נגמר פורים...יש!!!

rotesh8

New member
נגמר פורים...יש!!!

סוף סוף נגמר פורים, וזה הזמן לסכם ולספר לחברה איך היה. תקראו לזה סיכום סופ"ש או סקר או מה שלא יהיה, אז: איך עבר הסופ"ש הארוך כולל ראשון? האם התחפשתם, ואם כן למה? (רק נראה לי או שהפורום התחפש למת?..) כמה אזני המן טחנתם בסה"כ? היו מסיבות שוות? ועוד כל מה שעולה על רוחכם............. שוב האייקונים לא עובדים לי ותשימו תמונות!!!!!!!!!!!! חובה!!!! ערב טוב

rotesh8

New member
.........

אני ירדתי דרומה, הלכתי לטייל. היה מז"א מדהים! המדבר ממש שווה בימים האלה של סוף החורף - מומלץ ביותר. לא התחפשתי כי אני לא אוהב אוזני המן - לא הרבה, 4 אני חושב מסיבות לא יצא כי טיילתי.... ותמונה מהטיול (מוקדשת למישהי 20)

מדהים ../images/Emo99.gif

בד"כ אני יותר אוהבת את הצפון. ירוק בעיניים.. אבל התמונה הזאת באמת יפה!! וגמני הלכתי לטייל, אבל באזור ירושלים... אחחח היה כיף....

סתם תחת

New member
אמממ....

אין כמו לשלב עבודה ובילוי.. התחפשתי לסוג של מלאך ועשיתי מלא קעקועים.. בג'י בי :) ליאתו'ש? היית ?

אני בהלם!!!! ראיתי אותך ../images/Emo6.gif

השומרת שאלה אותך לאן ואמרת שאת באת לעשות קעקועים והיה לך תיק איפור ממתכת אפור כזה ? חחחחחחחחחחחחחח ואז היא קראה לשי
צחוקים.. עמדתי ממש מאחוריך בתור....... מגניב! הבחורה שהייתה בצד השני עשתה לי קעקוע של חיפושית

חחחח...פעם הייתי אוספת מלא כאלה,

סוגרת אותם בקופסא קטנה עם דשא. אחר כך מוציאה את כולם ועושה ספירת מלאי. קטעים.

סתם תחת

New member
אז למה לא אמרת כלום ?!?!

חחחח סתם.. אבל...רק אני עשיתי קעקועים ! אני הבלונדה... אני עשיתי לך קעקוע של פרת משה רבנו ???

לא, את היית עם הבחורה

עם השיער השחור והאוזניים (
) זו שהצטלמת איתה.. מהצד השני של השולחן הייתה עוד בחורה עם שיער שחור .. אני כבר לא זוכרת איך היא נראית...רזה(?) היא עשת לי את זה

סתם תחת

New member
היא נגעה לי בנצנצים ?!?!?!??!

אבל...אבל....אני היחידה שעשיתי קעקועים וזה הקעקוע שלי !!!!!!
את בטוחה........?

אז אולי את עשית לי?../images/Emo6.gif

אני כבר לא זוכרת
הבחורה עם האוזניים והבגדי השחורים הייתה בצד של הכניסה .. הבחורה שעשתה לי את הקעקוע הייתה בצד השני של השולחן! אה, אני יודעת.. את בטוח תזכרי
לפני עשית לחברה שלי קעקוע של כפות רגליים של כלב... ולחברה אחרת קעקוע של דובדבנים.. לפני שעשית לי אז הייתה מישהי שביקשה ממך לעשות לה פוווו מלא זמן כי לא התייבש לה ואחרי שהיא הלכה את קיטרת לנו על זה
זו את או לא ?

סתם תחת

New member
כןןןןן!!! אני!

חחחחח קיטרתי לכן על החצופה ההיא שלא נאה לה לעשות פווו...חחחחח!

למעלה