נגמר

yoavshovav

New member
נגמר

איי איי איי.... היום באופן רשמי סיימתי ללמוד את המקצוע שאני הכי אוהב בעולם. היה קל והצלחתי הכל, ובע"ה יהיה טוב. בכל אופן, אני אשתף אתכם בחוויה אישית: לפני כמה ימים נכנסתי לכתת ערבית כשהיא הייתה ריקה והסתכלתי על כל הפלקטים, התמונות, הכתב של המורה שלי על הלוח, הפוסטרים של הזמרים הערבים שהבאתי... והרגשתי גולו גולו בבטן. ביום ראשון כל הכתת ערבית באה אלי ואנחנו עושים חפלה חגיגית. תמשיכו לאהוב ערבית!

yoavshovav

New member
ולגל הגזעית:

הגיעה הזמן להגיד לך תודה על ניהול הפורום הזה. שמתם לב כמה הוא התרחב והתעשר ? קבלי ח"ח

yoavshovav

New member
ערך*

עזבו, אני עייף. ועוד מחרתיים מתמטיקה- זה המקצוע הכי מסריח שנברא איי פעם

היום יצאנו מהבחינה

והתחלנו לחשוב על המסיבת סיום שנעשה והכל. כמובן אחרי שציינתי ש"תמה (+מצדר) הבגרות בערבית!", וזה היה קצת עצוב שנגמר. אבל בשביל זה יש צבא
.

דללה

New member
התכוונת,

לשמחתנו זה נגמר, לצערנו זה יהיה שוב בצבא? בבקשה תגיד שהתכוונת לזה!!

נ---ג---מ----ר!!!

סלח לי שאני משרשרת לשרשור של כמה אתה אהבת את המקצוע... אבל אני שמחה שסיימתי עם זה סוף סוף... י' הלכה לי פשוט בי'א התחלתי להתאמץ וי'ב פשוט קרעתי את התחת ועדיין הבגרות הסופית הלכה לי קשה... הקלה עצומה... אני מאושרת! להגיד שלא אהבתי ואני לא יתגעגע לזה אני לא יגיד... (למרות שלמדתי למבחנים ולבגרות בעל פה הכל כך מתישה אמרתי את זה המון) אני שמחה ומאושרת שסיימתי עם זה....! אני מרגישה שסיימתי עכשיו עוד שלב בחיים

למעלה