נגמר! זהו! אין!!!

light angel

New member
נגמר! זהו! אין!!!

אני לא צריכה ללמוד יותר על הסכמי השלום בפריז! לא להעלות על שפתי את שמו של יהודה המקבי! לא לדעת מי זה הרצל, ומה הקשר שלו לציונות המדינית בבריטניה!!!!! נגמר!! אין יותר היסטוריה, לפחות לחודשיים וחצי הקרובים!! אלוהים, כמה שאני שמחה...... וגם הייתה בגרות קלה יחסית. מזל שלמדתי את הצהרת בלפור. מקווה שגם לכם הלך טוב... ביי ביי אורלי
אני נותנת חיבוק לכולם מרוב אושר...

scratchy

New member
עברתי את זה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gifוהיה די קל!!!!!

יותר בחיים אני לא צריכה לזכור את זה!!!! אפשר לפנות את המוח לדברים יותר חשובים!!!!! יש כאן עוד שעשו את הבגרות בהיסטוריה היום? איך הלך לכם?

נעמה ע.

New member
גם שלי נגמר :).

היתה בגרות ממש טובה. ממ.. זאת בגרות פנימית, תוכנית ניסויית שכזאת, אז הם עושים אותה מקורית- בחלק ב' של הבגרות נתנו לנו נספח עם שירי ארצישראל מכל מיני תקופות, והיינו צריכות לשייך כל שיר לתקופה שלו, ולכתוב איך השיר מביע את הלך-הרוח של התקופה.. דווקא די נחמד :).

light angel

New member
חיחיחי.....

איזה בגרות חביבה... שירי ארץ ישראל? אפשר גם להתחיל לשיר באמצע הבגרות?

נעמה ע.

New member
כן, זה בהחלט חביב..

הרגשתי כמו בבגרות בספרות.. :) ו-כן, היו בנות אצלנו שהתחילו לשיר באמצע הבגרות
.. חוצמיזה, אתם צוחקים? שמו לנו את השיר של חיים חפר (?), "צנחנים בוכים" (זאת מקאמה כזאת, אין לזה מנגינה). זה קטע כ"כ מרגש, כמעט התחלתי לבכות באמצע הבגרות..

QuEeN oF mE

New member
שמחה בשבילכן! ../images/Emo13.gif ומה אני אגיד..

דפקו אותנו.
נתחיל? אני אספר איך היום התחיל.. קמתי מוקדם נורא! בשש ומשו אבל אז נרדמתי עד 8 וחצי בערך..קמתי ב9..ראיתי קצת טיוי,אכלתי משו,הייתי קצת במחשב,
,קראתי שוב את החומר התארגנתי ויצאתי..פויי היה לי חם. האמת כל הזמן ניסתי לא להלחיץ את עצמי וגם אלו שניסו להחליץ אותי לא נתתי להם ושמרתי על עצמי רגועה ועודדתי אנשים..
ואז כשהתקרבתי כבר לבצפר,ראיתי חבורה של גננים (
) ערבים שסידרו שם את הדשא..אני יודעת..
אז עברתי לידם ואז שמעתי,"הנה ילדה יפה"
אהה..טוב נבהלתי קצת המשכתי ללכת,הסתכלתי אחורה וראיתי אותם מסתכלים שם בחבורה! יואו זה היה מפחיד,אז מהר התקשרתי לחברה ונכנסתי לבצפר ואז פגשתי עוד חברה..ואז עוד אחת והלכתי לשבת איתה.. ראיתי שחילקו לנו את הכיתה..ואני דפקתי עם האנשים שעושים הכי הרבה בלאגן..
ועם עוד חלק של כיתה אחרת,כי אנחנו 2 הכיתות היחידות שלומדים ידע עם. בכל מקרה,התישבנו הבוחנות נכנסו..הממ..טוב..מורים איחלו לנו בהצלחה לקח להם שנננה לארגן הכל!! ואז סוף סוך התחיל. בהתחלה השאלות הראשונות היו קלות..
ואז מתוך 4 שאלות שהיינו צריכים לבחור! ידענו לענות רק על 2,שאלה אחת מה זה בכלל. אחת בכלל לא לימדו אותנו והייתה אמורה לרדת מהמיקוד!!!!!!!!
וואו..איזה צעקות היו שם,איך הבוחנות התעצבנו,איך לא יכולנו להתרכז שעה מהמבחן,אח"כ אחרי איזה חצי שעה של צעקות ורעש..קלטו סוף סוף שצריך לקרוא למורים..באה אחת..יאללה טוב שהיא לא רצתה שיפסלו לכולם את המבחן..אבל יאללה שיסתמו כבר! במילא לא יעזרו לנו בכלום..בקיצור..אח"כ נכנסה הרכזת והמחנכת שלי כדי להרגיע אותנו..וול הרגיע בערך..נגיד..
..ואז נאלצתי לעשות את השאלות..הם הבהירו לנו שלא יעשו כלום,ככה שסתם בזבזנו זמן. אח"כ איכשהו סיימתי הכל..וגם נתנו לנו 10 דקות הארכה..וואו תודה..
סיימתי,הגשתי והבוחנת עושה לי שלא הדבקתי טוב את המדבקה..אהה כן,אמרתי לך שהיא הדביקה לי..והיא עושה לי..אהה כנראה הייתי בלחץ..
חח היא הייתה בלחץ? סוף סוף נגמר..כמעט התחלתי לבכות שם מכל הרעש וזה..וכן נדפקנו..אם לפחות הייתי עם החלק השני של הכיתה לא היה כ"כ הרבה רעש או משו.. אבל שיהיה..אח"כ סתם הלכתי לקניון,הצלטמתי בפספורט..הסתובבתי קצת,הלכתי לעיר והנה אני פה עייפה..וזהו..יהיה טוב.

