נגמר לי החופש
מ מלאכית16 New member 10/10/04 #2 יש באסות יותר מבאסות בחיים..../images/Emo110.gif כמו אם ללכת לאוניברסיטה המחורבנת או לא..
ה החתולה במגפים New member 10/10/04 #3 את לא מבינה מה עשית לי../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif את אומרת שנגמר החופש, ומביאה לי תמונה של התינוק........ וחשבתי שנולד לך כמעט חטפתי שבץ!!!
את לא מבינה מה עשית לי../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif את אומרת שנגמר החופש, ומביאה לי תמונה של התינוק........ וחשבתי שנולד לך כמעט חטפתי שבץ!!!
D DARK ANGEL14 New member 10/10/04 #4 חחחח../images/Emo15.gif סבתא יור בלד פרז'ר זה לא בריא לך אל תכנסי למצבי לחץ שכאלה...זה מסוכן לך חחח אבל דוגרי זה מה שגמני חשבתי כשפתחתי את התמונה
חחחח../images/Emo15.gif סבתא יור בלד פרז'ר זה לא בריא לך אל תכנסי למצבי לחץ שכאלה...זה מסוכן לך חחח אבל דוגרי זה מה שגמני חשבתי כשפתחתי את התמונה
D DARK ANGEL14 New member 10/10/04 #5 באסה לך../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif אבל כפי שהילה אמרה יש באסות יותר נוראיות הממ מה את עושה עכשיו
באסה לך../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif אבל כפי שהילה אמרה יש באסות יותר נוראיות הממ מה את עושה עכשיו
L love potion New member 11/10/04 #10 חחחחח לא חשבתי שאפשר לפרש את זה כאילו נולד לי תינוק. מה אני עושה עכשיו? מנסה לעבוד ומחכה לראות אם יפטרו אותי, יש לנו פה תקופה של קיצוצים.
חחחחח לא חשבתי שאפשר לפרש את זה כאילו נולד לי תינוק. מה אני עושה עכשיו? מנסה לעבוד ומחכה לראות אם יפטרו אותי, יש לנו פה תקופה של קיצוצים.
D DARK ANGEL14 New member 11/10/04 #12 אהה../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif חחח כע ככה זה נראה המממ אז בהצלחה לך
D DARK ANGEL14 New member 10/10/04 #6 נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif מאיה אני יודעת שאת פה כנסי לצ'אט או לאייסי
D DARK ANGEL14 New member 10/10/04 #8 פחחח מאיה את שולטת../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo15.gif
M Minerva New member 11/10/04 #11 ארמ...../images/Emo55.gif../images/Emo140.gif את תהיי בסדר... גם החופש שלי נגמר בקרוב... ליתר דיוק ביום ראשון הקרוב, ואז לא ממש יהיה לי זמן ובעקר מחשב בשביל להיות פה בצורה משביאת רצון.
ארמ...../images/Emo55.gif../images/Emo140.gif את תהיי בסדר... גם החופש שלי נגמר בקרוב... ליתר דיוק ביום ראשון הקרוב, ואז לא ממש יהיה לי זמן ובעקר מחשב בשביל להיות פה בצורה משביאת רצון.