נגמר לו סוף סוף פילם

שמש א

New member
נגמר לו סוף סוף פילם

הי כולן! ראשית אני ממש נפעמת לראות בכל הצצה בפורום, עוד יוזמות לדוכנים, מפגשים, כרטיסי חבר וכו´. כל הכבוד ליוזמות ועוסקות בעניין במרץ. תודה גם לכל המשתפות מיצירותיהן, אני פשוט נפעמת לראות בכל פעם עבודות שונות מחומרים וטכניקות שא שמעתי עליהן מעולם. הדברים ממש מקסימים. הרבה מהיצירות המקסימות אין לי מושג מאיפה להתחיל, אבל אולי לאט לאט, אלמד. תודה רבה לכן! ! ! לפני כחודשיים הדרמתי וכעת אני באר-שבעית, ככה שלעת עתה אני די מרגישה מרוחקת. ובכל זאת, כפי שראיתן ברשימת החנויות המעניקות הנחה, ביקרתי ב "סופר פנאי" בבאר שבע ובעל החנות הסכים להעניק 10% הנחה לחברי הפורום. יש כאן עוד דרומיות, או שאני בדד ??? ולסיום, הסתיים לו פילם נוסף והרי העבודות (שלא יצאו מטושטש מידי, כי הרבה תמונות נאלצתי לזרוק). זהו בינתיים, שמש

שמש א

New member
מתקן לפתקים

אני חייבת לציין שאת המתקן קניתי בחנות של 2 שקל ואני רק עטפתי אותו (הוא היה שקוף) ושמתי גם לקה. זה לא שבניתי אותו בעצמי, למרות שאני הולכת לעשות כזה בקרוב מקרטון עם עיסת נייר...

שמש א

New member
שעון דיגיטלי

תמונה מטושטשת זו היא שעון דיגיטלי למשרד של חבר שלי. השעון עצמו הוא שעון של אוטו (מאוטו דיפו) והסטנד של השעון נבנה בהמלצתה המשובחת של שבלולית משני קרטונים עטופים בעיסת נייר (רצועות). מעליהם ג´אסו, אקריליק ולקה. התמונה של הצד האחורי של השעון יצאה מטושטשת במיוחד ולכן לא העלה אותה לפורום, אבל מאחורה היה לשעון רגלית קטנה שהגדלתי אותה לאורך ולרוחב עם עיסת נייר וגם צבעתי כמו יתר השעון.

שמש א

New member
יצירות של חבר שלי

אלו יצירות של חברי. לקח לי המון זמן לשכנע אותו להעלות מיצירותיו לפורום ואלו היצירות שהסכים להעלות.

לילך1

New member
יפה מאד... יש לנו זוג יוצרים בפורום

ממה עשויות היצירות של החבר???? ולא הבנתי ממה עשויות הקופסאות.....

dili

New member
וואו!! זה מדהים!!!

הלוואי ובן הזוג שלי גם היה עוסק ביצירה! עבודות משגעות, נשמח לראות עוד עבודות של חברך... ממה עשוי העציץ של הקקטוס? גם העבודות שלך מאוד מאוד יפות, אבתי את השעון הדיגיטלי! יצא מקסים! לגבי קופסאות הממתקים...ממה הן עשוית? האם זו עיסת נייר על בלון? ויאללה..להתחיל להרביץ עבודות ולצלם יותר

bis fd

New member
זוג כשרונים

איך עשית את הקופסאות הראשונות? נראים כמו תפוחים

popo11

New member
החיות מאד מצאו חן בעיני.

עיסת נייר לסוגיה זה דבר שלא נגעתי בו מזמן ...

psa

New member
שמש ,עבודות מעניינות מאוד . איך

הכנת את הקופסאות לממתקים התמונה הראשונה? יפות יפות.

lilachh

New member
העבודות של שניכן מקסימות ../images/Emo140.gif

אשמח להסברים לגבי היצרות של חברך ולגבי קופסת הממתקים העגולה שנראית מקסימה

א אוהל

New member
איזה זוג כשרוני!

גם אני אשמח לקרוא על טכניקת עשיית קופסאות הממתקים

didi10

New member
../images/Emo42.gif מקסים! עכשיו נא פרטי והסבירי

לנו איך וכיצד נעשו הנ"ל, האם ה"כבשה" מעיסת נייר? והג´ירפה? הקופסאות בקיצור הכל יפהפה

שמש א

New member
תודה רבה לכולן !!! ../images/Emo9.gif

קופסאות הממתקים הללו ניתנו כמתנות לראש השנה. זה התחיל בעקבות הרעיון של פרוייקט חג האהבה. אז עשיתי אחת והתלהבתי מהרעיון... הקופסה עשויה מעיסת נייר על בלון מנופח. לאחר שיתייבש חתכתי את הראש לפתח והכנתי מכסה מקרטון רגיל (שטוח) שגם הוא עטוף היטב ברצועות נייר. עטפתי הכל בנייר עטיפה, כי אני לא יודעת לצייר וגם שכבת לקה לסיום. ממש פשוט. הקופסה הסגולה נעשתה גם היא מרצועות נייר מודבקות על קופסה פשוטה מקרטון. חתכתי למכסה את הצדדים כדי שהקופסה תוכל להסגר כראוי. מעל רצועות הנייר צבעתי בג´סו, צבע אקרילי ולקה. לגבי היצירות של חבר שלי, הכבשה מעיסת נייר עם עציץ קטן במרכז ובו קקטוס. הג´ירפה עשויה מחוט ברזל ועטופה בחוט אפור. השעון מותקן על גזע עץ משויף היטב והתולעת נבנתה גם היא מעץ. תודה רבה רבה על הפירגון ! ! ! שמש וחבר שלה

למעלה