נגמלנו?

ציפי ג

New member
נגמלנו?

אתמול איתי לא ינק בכלל. הוא בא אלי בצהרים לינוק, ולקחתי אותו איתי למיטה, החשכתי את החדר, הוא נשכב לי על הבטן, ליטף אותי כמה דקות, ונרדם. בלילה הוא נרדם תוך כדי נסיעה. זהו? גמרנו?
 

לאה_מ

New member
ואין לך איזו צביטה קטנה של צער בלב?

ואני מקווה גם שאת לא מתכוונת לעזוב את הפורום הזה. בכל אופן, לא עד שאורי יגמל...
 

ציפי ג

New member
לא קטנה, גדולה

אבל אני שלמה עם עצמי, ומקווה שאצליח לשכנע את בעלי לשידור חוזר, כך שזה לא יהיה צער מתמיד. יש לי עוד חלב, כך שאין לי בעיה לחזור ולהניק אותו, אבל אני באמת רוויתי מהננקה. סה"כ שנתיים ברקע, ואת המלצות ארגוני הבריאות מלאתי עד תום, וכן את המלצות חז"ל, הילד מאושר, ולא לעולם הוא ינק. אני לא רוצה לעזוב את הפורום. אני רוצה אולי ללמוד הדרכת הנקה, זה מקצוע מאוד נותן, בתחום מרתק, לטעמי. נראה אם אמצא את הזמן לכך.
 
וואווו! באמת זהו?

יום אחד בלי הנקה אומר שזהו? מבחינתך - תלוי בך! מבחינת איתי - אני בכלל לא בטוחה. אם היום הוא יבקש לינוק - תיתני לו? למרות שעידן יונק מידי יום לאחר החזרה מהמעון, יש ימים בהם אנחנו ממשיכים מהמעון למקום אחר - לא הביתה, ואז, אם הוא לא מבקש לינוק - אני לא נותנת. פעם פעמיים קרה כך שהוא לא ינק כמעט יממה, אבל זה ממש לא גרם לכך שהוא נגמל.
 
אל תצטערי מהר מדי גם אני חשבתי

כמוך לפני שבועיים והנה חזרנו לציצי ואנחנו ממשיכים במרץ. אל תבכי יותר מדי מהר על החלב שלך ואם יש לך חלב הוא יזכר שזה נעים וכייף וירצה לחזור. ויום אחד עוד לא אומר כלום. בכל מקרה אם זה כן גמילה אז בהצלחה ויופי לכם.
 
למעלה