נגמר בחזרה - הקליפ היי חברה, הקליפ החדש שלי "נגמר בחזרה" עלה לאתר. אשמח אם תסתכלו :) יפתי הקליפ
י יפתי המשרשר האדיר New member 18/6/07 #1 נגמר בחזרה - הקליפ היי חברה, הקליפ החדש שלי "נגמר בחזרה" עלה לאתר. אשמח אם תסתכלו יפתי הקליפ
M murzik3591 New member 18/6/07 #2 שיחקת אותה../images/Emo45.gif הביצוע מעולה והקליפ נראה מושקע, בהצלחה
D DJ$upreme New member 18/6/07 #4 קליפ מצוין, ישר כוח להביא את מורן אייזנשטין, להפשיט ולהוריד לה כאפה. כל הכבוד.
R Rapid נאור New member 18/6/07 #5 אז ככה: אחלה של קליפ! וורס שני מצחיק. פזמון קצת מציק (בעיקר בגלל העליות בקול, יש עוד קצת לעבוד בדרך להיות זמר) אבל מוזיקה טובה. נהנתי. נאור.
אז ככה: אחלה של קליפ! וורס שני מצחיק. פזמון קצת מציק (בעיקר בגלל העליות בקול, יש עוד קצת לעבוד בדרך להיות זמר) אבל מוזיקה טובה. נהנתי. נאור.
ס סידי77 New member 18/6/07 #8 אז ככה שיר חמוד לאללה קליפ מושקע כרגיל... תמשיך לעשות מה שבא לך אח שלי ואל תשים על אף אחד זמר אתה לא וראפר אתה לא?!?!(חחח) אבל אני יודע מה אתה ,אתה המשרשר האדיר תהיה בקשר סידי
אז ככה שיר חמוד לאללה קליפ מושקע כרגיל... תמשיך לעשות מה שבא לך אח שלי ואל תשים על אף אחד זמר אתה לא וראפר אתה לא?!?!(חחח) אבל אני יודע מה אתה ,אתה המשרשר האדיר תהיה בקשר סידי
S Sophisticated Bitch New member 18/6/07 #10 אני יודעת לעשות משהו שלאחרים כואב לעשות.. לפרגן אז מזל טוב לך תמשיך לשחק אותה