נגמר המרצ?

• פותח הנושא 6bcad
  • פורסם בתאריך

6bcad

New member
נגמר המרצ?

קיבלתי היום החלטות הנהלת מר"צ מה13.02.03 ומהצד השני של הדף, הצעות החלטת מועצת מר"צ 16.03.03 . מה שמעסיק אותם: עריכת מפקד חברים וחידוש חברות עד 20 במאי 2003. אין להם תשובה לסיבות לנפילה הטראומטית במספר המצביעים לתנועה ועלית הימין הגורפת. ובמקום לקרוע קריעה ולהתמקד בליבון פנימי נונסטופי עד שיצא עשן לבן, והעם יראה את הבשורה הנכונה, שוב יתעסקו בבחישות המאניפולטיביות הפנימיות ויקראו לזה "חגיגה דמוקרטית". למה מה בשורת התפקדות ציבורים סקטוריאלים בעלי אינטרסים צרים בלי נתינת תשובות לציבור פוטינציאל מר"צ המאוכזב ?. למספר מתפקדי מר"צ אף פעם לא היתה משמעות, אלא פנים כוחנית. הסוס ("הראש הגדול" "הרעיון" "הדרך" וכן: "האידאולוגיה" ) מבולבל, חולה, חבוט וכחוש עד שכמעט אינו עומד על רגליו, ולא יודע איך ולאן. אז במקום לטפל בו רותמים עגלה מלאה בעסקנים לפניו.

ואני דווקא קיבלתי תחושות אחרות

גם אני קיבלתי את המכתב היום ולא קיבלתי אותה תחושה כמו שלך. נהפוכו, אני רוצה להגיש הצעת החלטה (כמו שגם אתה יכול) עם קריאה להנהגת התנועה לפנות את מקומה. ואם כל הכבוד, עוד מעט יש בחירות ברשויות המקומיות ולכן חייבים לערוך מפקד, בין אם רוצים ובין אם לאו...

6bcad

New member
אתה דוקא מחזק את תחוששותי

הלאה מאבקי הכח - קדימה מאבקי הרוח. זה מה שחשוב עכשיו, מערבולת של חילופים פרסונאלים?. הם חשובים רק כפועל יוצא של חשבון נפש תנועתי כולל. מה פתאום "חייבים לערוך מפקד לבחירות המקומיות" ?. איזו בשורה חדשה יש לך שתמצא מתפקדים חדשים?. אתה לא מבין שזהו רק אמצעי לפקוד פיקטיבים למען איש/קבוצה כוחנית זו או אחרת, עיוות מוחלט של הדמוקרטיה במר"צ?

אני מסכים איתך

אכן הדרך יותר חשובה מהאנשים שעומדים בראש ולכן אני מזמין אותך להעלות הצעת החלטה למועצת מרצ ככל העולה על דעתך, אולם, בכל זאת חייבים לערוך מפקד, שהרי רק חברי מרצ רשאים לבחור את נציגיהם למועצות הערים - ואם יש לך דרך יותר טובה אני מזמין אותך להעלות אותה כאן

Neta558

New member
ממש לא...

אין מה לעשות, כמו בכל מפלגה, חייבים להתעסק גם בהתפקדויות ובהערכות לבחירות המקומיות. אבל זה בפירוש לא הדבר היחיד שעושים. מה ציפית לקבל במכתב? זהו מכתב לצורך אירגוני... כן נערכים כנסי סיכום במקומות שונים בארץ, בהם מדברים על תוצאות הבחירות ועל הפעילות העתידית.

למעלה