נגיעות מן הטבע

מלאך39

New member
נגיעות מן הטבע

עם כל נגיעה שלך הרגשתי כאילו מצורף מסר... היתה נגיעה שרצתה לומר כי זה למרות הכל... והייתה נגיעה שבאה לחפש את מה שמאחורי המגע... הייתה נגיעה שואלת... והיתה נגיעה מבקשת... רצית לגעת כדי לדעת שזה אני... ולפעמים רצית לגעת כדי למצוא את עצמך ... הייתה נגיעה שרוצה לקחת... והייתה נגיעה של לתת... רצית שהכל יהיה רק ממך... ולפעמים נגעת כאילו רוצה ללמד איך לגעת... ואני בסך בכל נגעתי ....כי נגעתי... לא חשבתי על אתמול ולא על מעבר לנגיעה... לאט לאט הבנת שזה בכלל לא משנה... לגעת עכשיו לגעת בעכשיו לגעת בהווה..... אבל את רצית להגיע למקומות אחרים...ולי זה כבר לא משנה... רצית לדעת שהאושר שלי יונק ממך... ואני שחקן נהדר... אבל האושר שלי הוא אושר שנמצא בתוכי.... כשנכנסת לחדר והמיטה היתה זרועה בפרחים והנרות מהבהבים באור וצללים... הרשית לעצמך רגע של חיוך...ראיתי את ההחלטה לחייך... ואצלי החיוך היפה הוא החיוך מהחיים ... לא מבין למה צריך סיבה לחייך יותר מאשר עצם החיים.... סתם הרהרתי.........

טבע האדם מלאכני...

הוא לגעת.. ואכן כל נגיעה משמעות שונה לה אחד נוגע לבקש משהו ואחד נוגע כי הוא אוהב לתת את עצמו לפרגן ללטף לחבוק שזוג אוהב נוגע אני בדרך כלל מקווה שזה מתוך אהבה מסירות וכבוד והחיוך שלך כן החיוך שלך יקירי שווה אלף מילים, אבל את זה אתה יודע! תמיד אמרתי לא סתם השם הזה עלה בראשך שבחרת ניק לעצמך, מלאך היית מההתחלה ותמיד תשאר, המלאך התמידי הנעים החובק הסובלני המדהים של הפורום הזה!!!!!!! הנה משהו חביב של נתן אלתרמן שמקדישה אותו לך יקירי רק לך מלאך
פגישת אין קץ - כי סערת עלי לנצח אנגנך שוא חומה אצור לך שוא אציב דלתיים תשוקתי אלייך ואלי גנך ואלי גופי סחרחר אובד ידיים לספרים רק את החטא והשופטת פתאומית לעד עיני בך הלומות עת ברחוב לוחם שותה שקיעות של פטל תאלמי אותי לאלומות . אל תתחנני אל הנסוגים מגשת לבדי אהיה בארצותייך הלך תפילתי דבר איננה מבקשת תפילתי אחת והיא אומרת הא לך עד קצווי העצב עד עיינות הליל ברחובות ברזל ריקים וארוכים מעוניי הרב שקדים וצימוקים טוב שאת לבנו עוד ידך לוכדת אל תחרימהו בעייפו לרוץ אל תניחי לו שיאפיל כחדר בלי הכוכבים שנשארו בחוץ שם לוהט ירח כנשיקת טבחת שם רקיע לה את שעולו מרעים שם שיקמה תפיל ענף לי כמטפחת ואני אקוד לה וארים ואני יודע כי לקול התוף בערי מסחר חירשות וכואבות יום אחד אפל עוד פצוע ראש לקטוף את חיוכנו זה מבין המרכבות....

מלאך39

New member
../images/Emo25.gifתודה דרדס...........

ואת הפרחים שמרתי לעצמי גם את המילים.........

ורק.......

את אותה נגיעה של "תשובה" לא מצאתי בכל הנגיעות שהיו....... ברוך הבא מלאך

ידידיה.........

משהו פשוט שהבן שלי הקטן אמר לי היום , הלכנו ברגל אני והוא לאחר תספורת שלו , ולאחר קניית בגדים , מין פינוקון של אמא ובן , באמצע הדרך הוא אומר לי : "אמא , יש לי הרבה בגדים עכשיו " "אמא יש לי די הרבה משחקים" ומיד במשפט עוקב ...... "אבל אמא , יותר חשוב ,יש לי המון אושר "..... והמשפט הכל כך מיוחד הזה מהבן "הקטן" שלי , עשה את השמים יותר מחייכים את הפרחים הרבה יותר יפים וריחניים ..... אז ידידה "שיהיה לך המון אושר".... שבוע טוב

פשוט אשה יקרה........

יודעת ומתארת לעצמי שהמשפט הזה של בנך עשה הכל מחוייך יותר, זה בטוח. יודעת שכשרע לנו ממשהו מסויים הכל נראה רע. אילו החיים. ברור שכנ"ל כשטוב............... את תמיד יודעת לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון. שיהיה לך יום טוב חברה, י.

סו

New member
מלאכי....

כן ירבו נגיעותיך וירבו את הרהוריך

מלאך39

New member
ליזזזזזזזזזזזזזז../images/Emo25.gif

לחבק מלאך? לא יומרני מידי???? אהה זו את............... כן את יכולה... את גם יכולה ליותר מזה....
געגעתי לא סתם......אבל מי אני מול אחותך.............

למעלה