נגמר הכוח...
לא יודעת אם שמתם לב, בערך לשבוע לא נכנסתי לפורום. היה לי שבוע ממש קשה ולא היה בא לי לשתף ולשמוע אפילו קצת תקווה או מילה טובה כי כלום לא הגיעה לי. עברתי את השלב הזה...
אחרי התקופה הטובה שהיתה לי הגיעה הירידה.
אפשר לסכם את הירידה בכמה מילים-
אין לי כוח! נגמר!!!!
אני כבר עייפה מלנסות ולנסות ולהתגבר על עצמי כול הזמן. עייפה מלעשות כאילו הכול טוב, עייפה מלחייך, עייפה מלאכול לפי תפריט ולא לפי תפריט, עייפה ללכת לפסיכולוגית, לדיאטנית ולפסיכיאטרית, לקחת תרופות
ומאוד מאוד עייפה מהלימודים. מטיש אותי לגמרי. אין לי כוח!
פשוט מתמוטטת כאן.
חסרת כוחות וחסרת רצון לכלום.
שונאת תפריטים, שונאת אוכל.
הדבר העיקרי שהכניס אותי לזה זה שמדדתי את בגדי הקיץ שלי וכלום (!!!!!) לא עלה עלי. הכול בגלל האשפוז המפגר הזה...
קניתי קצת בגדים חדשים וזה הורס אותי לקנות מידה יותר גדולה ובעיקר המעבר מלקנות בחנויות לבגדי ילדים לחנויות לנשים!
איזה שמנה אני! איזה בטן! איזה גוף!!!!
אני כולי הסטרית מבפנים.
כל כך קשה עם כול הרגשות האלה........
במטרה של כול יום הוא רק לשרוד...איכשהוא...
לא רוצה לאכול יותר! רוצה להרגיש את הרעב!!!
אחרי חודשיים שלא הקאתי אין לי את הכוחות לעצור את עצמי יותר.
אותו דבר עם ה-5 חודשים שלא פגעתי בעצמי.
אני רואה את הפסיכולוגית עוד שבוע. מצד אחד זה הרבה זמן, מצד שני אין לי כוח לראות אותה..
אני מצטערת שחפרתי.
לפחות זה הקל עלי קצת...
מקווה שאני אצליח לישון עכשיו....
לא יודעת אם שמתם לב, בערך לשבוע לא נכנסתי לפורום. היה לי שבוע ממש קשה ולא היה בא לי לשתף ולשמוע אפילו קצת תקווה או מילה טובה כי כלום לא הגיעה לי. עברתי את השלב הזה...
אחרי התקופה הטובה שהיתה לי הגיעה הירידה.
אפשר לסכם את הירידה בכמה מילים-
אין לי כוח! נגמר!!!!
אני כבר עייפה מלנסות ולנסות ולהתגבר על עצמי כול הזמן. עייפה מלעשות כאילו הכול טוב, עייפה מלחייך, עייפה מלאכול לפי תפריט ולא לפי תפריט, עייפה ללכת לפסיכולוגית, לדיאטנית ולפסיכיאטרית, לקחת תרופות
ומאוד מאוד עייפה מהלימודים. מטיש אותי לגמרי. אין לי כוח!
פשוט מתמוטטת כאן.
חסרת כוחות וחסרת רצון לכלום.
שונאת תפריטים, שונאת אוכל.
הדבר העיקרי שהכניס אותי לזה זה שמדדתי את בגדי הקיץ שלי וכלום (!!!!!) לא עלה עלי. הכול בגלל האשפוז המפגר הזה...
קניתי קצת בגדים חדשים וזה הורס אותי לקנות מידה יותר גדולה ובעיקר המעבר מלקנות בחנויות לבגדי ילדים לחנויות לנשים!
איזה שמנה אני! איזה בטן! איזה גוף!!!!
אני כולי הסטרית מבפנים.
כל כך קשה עם כול הרגשות האלה........
במטרה של כול יום הוא רק לשרוד...איכשהוא...
לא רוצה לאכול יותר! רוצה להרגיש את הרעב!!!
אחרי חודשיים שלא הקאתי אין לי את הכוחות לעצור את עצמי יותר.
אותו דבר עם ה-5 חודשים שלא פגעתי בעצמי.
אני רואה את הפסיכולוגית עוד שבוע. מצד אחד זה הרבה זמן, מצד שני אין לי כוח לראות אותה..
אני מצטערת שחפרתי.
לפחות זה הקל עלי קצת...
מקווה שאני אצליח לישון עכשיו....