין איפוד לנגן? אין הבדל. איפוד זה מקרה פרטי של נגן (איפוד הוא סוג של נגן כמו שטויוטה היא סוג של מכונית). הוא רק מפורסם מאוד בעולם (הכי נמכר, מעל 70% מהנגנים שנמכרים בעולם הם מסוג איפוד).

Bad N Stuff

New member
i7--> מומלץ

לא יודע מה זה טייפ מנהלים אבל אני כתבתי הודעה בדיוק כמו שלך לפני בערך שבועיים והמליצו לי עליו, אני מאוד מאוד מרוצה ממנו.

jily

New member
כמעט החלטתי

נשמע ש ה- i7 הכי מתאים. אבל שכחתי משהו חשוב: לרוב השימוש הוא בספורט. כלומר- עמיד לטלטולים, לחות אפשרות להעביר שירים על עיוור (forward)- הבנתי שעם זה תהיה לי בעיה. אני מעדיפה כפתור ולא מגע. יש עוד הצעות? אגב, אתם לא מדברים פה על נגנים פשוטים (מדבקה?) בכלל?

למעלה