נגמר לי הכוח...

nofaritrit

New member
לא נראה לי בכלל הוצאה מההקשר.

אכן רוב הנ"טים הם בטלנים לפי שפתך בחברות רבות, מספיק לעבוד בכמה חברות כאלו בשביל להבין שרוב הזמן זה לא ממש עבודה, זה יותר קפיטריה, שיחות, מיילים, ארוחות צהריים ארוכות ,טלפונים,קישקושים, ג'אדג'טים, רכילות, שיטוט באינטרנט. בוודאי שיש גם אנשים שעובדים ומקדישים את עצמם לעבודה. ממה שראיתי ומה שרואה בעלי הרבה יכולים להעביר ימים שלמים במעט יחסית עבודה.ואכן בהרבה חברות כאלו יש אוירה שאתה קורא לה בטלנית והיא די ממוסכמת על כולם. עבדתי בחברה כזאת בעברי וראיתי מה קורה מסביב וכמה זמן אנשים באמת מקדישים לעבודה. אולי במדינה שאתה גר בה זה אחרת, פה שעות רבות לא קורה הרבה ...

schlomitsmile

Member
מנהל
ושוב שירשור תמיכה הופך לשירשור ויכוח חברים יקרים- כשבנאדם משתף במצוקה, זה לא המקום והזמן להתווכח, לא איתו ולא זה עם זה. אם רוצים להתדיין בסוגיה עקרונית שעולה מתוך הודעתו, אפשר לפתוח שירשור חדש. "4. בשרשור תמיכה לא תועבר ביקורת על הכותב ועל דרך ההתבטאות שלו. כמו כן יש להשתדל לא להסיט את נושא השרשור לנושא אחר. תגובות תהיינה על הנושא, ולא על תגובות הכותבים שהגיבו." מתוך תקנון הפורום. מבקשת מכולם להגיב מעתה בשירשור זה, רק תגובות שמתייחסות לפותחת השירשור ולמצוקתה. הודעות אחרות יימחקו ממנו מרגע זה. מוזמנים להמשיך את הדיון בשירשור חדש.

אני מתנצל אם שגיתי בניסוח. כוונתי הייתה לנחם

את הדוברת ולהסביר לה שיש לה סיבה טובה לכעוס על עמיתיה. ניסיתי לומר שאנשים שעובדים ברישול הם אנשים מכעיסים גם בלי קשר לסוגיות הקשורות באוטיזם. זה הכול.

schlomitsmile

Member
מנהל

Navva

New member
השאלה כמה מקום העבודה גוזל מכוחותיך

אם את מרגישה שבמקום להשקיע כמו שאת אוהבת את שוקעת, אז בשקט תתחילי לחפש חלופה אחרת. נכון שזה דורש גם. אבל עדיף לחפש עבודה בזמן שאת במקום עבודה מאשר מובטלת. אם יזמינו אות לראיון, ותבקשי שיתחשבו בשעת קביעת הראיון (לקצוות של היום), אני מאמינה שיתחשבו.

shavririt

New member
כיוון שאינך יכולה לשנות..

את מה שקורה שם, נסי להמשיך בינתיים כאילו "עסקים כרגיל", ולהיות רגועה במידת האפשר. ובכל מקרה אם יפטרו אותך אז יהיו חייבים לך פיצויים, וזה עדיף על פני התפטרות שלך מיוזמתך כי אז אין פיצויים. וכמו שאמרו לך כאן, נסי בשקט בשקט לחפש מקום אחר שהלוואי ויהיה מתאים עבורך יותר, למרות שמאד קשה לברר דבר כזה מראש.

למעלה