נגמר פורים, מה עם פסח?

אני חושב שאני כן יוצא

מאיפה הגעת למסקנה הזו? מה שאמרתי שאני אנסה לצאת כחלק מהמפקדה במקום לצאת עם סירקין וכל הילדים המופרעים האלה.

שקסי

New member
אל רק תחשוב..

תבצע!! יהיה לי ממש משעמם שם נראה לי...כי זה רק דרום שרון... לא שאנחנו לא מצויינים או משהו אבל סתם משעמם לבד בלי מועצות אחרות...

נגמר פורים, מה עם פסח?

מה עושים אצלכם במחנות פסח? אצלנו יש מחנה ד-ו שלפי המידע שיש לי כרגע נערך בכפר הבפטיסטים (למה?), של יומיים, כנראה עם טיול בכרמל או משהו כזה, והמחנה אמור להיות על יציאת מצריים (אם הבנתי נכון). אה כן, ולמחנה הזה אני כנראה אצא. ויש טיול נודד של 3 ימים של ז-ח במכתש הקטן (נראה לי), או משהו בסגנון, אני כבר לא זוכר, כי זה לא כ"כ רלוונטי, כי יש לי בעיה לצאת אליו (לימודים). ודרך אגב, אני לא חושב שאני שומכאר, אני לא רוצה להיות שומאכר, ואין שום קשר ביני לבין שומאכר, ואני גם לא רוצה שום קשר איתו, ונמאס לי מהפרסומות המטומטמות שיש כאן! מילא פרסומות, אבל למה כ"כ דביליות?

יש מחנה ד-ו של שלושה ימים

של המועצה ליד קיבוץ גבע בגלבוע בנושא מוסיקה יש טיול נודד (כנראה מחוזי) ז ח בצפון לא זוכר בדיוק איפה ויש טיול השרדות של יומיים של המועצה לט עד יב בחרמון

טיול פסח ט-יב, כמובן!!!

טיול פסח!!!! ט- יב אחד הטיולים היותר שווים שיש בתנועה שלנו(שנקווה שהמלחמה לא תהרוס...) 4 לילות, לינת שטח, חלוקה עצמית לקבוצות, ניווטים פריסות(עם מצות...) ממש, אבל ממש מגניב! הטיול שאני הכי נהנתי בו בתור טטניק...

THE sky angel

New member
מורן יש גם את המועצתי!! טיפשון!!

אני לא בדיוק יודעת איפה אנחנו עושים את זה, כי באותו יום הורדתי את הגשר, אז לא יכולתי ללכת, אבל אנחנו עושים את זה כשבטים אפריקאים וזה, משו בן זונה אמור להיות... אבל כמובן..... זה במועצה שלנו... אז בטוח שזה יצא חרא, כרגיל... אבל ננסה לעשות את זה שיצא טוב!! אממ זה ד-ו מה שאני מדברת.. :) c ya! בקשר לטיול פסח- אפשר עוד הסברים? טיול קשה?

מחנה פסח-מעלה יוסף!

המחנה פסח שלנו יועבר ע"י צוות המשצי"ם של המועצה, אשר עזרו גם בתיכנונו.(בעזרת ג"ע מעלה יוסף,כמובן.) המסלול של הטיול הקצר יהיה בין מושב מעונה לקיבוץ געתון(מי שמכיר "חירבת געתון"). הלינה והמחנה עצמו יהיו ב"חניון השיירה" הממוקם ליד מושב נתיב השיירה(שבו גר אביב). את הנושא של המחנה ואיך הדברים ייתנהלו קבעו צוות המדצי"ם של המועצה- והנושא שנבחר הוא: שבטי אפריקה. יהיה מצחיק,טוב, וערכי(אם המדריכים יעבירו את זה כמו שצריך, ולא בזלזול...) מור וכולם- פרטים על טיול פסח ט-יב אני אביא בהמשך, חוויות משם אני עוד אספר לך כשתשאלי...(או לכל מי שיירצה באיסיקיו.)

טיול פסח ארצי- לא נראה לי....

לפי מקורותיי במרתפי התנועה (חחח, זה כיף להגיד את זה), לא יהיה השנה מחנה פסח, בגלל בעיות תקציב. נו, כרגיל. לעוד פרטים- אני בטוחה שוייטסון יוכל לעזור לכם יותר..

מאיפה אני אמור לדעת יותר

אבל אני שמעתי שמועה לא מבוססת שאולי הוא יהיה רק יומיים

דבר ראשון - את באה איתי

אני יותר מבוגר, ולכן אני הולך ואת באה איתי. דבר שני - במקום לכנס פעילים, אני אביא לך הפתעה ליום הולדת, עם תזכירי לי. ודבר שלישי - את בכלל תחזרי עד למחנה?

זאת שוב עדי...

קודם כל....אני באה למחנה אתה סתם מתנחל (אבל יש לך אישור ממני :)...) אני מסכימה להעביר את ההפתעה... בטח שאני למחנה!!!!! איך אני יפסיד!!

מאחר ונדין אחראית על המחנה

לפחות זה מה שהיא אומרת, ואני הוא סגנה הבלתי מעורער (אבל כן מעורער בנפשו), אז אני בא איתה בעיסקת חבילה. וחץ מזה, אם אני אצליח, אני אמצא תפקיד נחמד במפקדה, ולא אצא עם סירקין.

למעלה