נגמרה השביתה?
M mc bige New member 17/10/03 #5 דייייי ראסמי?!!!!!!!!באמת?!!!!! אבל עכשיו במילא חול המועד אבל ברצינות נגמרה השביתה? סוף סוף עכשיו המורה יקבל טסטים ואני יגש כבר
דייייי ראסמי?!!!!!!!!באמת?!!!!! אבל עכשיו במילא חול המועד אבל ברצינות נגמרה השביתה? סוף סוף עכשיו המורה יקבל טסטים ואני יגש כבר
S sattla New member 17/10/03 #8 לא רוצה לבאס אתכם, אבל אני לא הייתי רוצה להגיע למשרד הרישוי כשהיא תגמר ולבלות שם כמה שעות עם כל האנשים שיסורו לקבל את השריון. לכו למחרת
לא רוצה לבאס אתכם, אבל אני לא הייתי רוצה להגיע למשרד הרישוי כשהיא תגמר ולבלות שם כמה שעות עם כל האנשים שיסורו לקבל את השריון. לכו למחרת
ה הקאובוי New member 17/10/03 #9 לפי החדשות יש שביתה במשרד הרישוי כולל מבחנים עיוניים ומעשיים (טסטים) אני לא יודע כמה זה נכון אבל זה לפי החדשות של 5 וחצי
לפי החדשות יש שביתה במשרד הרישוי כולל מבחנים עיוניים ומעשיים (טסטים) אני לא יודע כמה זה נכון אבל זה לפי החדשות של 5 וחצי
N N I R VA N A New member 18/10/03 #11 שתי אלה? אני שאלתי אם זה בטוח או לא - לא אמרתי שנגמרה השביתה (הסימן שאלה לא רומז לך על זה?)
M marcusmaor New member 18/10/03 #12 לפי ynet השביתה ממשיכה אבל לא יתקיימו רק מבחנים עיוניים זתומרת יש טסטים אבל אין תיאוריות