נגיסי מחשבה

Eyalinc

New member
נגיסי מחשבה

שלום לכולם, ראשית ובכדי לתת פרספקטיבה נכונה אני אתן תאור קצר של עצמי. אני בשנות העשרים המוקדמות לחיי (בשלב שצריך להחליט מה עושים עכשיו,לפני שיהיה מאוחר). אני שוכר דירה במרכז הארץ ,עם חברתי. עובד בעבודה ממוצעת עם שכר ממוצע כל יום כמו מיליוני אנשים ברחבי העולם אני קם לעבודה, נותן את הכמה שעות שלי. חוזר הבייתה ומנסה להשיל את תלאות היום. אולם המחשבות על האובר בבנק, השכלה אקדמאית, וכיצד אנהג בשארית חיי (קצת מלחיץ לא?) אינם מראות כל סימן להרפייה. ובכן השבוע החלטתי לקחת פסק זמן מנטלי מן המרוץ, ישבתי לי בנוחות על הספה והבטתי על שאר המשתתפים,ובעודי מתבונן בהם רצים לכל עבר במאין התקף אמוק. לדעתי הדבר היחיד שחסר הינו ריר ניגר מפיותהים בכדי שהתמונה תהה סצנה מושלמת בסרט אימה. אם זו באמת תחלית חיינו? להשכיל,להשיג עבודה נאותה, להקים משפחה,לגדל צאצאים, רק בכדי שאלה יגיעו לבגרות ויתעלמו לחלוטין מכל מה שיש לי לומר..... המחשבהה חרידה אותי עד לשד עצמותי,ומה האלטרנטיבה? לא ללמוד ,לקחת את הדברים ולהגר להודו לחצי שנה? (או יותר) ומה אז.....חזורים לכאן ו....?(לאחר ניקוז בכימיכלים ממחזור הדם) אני רואה אנשים מבוגרים ממני עובדים לצידי מרווחים כמוני מחזיקים משפחה ואני לא מבין איך. וייתרה מכך לחלקם לבטים זהיים לשלי...?? אז לקחתי פסק זמן וחשבתי.... נשכר לא יצאתי מהחוויה הזו,מתוסכל וודאי... הרי חייבת להיות אלטרנטיבה ,לא!? לפעמים אני פשוט מביט וחש כאילו אני צופה מהצד ,כאילו הכל דימיוני. ואילו אני,אני רק ממתין להתעורר.... מפרי עטו של איש הזוי,או שמא אדם שלקח שבוע והתבונן באמת על חייו. אשמח לשמוע מה אתם חושבים

ברוך בואך איל../images/Emo24.gif

ברוך בואך אל המסע... המסע אל נבכי הנשמה שלך בהצלחה בדרך

rotem sade

New member
איל!

הגיל הזה, הוא צומת דרכים מאוד גדולה ויש שתי אפשרויות: 1. להיבהל מגודלה ואז לנסות לנחש מה יש בסופו של כל אחד מהנתיבים ועוד יותר להיבהל. 2. לעמוד בצומת, לחייך, וללכת לאן שמתחשק לך באותו הרגע, לאן שמסקרן אותך ללכת ולבדוק מה יש שם? ואז, בכלל לא להתעסק בניחושים, כי הרי הדרך היא המדהימה ולאו דוקא מה שבסופה. תבחר דרכך בנחת, בלי לחץ, בלי פחד, בלי דאגות, בלי לחשוב על העתיד. ותתחיל ללכת לאט לאט, יכולות להיות לך הפתעות כל כך נעימות שלא תרצה לעזוב אותן. תן לאינטואיציה שלך להוביל אותך ולא למוסכמות ובטח שלא לפחדים ולדאגות. אם תרצה עצה איך לעשות את זה, תכתוב.... בהצלחה, ויותר חשוב, בהנאה...

למעלה