נגמרו לי רעיונות!

hadasbaril

New member
נגמרו לי רעיונות!

אני צריכה לעשות כיף לצוות ההדרכה. הקודם היה טוב כי נסענו לפינטבול אבל הוא היה קצת יקר. אז אני מחפשת רעיון למשהוא מגניב וזול לגיל ט עד י"ב (צוות ההדרכה שלנוצ קטן ואיכותי)

לכו לסנוקר!

זה ממש כיף-למי שיודע לשחק כמובן... אבל גם למי שלא. הקטע הוא-שמי שלא יודע לשחק בדרך כלל מעיף את הכדורים החוצה ואז כולם צוחקים עליו שווה

כן גם אני חשבתי על זה אבל!...

זה די יקר!! לונה פארק זה הדבר הראשון שעלה לי בראש אבל זה עסק יקר אבל אולי יש הנחות לקבוצות שווה לנסות...

באולינג!!!

זה הדבר הכי שולט בעולם!!! אני אישית לקחתי את הצוות שלי לבאולינג ולים שניהם היו ממש טובים אבל ים זה לא כזה נחמד עכשיו :) חוץ מזה שבאולינג כולם יכולים לשחק ! דניאל

hadasbaril

New member
הרעיון המקורי היה בלי כסף!!

ההסכם עם המושב הוא שאנחנו משלמים על הרוב. ועל הכי גדול ושווה הוא משלם... אז אחלה רעיונות אבל אני באמת מחפשת משהוא חינם. אולי איזה ערב נושא מגניב?

אמממ

מהי השריטות של הקן שלך... סליחה... התכוונתי מה האופי שמיחד את הקן שלך...

hadasbaril

New member
שריטות זה בהחלט מתאים לנו

אממ......כמו שאמרתי אלו אחלה אנשים מט עד י"ב והמד"בית (האחראית עלינו). באופן עקרוני אנו מאוד נהנים מהומור...ישבות הנחיה דאנ ימעבירה הן הדברים הכי מצחיקים לפעמים והפעולות הערכיות עם מטודות שרוטות......אז יש פוטנציאל ויש שריטות בשפע רעיונות?

hug11

New member
ערב? למה לא אמרת קודם?!

כבר שמעת על... ערב "קאמל קומדי קלאב" הערב הכי שווה שיכול להיות! אבל זה ביתנאי שיש לך אנשי צוות קרועים אחושרמוטה! מה עושים? צריך מנחה לערב או שניים שזה יהיה את ואולי עוד מישהו. מפרסמים את הערב ממש טוב! ואומרים לכל אחד שהכין לבד או עם עוד כמה אנשים הצגה או שיר מגניבים ומשוגעים וכמובן מצחיקים! אני למשל עשיתי סטרפטיז אדיר (תירגעו... עד לבוקסר!) בערב הזה, ועוד כל מיני דברים מגניבים, תעשו דברים שכולם מכירים, דברים מצחיקים שיש לכם בצוות הדרכה וכו´, עדיף לעשות את זה לכל הבוגרת אם היא לא גדולה... בהצלחה! אם לא הבנת, תפני אליי שוב ואני אסביר לך בצורה נורמלית יותר! אלעד מקן רחובות - הנוער העובד והלומד ! עוד סיבה טובה להיות חלק מקן רחובות !

hadasbaril

New member
אהבתי!!!

תודה רבה, אני אל בטוחה שהחברה יכנו על אפשר לתת להם משימות...רעיונות?

למעלה