light angel

New member
../images/Emo4.gif וואו...

מצטערת בשבילך... נקווה שהלך טוב למרות כל הרעש, הבלאגן והשאלות המוזרות...
בהצלחה!

בובה, אני בטוחה שיהיה יותר טוב

ממה שאת חושבת ולא להלחץ מגננים..הם נטפלים לכל בחורה (לא שאת לא יפהפייה,חלילה) זה פשוט השמש משפיעה עליהם (או כל מיני עלים שיש בגינה, מה אני יודעת...)

QuEeN oF mE

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

תודה אתי! ולא נלחצת,כאילו,הם סתם מוזרים,ואת צודקת מסוממים מהשמש! חחח! ומקווה שיהיה טוב!

וגגם לי נגמר!

הלך לי ממש טוב, סיימתי איזה 40 דקות לפני הזמן, אז עוד בדקתי והכל, היה נחמד...:) והגישו אותי על 97 שזה גם נחמד.. הקיצר, החיים נחמדים..:) ויקי, אויש, איזה מסכנה! נו, לפחות גננים ערביים נמשכים אלייך..:)

נעמה ע.

New member
ואני עשיתי היום בגרות בספורט..

הבגרות שלנו זה תרגיל בהתעמלות קרקע..
חברה שלי ואני הגשנו ביחד, היה לנו תרגיל ממש חמוד.. בסופו של דבר נתנו לי 77, וקצת התאכזבתי (הם נותנים ציון נפרד לכל אחת), אבל זה היה בגלל שהאלמנטים שלי (עמידת ידיים, גלגלון, עמידת נר, גלגול, מאוזן) היו כנראה קצת עקומים
. אבל לונורא, העיקר שסיימנו עם עוד בגרות.. עוד 4!

Natalie 16

New member
גם אני!

מגישים אותי על 95!! אני לא מאמינה.... ולמי שתוהה, הביצפר שלי מגיש אותנו לבגרות בלשון בי"א ולא בי'...

Gever4eve

New member
גם אני.. הלך טוב

זהו נגמר.. למרות שלמדתי רק מיום שישי וקצת בשבת (ואז הלכתי לפרוק ת'מתח בכדורגל) אין יותר בגרות ויצאנו לחופש רשמית כי ללשון אין יותר מדי מה ללמוד.. והיה קל... באמת היה די קל אני לא חושב שאני ארד מ-90 אפילו

למעלה