נגמרו לי המילים

נגמרו לי המילים

שבוע טוב וחודש מבורך כתבתי פה על חברה בקנדה שבעלה נפטר , אנחנו שוחחנו בטלפון מדי יום שהוא היה לצידה ניסיתי לנחם אותה מרחוק , שעכשיו הוא לא סובל יותר , ואני מרגישה שקשה לה מאד שהבעל של פרק ב נפטר והיא נשארה רחוק מהארץ , היא שם לבד מוקפת בחבריו הצעתי שתנסה להתחזק, כי הימים האחרונים היו לה קשים מאד , שתנסה לחיות כל יום בשביל אותו היום ועם כל הנסיון שלי בתמיכה בכותבים בפורום נשארתי בלי מילים זו ארץ אחרת והמנהגים שנוהגים שם הם אחרת לגמרי , אני מוצאת את עצמי חסרת מילים ממשיכה לשוחח איתה מדי יום להקשיב לה , מחבקת מרחוק ושולחת לה ים של כוחות למזלי החברות עוזרת לה לשפוך קצת מהמצוקה היומית , ומקווה עבורה שההתאוששת תגיע עבורה מהר קר שם והחברות שהיא הכירה באות להיות עמה והכל כל כך לא ברור וערפילי

Haimd Haim

New member
נסיכתי היקרה

גם אני עושה אותם מצוות ,מדבר מעבר לים יום יום עם אלמנת חברי הטוב ביותר,ומחזיק אותה "בחיים " שבוע הבא אכניס אותה לאתר הכרות ,כדי לנסות להתחיל פרק ב' ,בהסכמתה כמובן למרות שיש לה שם ילדים ונכדים ,זה לא עוזר לה נגד הבדידות ,למלא את חלל הריק אז תמשיכי בעזרה המבורכת שלך מחבק אותך שוורצה חיה

בוקר נפלא

הבוקר חיוך נפלא אחרי התכנסות משפחתית אתמול חבקתי ולטפתי בבר מצווה שהיתה מופרדת , המשפחה שלי דתיה ואני כל כך התגעגעתי לראות אותם , לחבק לקשקש איתם ואני יודעת איפה טעיתי בחיים , הייתי צריכה להנות בית דתי שם אני מרגישה הכי בבית , הם הטעינו אותי בהמון אהבה אין על העוצמה של התחברות נשים עם נשים ו8ילדים מקסימים אתמול ראיתי את הנשים חוגגות , וחבקתי באהבה את אלמנתו של בן דודי המפגש איתה היה שווה לי המון , היא נתנה לי כוחות מיוחדים

למעלה