שמחה בשבילכן! ../images/Emo13.gif ומה אני אגיד..
דפקו אותנו.
נתחיל? אני אספר איך היום התחיל.. קמתי מוקדם נורא! בשש ומשו אבל אז נרדמתי עד 8 וחצי בערך..קמתי ב9..ראיתי קצת טיוי,אכלתי משו,הייתי קצת במחשב,
,קראתי שוב את החומר התארגנתי ויצאתי..פויי היה לי חם. האמת כל הזמן ניסתי לא להלחיץ את עצמי וגם אלו שניסו להחליץ אותי לא נתתי להם ושמרתי על עצמי רגועה ועודדתי אנשים..
ואז כשהתקרבתי כבר לבצפר,ראיתי חבורה של גננים (
) ערבים שסידרו שם את הדשא..אני יודעת..
אז עברתי לידם ואז שמעתי,"הנה ילדה יפה"
אהה..טוב נבהלתי קצת המשכתי ללכת,הסתכלתי אחורה וראיתי אותם מסתכלים שם בחבורה! יואו זה היה מפחיד,אז מהר התקשרתי לחברה ונכנסתי לבצפר ואז פגשתי עוד חברה..ואז עוד אחת והלכתי לשבת איתה.. ראיתי שחילקו לנו את הכיתה..ואני דפקתי עם האנשים שעושים הכי הרבה בלאגן..
ועם עוד חלק של כיתה אחרת,כי אנחנו 2 הכיתות היחידות שלומדים ידע עם. בכל מקרה,התישבנו הבוחנות נכנסו..הממ..טוב..מורים איחלו לנו בהצלחה לקח להם שנננה לארגן הכל!! ואז סוף סוך התחיל. בהתחלה השאלות הראשונות היו קלות..
ואז מתוך 4 שאלות שהיינו צריכים לבחור! ידענו לענות רק על 2,שאלה אחת מה זה בכלל. אחת בכלל לא לימדו אותנו והייתה אמורה לרדת מהמיקוד!!!!!!!!
וואו..איזה צעקות היו שם,איך הבוחנות התעצבנו,איך לא יכולנו להתרכז שעה מהמבחן,אח"כ אחרי איזה חצי שעה של צעקות ורעש..קלטו סוף סוף שצריך לקרוא למורים..באה אחת..יאללה טוב שהיא לא רצתה שיפסלו לכולם את המבחן..אבל יאללה שיסתמו כבר! במילא לא יעזרו לנו בכלום..בקיצור..אח"כ נכנסה הרכזת והמחנכת שלי כדי להרגיע אותנו..וול הרגיע בערך..נגיד..
..ואז נאלצתי לעשות את השאלות..הם הבהירו לנו שלא יעשו כלום,ככה שסתם בזבזנו זמן. אח"כ איכשהו סיימתי הכל..וגם נתנו לנו 10 דקות הארכה..וואו תודה..
סיימתי,הגשתי והבוחנת עושה לי שלא הדבקתי טוב את המדבקה..אהה כן,אמרתי לך שהיא הדביקה לי..והיא עושה לי..אהה כנראה הייתי בלחץ..
חח היא הייתה בלחץ? סוף סוף נגמר..כמעט התחלתי לבכות שם מכל הרעש וזה..וכן נדפקנו..אם לפחות הייתי עם החלק השני של הכיתה לא היה כ"כ הרבה רעש או משו.. אבל שיהיה..אח"כ סתם הלכתי לקניון,הצלטמתי בפספורט..הסתובבתי קצת,הלכתי לעיר והנה אני פה עייפה..וזהו..יהיה טוב.