נגמר הפרק!!!!

idan888

New member
שהיה את השיר הראו

את מיה בוכה ...... לא היה קליפ לשיר!!!

idan888

New member
לי ההפך בהתחלה נתקע לי כל שניה

ובסוף ראיתי 10 דקות בערך בלי הפסקה ובלי עצירות!!!

באמת-כל הכבוד לכם../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

תודה רבה רבה : לעידן...וקארין...ונילי! שהם היחידים שהצילו את הפורום... לקארין
: תודה על כך שצילמת את התמונות...(בעיקר של בנחה-איזה כוסון!!!) והישתתפת בפגישה ועשית תקציר קטנטן... אגב: ראית את התמונה שאינס נישקה אותו...
כאילו היא מנסה לנשק אותו בכוח...חחח אוי סליחה שדחפתי להודעתי החמודה את התמונה הגועלית הזאת...
לעידן
: תודה על כך שפתחת הודעה והתחלת לרשום מה קרה בפרק...איך הוא היה וכ´ו...כי אם לא היית עושה את זה לא היתה פגישה בכלל...אז תודה רבה רבה רבה!!!
לנילי
: תודה על כך שחווית את הדעה שלך ורשמת מה היה לך בפרק וכ´ו...(זה באמת תרם לפגישה...!) אז באמת: תודה רבה רבה רבה לכולכם...כי אם לא הייתם...(אז כמו שעידן אמר...)הפורום היה מת...כי הוא התחיל להיות יבש לגמרי!!!!! שאלה אחרונה...משהו יכול לעשות סקר?

שחכתי את התמונה...../images/Emo132.gif...

אז הינה התמונה הגועלית שמראה איך אינס כאילו אונסת אותו...(אתם מבינים למה היתכוונתי?!) אני יסביר:כאילו הוא מתחמק ממנה שלא תנשק אותו... אז הינה התמונה המגעילונת...
בא לי להקיא...

HoRsEs

New member
איכסס

חבל שאני לא רואה המורדים במחשב... ושמתם לב לצבעים המזעזעים ששמו תפוז?? אדום וירוק

איזה חמודה....

כן כן גם לי בא להקיא, הייחוד בגלל שאתמול הייתי בשפיים עד 12 בליילה! ובמשך כל השבוע המזורגג הזה לא ראיתי, ולא שמעתי מורדים, בגלל הלימודים המעצבנחם האלו! הנוסף לזה, אני כם רוצה לעשות ממיר, אבל עוצי זהב המפגרים האלו בכלל לא עונים! אני בבאסה! אוף מתי זה כבר מגיע לארץ???? אה! ודרך אגב למי שהחליט על הצבעים המזעזעים האלו! מבזק חדשות בשבילך! ירוק ואדום לא הולך ייחד! ואני חוזרת ואומרת,כל מי שמהוד השרון שישילח לי הודעה!

איי היית בשפיים?

ליאור גם אני הייתי בשפיים .....היית מבנק הפועלים נכון?.... אם את לא מכירה אותי אז קוראים לי מעיין

למעלה