נגמר

ליסחן

New member
נגמר../images/Emo7.gif

זהו. עכשיו חזרתי מסופשבוע בכל הנשמה שרינה, שני ואנכי ארגנו והעברנו לחניכי הקורס שלנו. אני לא יודעת איך האצבעות שלי אפילו זזות. אני כל כך עייפה. אבל... וואו. פשוט וואו. אין מילה אחרת. שני ורינה - אני כל כך אוהבת אתכן! ואני כל כך גאה בנו! אתן קולטות שהרמנו כנס לבד?! יותר מזה - אתן קולטות עד כמה זה היה מדהים?! לכל מי שלא בצוות טרה-לה-לה, אני אסביר קצת: היו פעולות (-מעולות! רינה ושני - קבלו ח"ח!) וארוחות שהביאו מהבית והכנו ביחד ותפילות (הערנו אותם בשש בבוקר ולקחנו אותם לטחנת הרוח, מונטיפיורי, ועשינו שם מעמד כמו שעשינו במועצה, עם כל הספרים מהבית) וסתם שעות של שיחות וכיף ומשחקים ו... וואו. טוב, אני כבר לא יכולה. חם לי ועייף לי ודי לי. אני רק אסיים בזאת: לא יכולנו לסיים את הקורס בדרך יותר טובה. ויש לי אמון מלא במדריכים לעתיד שלנו! אז לילה טוב חבריי. לירושלמים שבינינו (+אריאל ניצן) - נתראה מחר!
ליסה נב - תודה רבה לרעיה ועידית שעזרו לנו לשרוד את הסופ"ש!

רינסי

New member
../images/Emo99.gif סוף שבוע רגוע!

אוי מאי גאד! אין מצב שסיימנו! גם סוף שנת הדרכה וגם סוף שנת הלימודים (ובשבילי כניסה ל-י"ב)!!!!! מה??!?! למרות כל העייפות עליי להגיד שפשוט היה לי את הסופ"ש הכי מדהים בעולם! ובאמת,אבל באמת, אני כבר מתגעגעת לחניכי המתוקים! יצאתי מהכנס וכל מה שרציתי זה להיות עוד שעה איתם! הם נתנו לי (לליסה ולשני גם!) הרגשה כל כך טובה ומקום חם בלב! ממש הרגשנו את הרגשת ה-"השפעתי עליהם"! רק רציתי לחלוק את ההרגשות המוזרות שלי! אוהבת מאוד, רינה (מדריכת קורס לשעבר
)! נ.ב- ליסה ושני אתן מדהימות ואני אוהבת אתכן כל-כך! אני לא מאמינה שזה נגמר ורק שתדעו אתן מדריכות מ-ע-ו-ל-ו-ת!

שני, כינה וליסה,

באמת כל הכבוד לכם על שהרמתם את הפרוייקט הזה, נראה לי שבאמת עשיתם עבודה מדהימה השנה, והקטע איתכם הוא שגם תזכו לעבוד ולהדריך עם אותם אנשים שאתם "חינכתם", תוכלו לראות את ההשפעות שלכם במה שנקרא " על אמת". רואים שהשנה הזאת מבחינת הדרכה ובכלל נתנה סיפוק אדיר, ולא רק לכם, וזה עוד לא הסוף....

למעלה