נגיעה אחת רכה.

נגיעה אחת רכה.

חוזר לאוהל אחרי מקלחת, עייף מעוד יום של מאבק. מחר שוב נצא למלאכת הפינוי, השעה כבר מאוחרת אבל רק מעטים מצליחים להרדם. אני מתלבש, בבגדים נקיים, לוקח סיגריות ופלאפון ויוצא. מחפש ומוצא את עדי. בחורה צעירה, בת 19. פגשתי אותה פה ביום הראשון שהגענו. שנינו קיבוצניקים מהצפון, לי מחכים בבית אישה וילד, לה חבר ומשפחה. אנחנו לא מסתירים דבר אחד מהשני. אנחנו יוצאים מעט מאיזור האוהלים אל פינה שקטה. מתיישבים על איזה סלע גדול. פה, רחוק מהכל, עם הבחורה הזאת, אני יכול לדבר ולפרוק את הכל. חוץ מהדמעות - אותן אני שומר לאשתי. בכל מקרה אנחנו יושבים ומדברים, אני מספר חוויות, תחושות ומחשבות, היא מקשיבה - מזדהה ומבינה כמו שרק מי ששם יכול. גם היא מדברת, פותחת את ליבה אלי. פה, בבועה של שנינו, מותר הכל. היא בוכה, כמו בכל לילה. אני מחבק אותה, כמו בכל לילה. וכמו בכל לילה, שפתינו נפגשות, בלהט, תשוקה, בנשיקה מנחמת, מחבקת, נטולת רגשות אשמה - בינתים...

פתאום התחשק לי להמשיך.

אנו מפשיטים אחד את השני בעדינות פראית, ידי נשלחת אל מפשעתה, מלטף את שפתי הפרח הרענן שלה, חש את הרטיבות שלה גואה, ידה נשלחת אל איברי האדום, הרוטט, זקוף וקשוח, היא מלטפת אותו מעלה ומטה, מקרבת אותו אט אט אל פתח הנרתיק שלה, האצבעות שלי עמוק בתוכה, חודרות אליה, עבות ומחוספסות, לוחצות על הדגדגן הנפוח, ליבי פועם בחוזקה, הרטיבות בין רגליה גוברת כנהר שוצף, ואז, ברגע השיא כמעט, אני חודר אליה מלוא איברי האכזר, בתנוחת חצי עמידה/חצי שכיבה, אני לא גבר מזדקן ונשוי וקצין וסמג"ד, היא לא נערה צעירה ורב"ט, אנו גבר ואישה צמאים ושותים אהבה זמנית, הלשון שלה בפי, שפתיה הרכות כשושן על שפתיי צרובות השמש, שדיה הצעירים נדמים בתוליים כמעט, קצב החדירה מתגבר, מהר יותר, חזק יותר, נואש יותר. היא גומרת ראשונה ואני מייד אחריה, אנו נשארים חבוקים זמן מה, מתלטפים ומתנשקים, ונפרדים, הולכים לישון - על שנינו לנוח מעט לקראת המחר, אני מקווה לחלום על הבן שלי חי חיי שלום

../images/Emo28.gifחלום פורח באוויר../images/Emo160.gif

אולי אי שם רחוק מכאן תבנה לך טירה וצרחים לה שלושה תקח לך לשם אישה כלב ואולי חתולתולה ותקיים לך שם את הממלכה שלך בלי כל הרעש וההמולה ממלכה קסומה וכשפוקחים עיניים מה רואים? אנחנו פה במידנה הזו כל כך שונאים כל כך אוהבים אוהבת את הכתיבה שלך שבת קסומה לך ושתמיד אבל תמיד יבוא לך

יסלח לי באג על הציטוט:

האהבה מתה! הידיעה שבעתיד היא תיוולד מחדש לא מנחמת בכלל. עצם המחשבה שאהבה יכולה למות מאכזבת כל כך!" לא מצאתי קישור לשיר הזה. רציתי להוסיף קישור גם ל"כוכב האהבה" אבל גם אותו לא מצאתי...

למעלה