נגמר לי...

vered 37

New member
נגמר לי...

מועקה כזו בליבי. אתמול.. אמא שלי שמרה על הילדים עד שאחזור מהעבודה..לאחר שהלכה.. הבן הקטן שלי התחיל לבכות ..לחבק אותי ולהגיד "אמא אני מתגעגע לכל המשפחה ...לסבתא..לאבא "והתחיל להזכיר שמות מהמשפחה.. חיבקתי אותו נישקתי..ליטפתי ..דיברתי..הסברתי אפילו עשיתי לו עיסוי בכל הגוף ..בכפות הרגליים שיירגע ...אבל עד שעות הערב המשיך לומר את המשפט הזה מלווה בבכי קורע לב הזה. משתדלת להנעים להם את החופש כמה שאפשר.. הוא התחיל תראפיה באומנות.. לבד אני לבד במערכה הזו ... מה עושים ? מה מתרחש בנפש הקטנה שלו ?

magic40

New member
לחבק ולאהוב

ובנפש הקטנה שלו יש געגוע זה טבעי ונורמלי ואת שם איתו לחבק ולאהוב

../images/Emo20.gif ורד שלי

אנו יכולות לעשות את המקסימום... ואולי לעולם לא נדע מה מתרחש בתוך הנפש שלהם פנימה... לתמוך לאהוב להיות שם בשבילם בכל רגע נתון ובכל מצב... ולא משנה מה... להקשיב להקשיב להקשיב

ורד ../images/Emo140.gif

לוקח את דבריה של ציפי בשתי ידיים ורק מוסיף מהצד שלי בתור אבא לא יודע מה הקשר שלו עם אביו אבל זה משהו שכדאי לחזק בכל דרך

תני לו נשיקה וחיבוק חזק חזק.

ואל תשכחי לספר לו שאמא אוהבת אותו ולא פחות מזה גם אבא... זה חשוב להם מאוד. הילד שלי סיפר ביום ראשון שהם נוסעים בקרוב לחו"ל. והם יהיו במלון (אתה זוכר אבא? כמו שהיינו ביחד עם אמא, כולנו ?! ) ושאל אותי למה שאני לא אבוא גם כן. ככה סתם בום-טראח הבנתי שהוא תמיד ינסה לגשש... ברור לי שבשבילו הכי כייף זה חופשה שגם אמא וגם אבא שם. אז חיבקתי אותו ונישקתי אותו. וסיבבתי את הראש שלא יראה את הדמעות שהיו לי בעיניים. בטח שהייתי רוצה שזה יהיה כך ! בטח שזה הכי טוב בשבילו ! אבל זה לא המצב... אין מה לעשות, הם תמיד יחלמו על אמא ואבא יחד. כואב לי בשבילם, אבל זו ההחלטה שעשינו וחייבים להיות חזקים !

ע פ ר ל ה

New member
ורדושה מתוקה,אמא מופלאה

לתת לילדים הרבה חום פיזי,לגעת בהם,ללטף הרבה,להגיד להם בקול רם, אני אוהבת אתכם ילדים שלי,לתת להם תחושה שהם אוצר שהם אושר עילאי בחיים שלך. המגע שלך יחולל פלאים,ההקשבה שלך תיתן להם רוגע וידיעה שאמא פה בשבילנו. אבל חשוב מאוד ורד,לא להתייחס לילדים ברחמים. שלא תפתחי לעצמך דפוס התנהגות של חמלה מוחצנת. כשצריך,כועסים עליהם. כשכואב,עוטפים במגע חם ונשיקות אוהבות ואומרים: אמא אוהבת. אני בכלל חושבת שגם זמן שלך נטו איתם יכול להועיל.הרכבת לגו,פאזל,לצייר יחד,לראות סרט יחד,להקריא סיפור לפניי השינה. קחי נשימה ארוכה,הם יגדלו יתבגרו ויתחזקו.

ים שקט 34

New member
אני מציעה לך

לדבר על הדברים עם התרפיסטית. זה יכול להוות מידע חשוב לטיפול. בנוסף, תוכלי לקבל ממנה מידע וכלים איך לעזור לו. חופש נעים ו

ורד.....

ראשית קבלי
בשביל החיזוק את אמא מדהימה ואת בטוח נותנת את מה שאת יכולה ישנם רגעים של שבירות, אבל חייבים לאסוף את עצמנו ולקום אני בטוחה גם שאת יושבת ומסבירה לו את חייבת להיות חזקה עבורו נכון שזה כואב, נכון שזה לא קל אבל אין מה לעשות, חייבים להמשיך הלאה ולקבל את מה שיש אבל הנה, קיבלת אותנו החברים שלך מהפורום למשפחה אחת ענקית וחמה (לפעמים היא שורפת, אבל כמו בכל מקום צריכים להזהר). קבלי המון
וגם כמובן
ולסיום תני מיד המון

למעלה