נגמר

zomery

New member
נגמר ../images/Emo10.gif

אחרי פרידה של כמה חודשים החלטתי להבין איפה אני עומד. לאחר שיחת טלפון הבנתי הכל. היא לא תחזור האהבה מתה!!! "אתה יקר לי" היא אומרת לי "אבל לא נוכל לחיות ביחד אני כבר לא אוהבת אותך..." אז עכשיו זה מתחיל - תהליך הגירושין. והנה אני מצתרף לסטטיסטיקה אז כן, אני אומר תודה לאל שאין לי ילדים עדיין, אחרת... אז איזה חג זה כבר יכול להיות
שברון הלב לא נותן מנוח

הילה301

New member
../images/Emo201.gif יש משפט קלישאתי מעצבן שכולם אומרים

הזמן מרפא את הפצעים. וזה נכון. עכשיו קשה לראות שזה כך, אבל זה מה שיקרה. עם הזמן הכאב יתעמעם. ונכון, טוב שאין ילדים. אל תנסה לברוח מהכאב. זה חלק מהתהליך. תעבור אותו ותתחיל מחדש. תעטוף את עצמך בחברים. ותהיה כאן. אתה תראה שהכל יהיה בסדר, אולי אפילו יותר מבסדר

../images/Emo10.gifאוף

אני כל כך מבינה את הכאב...
זה לא קל ולא פשוט אבל אני מאמינה בקלישאה שמה שקורה, קורה לטובה... אנחנו כאן בשבילך
ואני בטוחה שעם הזמן יהייה טוב... חייבים להאמין בזה כדי להמשיך הלאה...
חוץ מזה אתה תמיד יכול לטוס לנקות את הראש בחוף "ענארף"...

zomery

New member
אין אין אין עלייך!!!!../images/Emo6.gif

אמת לאמיתה הזמן הוא מרפה ורק לטובה!!! כעבור כמה שעות במטוס: "נא להדק חגורות!!" "סליחה דיילת מתי אמרת אנחנו מגיעים לחוף ענארף.." הדילת: "ענארף?????!!!
" "טוב תודה"

אכן, לא נעים.

קודם כל,
ובכן, כיף זה לא. אבל נשמע שיכולת לראות את זה בא... עם הפרידה שהיתה לפני כמה חדשים, ואולי עוד כמה רמזים בדרך. ועכשיו? - הכאב נמצא, נוכח. לא כדאי להמלט ממנו. תעבור דרכו - ואז הוא יעזוב אותך. אם תברח הוא ירדוף אחריך זמן רב.. בכל מקרה, זוהי תחילתם של חייך החדשים. בעוד כמה זמן תוכל לחייך אליהם... ואז הם יחייכו אליך.
בהצלחה! מתחדשת.

zomery

New member
מתחדשת שלי

תודה על החיבוק ועל המילים המעודדות ובחזרה ממני

למעלה