נגמרו לי הרעיונות...

TazZz5

New member
נגמרו לי הרעיונות...

ערב טוב וחג חנוכה שמח...
ברצוני להתייעץ איתכם בקרוב אישתי שתוודה לחיים ארוכים חוגגת יום הולדת, רציתי להתייעץ איתכם מה כדי לעשות לה ליום הולדת.
ואני ימחיש לכם את הסגנון:
בשנה שעברה לקחתי אותה לצימר ועשיתי לה את מתנת חמשת החושים מתנה קטנה לפי כל חוש לדוגמא חוש הראיה הכנתי לה לבום תמונות,חוש הטעם ארוחה עם קינוח פונדו חוש המישוש הכנתי לה חלוק רחצה רקום וכן הלאה.
לפני שנתיים הכנתי לה קופונים כאלה שבכל קופון היה משהו למשל קופון למסאג׳, קופון לסרט וכו׳
השנה אני לא יודע מה לעשות יש לכם רעיונות בסגנון הנ״ל
תודה מראש לעזורים!!!

רואה 6 6

New member
בנאדם,תנמיך את הווליום עם המתנות,אם זה לא עשור

או אירוע מיוחד נוסף שהתלבש על זה תעזוב את הפקות הענק.כל מסיבת יומולדת היא תצפה לאותה רמה. במקום לעשות לונה פארק מרעיונות שכולם כבר עשו,לך על האישי ותברר בדיוק מה היא צריכה יותר מהכל ותוסיף על זה ארוחה נהדרת ומכתב אהבה ארוך במיוחד.

אני עם "רואה 6 6" ומוסיף...

זה תמיד מלהיב לדעת שמאחורי מתנה היו תכנון ועבודה. אני איתך בעניין ההשקעה אבל מציע שתבדוק
טוב גם מה קורה בצד השני, אולי יש משהו ספציפי ואקטואלי שיכול להתאים יותר ממתנה שנונה.

אתם כבר נשואים אפשר להפסיק עם המתנות מתוך עצות למסיבת כיתה.

לדלג על שלב הכנסת נרות לבקבוקים וחיפוש טופי בערימות קמח, ולשאול את הגברת פעם בשנה איך היתה רוצה לחגוג.

dora58

New member
מה רע?

הבנאדם רוצה לשמח ולרגש את אישתו זה ממש לא משנה אם הם נשואים חודש או עשרות שנים! כל הכבוד לו על היוזמה והמאמץ, אני בטוחה שגם אתם הייתם רוצים שהבני זוג שיש לכם או שיהיו לכם ישתדלו וירצו לחדש לכם כל הזמן כדי שכל יום הולדת תיראה אחרת לגמרי מהשנה הקודמת אז תעשו טובה ואבל תתנו לו עצות מבאסות , זה פורום רומנטיקה לא?!..הבנאדם רוצה לשמח את אישתו:))) אגב אני מציעה ארוחת ערב רומנטית לאור נרות בבית (אני יודעת שזה נשמע נדוש אבל אני חושבת שזה עדיין עובד..) יין ואוכל טוב ולקינוח ים אהבה;)

.

לא רע, נהדר.

אבל להגיד שניסית שני רעיונות בסיסיים וזהו אין לך שום יצירתיות לחדש כשרמת ההכרות בינהם הספיקה כדי להנשא- זה למרוח את עצמו...

למעלה