נגמרה הבמיה בשוק

MAORBIKE26

New member
נגמרה הבמיה בשוק

היום כרגיל עשיתי קניות ודבר ראשון רציתי זה במיה ולאכזבתי אזלה המחירים היום היו נמוכים קניתי דובדבני בוסר להחמצה 15שח לקילו ועוד היה דוכן עם כרוביות קטנות 1 שח קילו מתאים במיוחד לסלט כרובית במיונז ושמיר

MAORBIKE26

New member
מה פתאום קצרה היא רק התחילה

במיה בדרך כלל יש בשפע עד ראש השנה

oisdvib

New member
זהו. אני התפלאתי שאמרת שניגמר....

אני יודעת שעד סוף אוגוסט לפחות ניתן להשיג. הייתי תמיד קונה בשוק התורכים בזמן שעבדתי באיזור.

מה לעשות? אסור לי להרים דברים

כבדים, וכשהולכים לשוק חוזרים עם דברים כבדים מאודדדדד

נכון תמיד שאני בשוק מושכים אותי

כל מיני מבצעים ומחירים זולים מאוד מה שעושה אותי "משאית"

שכחתי להוסיף מתכון קטן סלט כרובית

סלט כרובית טריה במיונז: 1 כרובית ,מעט שמיר , מיונז מפרקים את תפרחת הכרובית לחלקים הכי קטנים שאפשר("עצים קטנטנים") שמים בקערה שמים מעט מיונז ושמיר קצוץ ומתבלים הסלט יוצא נהדר שהוא חי אכלתי לא מזמן באזכרה של קרובי משפחה שלי והסלט הזה פעם ראשונה שאני אכלתי דבר כזה ומאז אני עושה לפעמים

monday

New member
ואם כבר אתה אוהב סלט כרובית

אז תכין כרוב מאודה ברוטב עגבניות גם טעים וגם הרבה יותר בריא מהמיונז....והנה המתכון: כרוב מאודה ברוטב עגבניות שאני מכינה 1 כרוב בינוני חתוך לרצועות 1-2 בצלים בינוניים קצוצים 1 קופ' רסק עגבניות או 2-3 כפות מלאות רסק 1/2 כוס מים 1 כף מיץ לימון 1/2 כפית סוכר מלח פלפל לבן מטגנים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את הכרוב אל הבצל ומאדים את הכרוב תוך כדי עירבוב עד שהכרוב מתרכך, בערך כ-20 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, המים, מיץ הלימון, הסוכר, המלח והפלפל. מערבבים היטב וממשיכים לבשל בערך עוד כ-5 דקות. בתיאבון והכרוב יוצא מעולה, אני עושה גם כרישה מאודה קצת שונה אומנם אם מעניין אותך תן סימן ב

effyba

New member
לא להזדעזע..אבל גיליתי שבמיה של

סנפרוסט מאוד טעימה. ובעלי - שרגיל למאכלי במיה עוד מבית אמא שלו מאוד מרוצה מהתוצאות....

נכון, אפי צודקת, גם הבמיה הקפואה

מאוד טעימה כשמוסיפים אליה טעמים ורטבים שונים .

למעלה