נגיעה אחת רכה

red flower

New member
נגיעה אחת רכה

קצת אחר...אני אפליו לא יודעת אם זה המקום. אבל זה מה שיש לי לתת. ********************************************************************* מה שעצוב אצלך, שאתה כבר ממש לא מעוניין בי. היית מעוניין בי. פעם, לפני. מגשים לך את כל הסטראוטיפים של גבר ממוצא. לפני החדירה אתה תהפוך עולמות. מבחינתך אני ונוס, המונה ליזה, ג'אן דארק. אישה מדהימה מעניינת יפייפיה. אחרי? זונה. אבל היחס שלך. ההתעלמות בפרצוף. כל יום לראות אותך עובר מולי. מתעלמים אחד מהשנים. ממשיכים הלאה. לראות איך אתה עובר את כל השותפות שלי לעבודה אחת אחרי השנייה. חיוכים סמוקים של תשומת לב גברית . הכל אתה עושה. אפילו אותן מחמאות כוס אמא שלך. אבל הן חכמות יותר, הן רק מתגרות ואתה ממשיך..נותן להן תשומת לב. מחמיא, משקיע, מלטף במילים. הן יודעות לשחק. אני לא ידעתי אף פעם. מחמאה אחת ואני שלך. מבט אחד ואני כבר אצלך בבית לא מבינה למה אתה לא מזיין אותי. כל כך חסרת נסיון. כל כך רציתי אותך. עשיתי איתך דברים שלא הייתי מאמינה על עצמי, עשיתי איתך הכל. ונהניתי מזה! ועל זה אני לא מצטערת.... אני מצטערת לנבל שנהפכת אחרי. אבל זה מדהים כמה פגעת, כמה התנשאת אחרי, כמה משחקים שיחקת, ועדיין כל פעם שאתה עובר במסדרון הרגליים שלי נהיות חלשות. הלב דופק מהר. אני מרגישה איך אני הופכת להיות דלי של מים. כמה אני לא יכולה לעצור את עצמי מלהפשיט אותך במבט כשאתה מתרחק גבוה וחטוב... והריח שלך של כביסה נקייה. כמה מטעה הריח שלך. כמה מלוכלך אתה. רבות אני תוהה מה הייתי עושה אם היית תופס אותי באיזה פינה חשוכה... כמו פעם. תופס אותי ולוחש לי "אני כל כך רוצה אותך" עמוק באוזן. ובעיניים שלך המבט הרעב והמיוסר. אני מדמיינת איך אתה תופס לי את השדיים באלימות מתונה ומתחיל לנוע עם הלשון על הצוואר. לאיזה זונה הפכת אותי. זונה של רגשות. נתתי לך את הגוף שלי תמורת רגשות. תמורת סיפוק הרגשות שלי. הניזקקות שלי. הרצון שלי לאהוב עד שאי אפשר יותר. כמה הייתי רוצה לקוות שאם היית עושה את זה, הייתי הודפת אותך מעליי ומטיחה בך את כל מה שהעברת אותי בחודשים האלה. החודשים הארוכים האלה. כמה אני מקווה שהיית בוכה. שהיית בוכה על הגוף הערום שלי את כל הדמעות שאני דמעתי. אלפי מליוני דמעות... עשרות ערבים עגומים ובודדים. כל כך הרבה בושה וחוסר ביטחון. כמה אני מקווה שהיית בוכה שם עליי ושוכב איתי לאט לאט כמו גור פצוע. ולא מהר כמו שזה היה בעבר. שוכב איתי כואב...ממשיך וממשיך גם אם הזין כבר לא עומד והדמעות והנזלת חונקים בגרון... שוכב איתי ואני גומרת חזק...אני רוכבת עלייך וגומרת חזק ומקללת אותך. הופכת אותך לזונה. ועוזבת אותך שם רטוב מהמיצים שלי ומהדמעות שלך. שתרגיש איך זה. "עכשיו אני כאן, יושב לבדי עם הרגע ההוא הקר יודע עד כמה ליבך הוא עני ועד כמה יופייך עקר"

red flower

New member
כמה טעויות

אפליו = אפילו מהשנים= מהשני אם יש עוד אני מצטערת.... בלהט הרגע...

