נגיעה אחת רכה

נגיעה אחת רכה

מאז התגרשתי, נפרדתי, כבר חודשים ארוכים, לא הייתי עם גבר, לא הרגשתי מוכנה. אני קצת חוששת, באופן טבעי אני חושבת, מהפעם הראשונה. מרגישה קצת בתולה. וכמו שבתולות סקרניות, ושואלות שאלות, וחוששות, ומתרגשות-כך גם אני. חושבת לעצמי איך זה ירגיש..האם אחוש רק בהבדלים, האם אשווה כל הזמן..האם אהיה רגועה.. האם הוא יבין שאני בעצם בתולה.. אמא לשניים, אבל בתולה..

תירגעי...

תהיי את, וכשתמצאי את הגבר המתאים ותגיעי לרגע הנכון תזרמי עם הסיטואציה, תתרכזי רק מה שיש בה ולא בדברים שהיו בעבר. בתולה, לא בתולה...עזבי הגדרות...פשוט תיהני מהרגע.

צד אפל

New member
למה את מחכה

את לא חושבת שהגיע הזמן, ההפסד כולו שלך תהיי את עצמך , החששות ייעלמו כלא היו

בתולה..

זה כמו ללכת מחדש. לאט לאט..מכירים אנשים..ותאמיני לי שוכחים את ההוא. פתאם תגלי שגם את השתנית..מה שהיית איתו..לא יהיה אם אחר..

שקיעה ורודה

אני התחתנתי עם החבר הראשון שלי והייתי מבועתת מההתנסות עם גבר אחר. על אף שזה מאוד אישי אענה לך כאן ע"ג הפורום כי אני חושבת שהרבה נשים מתמודדות עם החששות האלו (ואולי גם הגברים?) תמצאי את אותו המישהו שגורם לך להרגיש הכי סקסית בעולם, גורם לך להרגיש נחשקת, נחשקת כמו שאת. תשתפי אותו בחששות שלך, תביאי אותו להבנה עד כמה המצב עדין ורגיש. אם הוא הבן אדם הנכון בשבילך הוא יבין את זה וינהג בהתאם. לכי על מי שמרגיש לך נוח איתו (וכמובן - שגם את נמשכת אליו) גם אם אין לך רגשות עמוקים כלפיו וגם אם זה מוגדר כסקס בלבד, תחווי את הפעם הראשונה איתו. תרגישי נאהבת, תרגישי נחשקת, תרגישי "שווה". אחרי הפעם הראשונה, כשתרגישי "שעברת את זה בשלום", לא תחששי מהפעם הבאה. אצלי זה עבד... בהצלחה!

לא תמיד זה עם הבנאדם הכי מתאים

לפעמים זה פשוט הרגע המתאים שאת מרגישה בו מספיק נוח. תהני

maof

New member
וואלה../images/Emo12.gif

האם לישר בננות זה על אותו משקל
מעוף

t o t a l

New member
זה כמו לרכב על אופניים

אף פעם לא באמת שוכחים איך לעשות את זה. טיק תק את אפילו תורידי ידיים בירידות. בהצלחה.

t o t a l

New member
הופס......

סורי.... לא קראתי את כל התגובות. כנראה שהראש שלנו פועל בצורה דומה. [יודעת שהראש הוא איבר המין הראשי].

שלי 9

New member
הפעם הראשונה אחרי הגירושים ..

היא אכן שונה..ומעוררת בליל של רגשות..(סקרנות, התרגשות,חיוניות , התלהבות ועוד..) כשהיא תגיע..תנסי להיות משוחררת, רגועה, להתמסר לחוויה ולהפיק ממנה את מירב העונג שאפשר.. אני אמנם אומרת לך זאת אבל יודעת היטב שאם את לא מחוברת לעצמך ובעיקר למיניות שלך..כל המילים האלו בטלות בשישים.. תהני יקירתי..ומקווה בשבילך שזה יקרה בקרוב..

r o n35a

New member
ציפור קטנה לחשה לי

את הולכת להנות כמו שלא נהנת בחיים. וכן תחושי בהבדלים: בנשיות שלך, בתשוקה שלך, בהנאה שלך, בשיאים חדשים שאליהם תגיעי. כך סיפרה לי הציפור :)

למעלה