נגמרו הסוללות ?

נגמרו הסוללות ?

הנה הנה מגיע סופשבוע. וקצת שקט פה היום. נגמרו הסוללות? נגמרה האנרגיה ? אנרג´ייזר -סולל-בונה והורס גם. הידד לסוללות ולסוללים שבדרך.

ההרים גבוהים יותר

בדרך חזרה ? כי אם כן אני צריך להצטייד בציוד טיפוס. מה זה שפונז´ה ? מאכל צרפתי חדש ?

אפי לוג

New member
למכירה

משומש במצב טוב ציוד טיפוס. הציוד שהה לאחרונה ב-7 הפסגות אצל הטיפוס ההוא ד. אראל

לא צריך סופר

הביצים עלי אז גם לא צריך חשבון . יש לי ביצי הפתעה של קינדר. ובכל ביצה הספנתעיר ..........

א י ל ה

New member
יו! מתחילנ´קה!

איטס אנבליבבל! אתה מגדל הספתעירים? ואני רק עכשיו ראיתי... כי אני, אצלי יש הספתאירים... בדקת פעם מה קורה אם מחברים הספנתעיר עם הספנתאיר? ד"ר א י ל ה גרייט מיינדס ת´ינק אלייק

אינדיד גרייט מיינד

אנד יו אר 1 אוף זה גרייטסט. בפעם האחרונה שבדקתי חיבור של הספנתעירים יצאו ניצוצות היו זיקוקים ונדמה לי שקצת עשן גם. אמרו לי שזה גם יכול להגמר באפרוח זעיר אם לא נזהרים.
זה גם מה שקרה אצלך בפעם האחרונה שבדקת?

א י ל ה

New member
הממממ זה מ´ניין...

כי אצלי אמרו אלה שאומרים, שמדובר דווקא באפרוח זהיר
. א י ל ה אות אות אות

מיינד מי

באט יו אר נוט אין דה רייט דיירקשן. הספנתעירים והספנתאירים כבר לא מיובאים לארץ. אבל לי נשארו כמה. ככה שלא יכול להיות שאתם עושים עליהם בדיקה [ותבדקו אם אין לכם בבית חיקויים זולים]. אם תשלמו לי טוב, אני אתן אחד לך [אילה] ואחד לך [החלילן]. זיוי [דואגת תמיד לחברים]

רק עכשיו

שמתי
שלך יש בכלל הספנתאיר ולי יש הספנתעיר שזה קצת שונה. וזה בזכות האות אות אות שלך ש..... עכשיו גיליתי שיש לי גם דיסלקציה . !!!!!!!!!!!

למעלה