אוי מתוקה...

אני רק מאחלת לך שאת הלקח שלך למדת ותצאי מהחוויה הזו יותר מחוזקת ושלמה. שתמצאי את האהבה שאת ראויה לה... שולחת לך מיליון

מלטפת

New member
לא תאמיני כמה מהר זה יעבור

בקרוב כבר תהיי יותר אדישה. לאט לאט.

כל כך יפה

וגם מוכר את כולך נותנת ומושפלת עד עפר הרימי ראשך הגאווה הוא אינו שווא דימעה.

red flower

New member
תודה

תודה לכולם בעצם...על התגובות המזדהות.... לא ציפיתי לכזאת תמיכה.

bugbuster

New member
אפילו לא יודעת אם זה המקום. ../images/Emo35.gif

אם לא כאן המקום, איפוא?
איזו כתיבה מדהימה. אין ספק שכתיבות המגיעות "מישם," מהתהום, הן העמוקות כל כך. עד ליכדי סקלה מדוייקת ממש? כעומק הכאב, עומק הכתיבה? אולי משהו מיזה, אבל זו לעולם פונקציה נוספת. יכולת הכתיבה.

../images/Emo39.gifלעבור הלאה

לעיתים אני פותח הודעה וכותב פנטזיה ..... בדרך כלל אני לא מגיב, קורא, לפעמים מזדהה בדרך כלל מחייך, או סתם נהנה אבל לא מגיב..... שקראתי אותך הרגשתי שאני רוצה להגיב.... לאחר גרושי התפרפרתי, טועם, מתנסה, מנסה להרגיע את האגו השברירי לאחר הגרושים..... למרות שהשתדלתי להיות קשוב לא לפגוע בבנות הזוג....זכור לי פעם שיחה לא קלה עם משהי איתה סיימתי את הקשר. היא לא חסכה במילים, כשהבהירה לי עד כמה פגעתי בה... מאז חשבתי לא מעט על השיחה....כמה מזה אשמתי, שנתתי לה להאמין ......וכמה מזה אשמתה, שהתאהבה בי עוד בפגישה הראשונה.... במקרה שלך, לפי תאורך, זה לא המצב והבחור הוא פשוט מנייק סידרתי...כזה הגורם לנשים להתאהב בו כדי שיוכל לשכב איתן ולאחר שהשיג את מטרתו ממשיך לפרח הבא. מה שתמוה בעיניי הוא שאת עדין חושבת עליו, חושקת בו ואולי אפילו מאוהבת בו. ולדעתי הוא לא שווה את זה. החיים ממשיכים והם בסך הכל יפים, חבל לבזבז אנרגיות ריגשיות על מנייקים חסרי ביטחון (גם אם את עדיין מרגישה שאת מאוהבת בהם). אולי ממרום גילי אני יכול להגיד את זה .. לדעתי עדיף לך להתאהב בסוג אחר של גברים.... מהסוג הסגור יותר...שגודל איתך, חווה איתך חוויות משותפות ובסוף (רק לאחר הרבה זמן) גם יגיד לך שהוא אוהב אותך. לדעתי אלה עדיפים על פני הדוגמן החלול שסובב לך את הראש .. המנייק הזה הוא בדיוק הסוג שבגיל העמידה עם כרס ירדוף אחרי החברות שלך....תגמלי ממנו ומהר.

bugbuster

New member
../images/Emo4.gif נו במ'ת,

אנחנו טועים כל פעם מחדש לייחס רציו ולוגיקה מושגת וניתנת לשליטה למה שמקודד בנו כתוכנה סגורה, קשיחה אם לא אלימה אפילו, ובפירוש בפירוש בלתי ניתנת למחיקה. כאלה אנחנו. כך תוכנתנו בכיצד להרגיש. הנוכל ללמד את עצמנו איך להרגיש? מה להרגיש? כמה להרגיש? למה לא להרגיש? כמובן שלא. והמילים שיכחי אותו, באות תמיד עם תואמותיהן, "הזמן יעשה את שלו," ירפא, וכוליי. בוודאי. ליכשיגיע הזמן. לא ליפני.

למעלה