נגיעה בחפצים ומשפחה-HELP

סאקותאי

New member
נגיעה בחפצים ומשפחה-HELP

א´ תודה לכולם על קבלת הפנים. ב´ רציתי לדעת אם יש כאן עוד אנשים שמרגישים צורך לגעת כמה פעמים בחפצים או לפי מספר מסוים(שלי זה המספר 4 ) או לפי ההרגשה ? לפעמים זה פשוט משגע אותי ולפעמים אני מנסה להתעלם מזה אבל אז זה מפריע לי בידיים או ברגליים.הייתי שמחה לשמוע תיאורים של הבעיה הזאת אם יש לכם אותה .רציתי גם לדעת אם יש כאן עוד מישהו שנגעל מההורים של לדוגמא לא יכול לשבת אחריהם על כיסא או קופץ אם מישהו מהם נוגע בו או עובר מאחוריו? אני אשמח לתגובות כי זה כבר ממש בלתי נסבל אצלי ואני חייבת לצאת מהבית בגלל זה כל זמן או להסתגר בחדר שלי כי רק שם מספיק נקי בשבילי. תודה סאקותאי.

סיזיפוס

New member
יש לי קצת מהחלק השני של השאלה

כלומר בצורה סלקטיבית וקצת אחרת. אצלי זה לא ההורים אלא בכלל כולם כך שגם בחוץ זה בלתי נסבל,צריך תנאים מסויימים שבהם כן אפשר(=חוקים שאני המצאתי) החלק הראשון היה לי,ונותר מזה רק מעט.

שרק

New member
בדיוק המצב

תודה לאל שאני כבר לא גר בבית שלהם... אבל עד היום - ככה זה בדיוק.

כן סקותאי אני נוגע ת בחפצים אבל זה

חייב להיות זוגי, כי אני סובלת מסינדרום טוראט וזה חלק מהיתנהגות כפייתית כמו ניקיון כפיתי וכמובן שהכל כאן קשור לאו סי די ואני נוגעת גם כן בחולצות של אנשים שאני מכירה. עכשיו אפילו אם הספר השולחן או לא חשוב מה יהיה לידי זה כאילו קורא לי לנגוע בו צועק לי כזה לא יודעחתך איך להסביר את זה אולי את מכירה את זה טוב כמוני לא? אפילו אם הוא מסודר ועומד במקומו, אני חייה ככה כבר מגיל 9 וחצי, כיום אני בת 24 וחצי וזה הפך להיות מעין סדרצ יום כהרגל, הרגל מרגיז לעיתים עד שאני מאבדת שליטה אבל איך אומרים?" זה מה שיש ועם זה ננצח" אני באמת מאחלת לך שיהיה לך כמ ה שפחות קשה ותמיד אך תמיד תיזכרי שעלייך לראות את הטוב את האור שבכל דבר. כל שתבקשי לו יהי- אמן. אוהבים אותך סקותאי אגב, נעים מאוד אני מיקי אוהבת - וביי עד לפעם הבאה- מיקי

שרון ג

New member
איזה מתוקה מיקי- שרון

מיקי, זה פשוט יפה בעיני שיחד עם הכאב שלך והצער הנורא שלך את עדיין יכולה לשלוח אור ותקווה לאנשים אחרים ולשתף בכאב שלך. כל הכבוד שרון

סאקותאי

New member
סיזיפוס ושרק אתם יכולים להרחיב

כי זה ממש מסקרן אותי תודה סאקותאי.

סאקותאי

New member
סיזיפוס ושרק אתם יכולים להרחיב

כי זה ממש מסקרן אותי תודה סאקותאי.

סיזיפוס

New member
כמו שאמרתי

מספר הפעמים כבר הפסיק אצלי והיום זה נדיר. מפריע לי שכל אחד נוגע בי ,לא רק ההורים שלי, אבל יש לפעמים שזה בכל זאת ההורים לא מפריעים לי.

שרון ג

New member
בכל זאת סיזיפוס...-שרון

סיזיפוס, שלום, אני יודעת שקשה לך עם הנגיעות אבל בכל זאת אני שולחת לך חיבוק חם. מותר? שרון

לאב

New member
גם אני גם אני../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

למעלה