נגמר לו? לא לציטוט

אייבורי

New member

&nbsp
תשמעי, את באמת נשמעת אחלה, אני עדיין לא מצליח להבין למה את אוהבת את הלץ.
&nbsp
בכל מקרה, אם תשארו יחד, כדאי שתגלי מה הוא כן אוהב.
&nbsp
&nbsp

ויקה1222

New member
את רצינית?

הפכת את עצמך לסמרטוט, מה הפלא שהוא משתעמם ומנגב בך את הרגליים. את מבשלת, מבקשת מין, דואגת לבילויים ועוד. מה הוא עושה? חוץ מלהתפנק, לשגע אותך ולהגיד שאת לא אוהבת מה שהוא אוהב (אבל כמובן לא לספר לך מהו הדבר המסתורי הזה כי הכי כיף זה להחזיק אותך במתח). הבחור מטגן אותך על אש קטנה ואת משתפת פעולה. אני יודעת שזה לא מה שאת רוצה לשמוע, אבל עדיף לעזוב עכשיו מאשר בעוד שנתיים.

גארוטה

New member
עכשיו אחרי שקראתי

את התגובות שלך, את באמת אחלה בחורה, באמת, מכל זוית שמסתכלים
וכמו שאמא של אייבורי אומרת, מה באמת יש לאהוב בו?
למה דווקא הוא?
אני יכולה להבין שאולי הגיל הוא מניע, אבל רבאק, כשהוא יכרע ברך ויציע , האם זה באמת האיש שאת רוצה לחלוק איתו
את חייך ולהביא איתו ילדים?

seeyou

New member
"הרגשתי שאני לא מקבלת ממנו מה שאני אמורה לקבל"

"הוא לא מדבר על דברים ופותח דברים ומעלה בעיות אלא פשוט זורק לי פצצות גדולות"

להבנתי רוב "הגרושים" מתחילים בגלל 2 תובנות שלך
רק היום קראתי על אישה מאוסטרךיה :
Woman travels to 22 countries to go on 75 blind dates... but did she find The One?
בגילך נכון להיום מצאת גבר שעונה על כול החלומות שלך?

לדעתי צריכים לבחון את מצב הזוגיות על מה שמקבלים בה ולא על צה שהיינו רוצים

יוסי

תמרה 448

New member
הכי צרם לי הקטע עם הבי"ח

לא יודעת..לא רואה מצב שאחד מבני הזוג בבי"ח 3 ימים והשני לא מוצא זמן לבקר אותו..
נשמע לי עצוב ובודד ולא נכון. במיוחד שאין ילדים קטנים שחייבים להישאר איתם בבית וכד'.
אני הייתי מקבלת את זה מאוד קשה.
וכשזה נכתב בתוך כל יתר הסיפור שתיארת, משהו מרגיש לי ממש לא בסדר שם..לפי מה שכתבת את נותנת המון והוא כמעט כלום, נשמע לי כאילו הוא מחכה שתסיימי את זה כי הוא רוצה אך לא מסוגל.
בהצלחה יקירה.

סטנגה Joe

New member
נשמע ש

אכן נגמר לו בשבילך.
לא מזיז לו לאבד אותך.
את עבורו ברירת מחדל.
הוא כנראה מרגיש מספיק חזק בתוך מערכת היחסים לבעוט ולא לחשוש מהתוצאות.
מה את רוצה?

Ricca

New member
גם נגמר לו וגם אין לו ביצים.

קומי ולכי משם.
הקשר שלכם הוא כמו מסטיק חסר טעם שממשיכים ללעוס וגם מידי פעם נושכים את הלשון.
תירקי את המסטיק הזה!
&nbsp
אם הוא היה גבר, הוא היה חותך ממך.. אבל הוא מהסוג הזה של גברים שפשוט יתיחסו אלייך חרא כל עוד את סופגת את זה, ואין להם כוונה אמיתית להשתנות.

נוסעת27

New member
לדעתי

הקשר כבר גמור, תקשורת אין לכם, שזה הבסיס של הבסיס.. קראתי את מרבית השרשור והתגובות שלך, נשמע שאת משתדלת מאוד, ואת נורא רוצה שזה יצליח. כנראה לא רק בגלל מי שהוא (בחור מבית טוב וכו') אלא כי את לא רוצה להיות לבד.
מנסיון שלי עם אקס כושל, דברים כמו שאת מתארת לא משתנים, הזדהיתי איתך בהרבה דברים, בעיקר שנאחזתי כי הוא בעל תכונות נפלאות (חכם, בית טוב וכו') וגם כי האמנתי שאני אוהבת אותו. בסופו של דבר אהבה היא חלק מהמכלול ולא כולו. קשר בגילנו זה לא רק בחור שהוא סבבה ושאנחנו מאמינות שאנחנו אוהבות... זה בראש ובראשונה תקשורת טובה, רצון לעבוד יחד, חיבור, פשרות, הדדיות והידיעה שאת במקום הנכון. מרגיש לך נכון? הבחור לא מדבר, לא חושף, לא משתף כלום, משאיר אותך מבולבלת, לא דואג לך, לא מעריך את ההשתדלות שלך. לא לוקח אחריות או מתמודד עם הבעיות שלכם. את יכולה להמשיך להתנהג כבת זוג מושלמת אבל הוא לא ישתנה. אלא אם הוא רוצה להשתנות, ולפי מה שתיארת הוא לא באמת רוצה וחזר מאוד מהר לסורו. תעשי את מה שהוא מפחד לעשות ותסיימי את הקשר. אל תנסי להפוך את זה למשהו שזה לא. תזכירי לעצמך שמגיע לך הכל, ולא רק ממש טיפטיפה.

למעלה