נגמר לי האומץ

Mylight

New member
נגמר לי האומץ

אני "מחכה" שלא תגיע המכשפה ובינתיים הזמן לא ממש עובר (עוד שבוע + ל"איחור") אני יכולה לקפוץ לקנות בדיקה ביתית אבל מאז הפעם השניה שבדקתי אין לי כח לאכזבה נוספת, מצד שני למה לחכות באי ידיעה, זה לא ישנה את התוצאה. אז... מה עושים ?

אפרסקה

New member
אם אני מבינה נכון, המחזור אמור להגי

להגיע רק עוד שבוע. במקרה כזה, זה עדיין מוקדם מידי לבדוק ממילא. חכי עוד שבוע. קשה, אני יודעת... אני ממליצה על ספר טוב, סרט טוב, אוכל טוב וכדו'. כל מה שניתן להסיח איתו את הדעת. אם הבנתי לא נכון ובעצם התכוונת שכבר יש איחור של שבוע, אז כדאי לבדוק. נכון שמפחיד להתאכזב, אבל עם כזה איחור את בטח ממילא על קוצים, אז שווה לפחות להוריד קצת את הלחץ. אבל נראה לי שהתכוונת לאופצייה הראשונה. בכל מקרה שיהי בהצלחה!

Mylight

New member
כן הכוונה לאופציה א'

אני לא באיחור, אח"כ כבר מזמן היתי בודקת. שבוע איחור ואני ברקיע 7 תודה על העצות :)

זוג חדש

New member
כמוני כמוך

גם אני מחכה לשבוע הבא בדיוק - לדעת אם אני במרוץ יוני או פורשת במאי. אני החלטתי שאת השבוע הזה אני אעביר כמה שפחות בבית. מיד אחרי העבודה אני אעשה משהו עם חברות בשביל להעביר את הזמן. 3 פעמים בשבוע אני עושה כושר אחרי העבודה אז ככה שלא נשאר לי הרבה ימים וחברות יש לי בשפע. בואי נחזק אחת את השניה. הבנתי שיש פה עוד כמה בנות שמחכות לתוצאה השבוע - אז אולי נעשה משהו ביחד להעביר את המתח........... ובנתיים אני יכולה רק לאחל לך - בהצלחה ושנשמע בשורות טובות.

28קטנה

New member
הי מיילייט!

למה שלא תפנקי את עצמך קצת? קצת כיף ,אני למשל אוהבת ללכת לארוחת בוקר ביוטבתה או קפולסקי או סתם לטייל לי בקניון ממוזג . ללכת לסרט מצחיק. לקחת את הבעלול ולטייל קצת או ללכת לים. כל דבר שיסיח את דעתך קצת מהציפיה. הרי תוך זמן קצר תדעי גם ככה. חבל לזרוק עוד פעם כסף על הבדיקה הביתית.
מחזיקה לך אצבעות

../images/Emo5.gifמזדהה איתך ונמצאת בדיוק במצבך

מקווה שיעבור לנו מהר ותנסי לחשוב מחשבות חיוביות (דמיון מודרך עצמי). לגבי הבדיקה באמת חבל על הכסף, הכח, הזמן וכו". שהזמן יעבור מהר ובכיף לכולנו...

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gif לא צריך להיות אמיצים

ומותר לפחד ומותר להיות במתח ומותר ומותר ומותר עוד שבוע זה עלול להיות מוקדם מדי לתוצאה חיובית ואת סתם תתאכזבי. קחי לעצמך מנוחה עוד קצת כי הרי עכשיו כבר את לא יכולה לשנות את התוצאות תחשבי מחשבות חיוביות.

למעלה