נגן אנטישמי

Lady In Blues

New member
נגן אנטישמי ../images/Emo46.gif

בחיי שאין לי מושג מה הבעיה שלו... מתח נפשי, תסמונת קדם מחזור, אנארף. הדבר לא מוכן לקבל עיברית! Sansa Express של 2GB נקנה לפני כמה שעות מתנהג כמו ילד טוב- משמיע בסדר, לא מתחרפן וכל זה. רק מה- לא משנה מה אני עושה (הופכת, מחזירה, הופכת חלק ובכל תוכנה אפשרית), הוא פשוט לא קולט עיברית כמו שצריך! אדיש למאמצים שלי הוא פשוט כותב אותה הפוך ואני מבזבזת תאים אפורים בניסיון להבין מה אני שומעת. זה כבר הסנסא אקספרס השני שלי וגם הקודם עשה את אותה הבעיה. יש לכם איזה פיתרון קסם?

Lady In Blues

New member
אבל יש תצוגה של אותיות בעיברית.

פשוט הפוך... וההגיון אומר ש, תיאורטית, אם אהפוך את השמות לפני שאעביר אותם למכשיר הוא יציג אותם בסדר הנכון. אבלהנגן שלי לא עובד עם תיאוריה... אין עידכון לעיברית באתר שלהם או משהו?

יאיר B

New member
בעיקרון ההיגיון שלך נכון. אבל יש בו כשל אחד.

הנגן לוקח את המידע על השירים מתוך התגיות. לפי התגיות הללו הוא גם מסדר את השירים (לפי אמן, אלבום וכו'). אם תמחקי את התגיות מכל השירים ותהפכי את שם הקובץ, תאורטית הוא אמור לקרא את שמות הקבצים (ובגלל שהעברית הפוכה והוא קורא עברית הפוכה, אז בתצוגה של הנגן זה יראה בסדר). מה הבעיה עם זה? שאם תמחקי את התגיות - כל השירים שלך יהיו מסודרם ביחד, ללא שום ארגון ויהיה קשה למצוא משהו מסויים שרוצים.

למעלה