נגינה בחתונות

Lיבי

New member
רחפתי כנראה

ומה שכתבתי לא קשור לשידוך נורמלי או לא נורמלי הוא קשור למה בחורה נורמטיבית מחפשת הווי אומר, בעל, אבא, שיתוף וכל מה שצריך בנישואים אם אין שעות להיות ביחד, אז תסכים איתי שעלולה להיווצר כאן איזו בעיה.... בסופו של דבר בשבילך, זה סדרי עדיפויות.. כסף מול משפחה אולי אפשר לשלב בצורה שלא תפריע יותר מדי? מצד שני, אפשר להבין אותך, זה המקצוע שלך, ויש נשים שנשואות לבעלי מקצוע שעובדים בערבים מה אתה תסיק מזה? מה שבא לך..

מיכל 2009

New member
אני אישית הורדתי אחד כזה

זה היה אחרי מספר פגישות בהם נוכחתי להבין שיש ויש לזה השפעה על הבחור, הסגנון שלו, האנשים איתם הוא מתחבר, יש גם את השיקול (וזה משמעותי) של החזרה הביתה בשעות מאוחרות וקימה בבוקר בשעות מאוחרות, (אני לא רואה את הילדים שלי קמים בבוקר לבי"ס ואבא שלהם ישן במיטה...) שיבוא הבחור שמנגן/שר בלילות וקם לתפילה בזמן.. ולא שאני רבנית גדולה, זה יכול לקרות מידי פעם גם בלי להיות זמר אלא שפה יש לזה מהות וצביון מסוים לא מספיק לבית של תורה. חוץ מזה שבמקרה הזה גם שאלתי רב שצידד לא להמשיך. אני לא אמהר לחרוץ שזה פסול לחלוטין, זה משתנה מאחד לאחד, וחוץ מזה תלוי מי הבחורה ומה היא מחפשת, זה ברור שיש בנות שמתאימות לעניין. (ולא.. אני לא מחפשת אברך...)

סילה 120

New member
אם את לא מחפשת אברך..

אז למה לא לקחת אותו..אפשר לחשוב תלכו לישון כל יום ב 10...

קליט

New member
‏"זה הסיגנון"

היא רמזה שנגני חתונות הם לא ברמה של "מיכל 2009" מבחינת "יראת שמים" או משהו בסיגנון . .

Silly Wisdom

New member
גם אני לא מחפשת אברך.

אבל המרחק בין בחור חרדי רגיל שהוא לא אברך- לבין בחור חרדי שהוא מנגן בלהקה זה שונה. וזו עוד להקה בארץ... שפה זה פחות מקובל. מילא אם היה אמריקאי עוד היה מה לחשוב.

קליט

New member
אם הוא אקדמאי ~ אז זה הצעה מכובדת ?

עדיין, נראה לי סתם הכללה וסטיגמה לפסול נגן בלהקה .

Lיבי

New member
יש הבדל

הסגנון שונה יש הבדל בין אדם שעובד כנהג לבין אדם שעובד כמורה לבין אדם שעובד כעורך דין לבין אדם שעובד כבנקאי ברור שיש הבדל! העולם שלו נהיה שונה רוב היום הוא עובד נהג רוב היום בנסיעות מורה רוב היום מול ילדים עורך דין רוב היום נלחם באנשים בנקאי רוב היום יושב עם מספרים מה שהאדם עושה - גם משפיע עליו, וגם מלמד עליו אי אפשר לומר שמקצוע הוא כלום גם אי אפשר לומר שמקצוע הוא משהו יש נטיה להרבה בנות (ואנוכי ביניהן..) לבחור באקדמאי מה גם, שבחורה שהיא אקדמאית בעצמה, בדרך כלל רוצה בחור באותו סגנון

Silly Wisdom

New member
עבודה של אקדמאים

לא כולם כמובן. אבל זה מראה על רצינות מחוייבות ויציבות. מה שלא ממש קורה בעבודה של נגן. יום אחר הולך טוב יום אחר פחות טוב, יש תחרות בשוק.... וכו'... והשעות פה מול השעות שם... והדרישות להתקבל מול הדרישות שם.

היי לך

מי שמנגן בחתונות לרוב חוזר הביתה בסביבות 1-2 בלילה... ואם זה 3 פעמים בשבוע זה ממש המון... אז אולי יהיה לך כסף למיטה נוחה אבל ניראה לי שתרדמי עליה לרוב, לבד.

רוב

הסיכויים שהייתי מורידה,לא רוצה בן זוג שחוזר מאוחר שרואה מדי פעם נשים רוקדות(בשיא הטיפוח שלהן...הרי זה אירוע...)

אני בתור אשה

לא הייתי רוצה כזה גבר גם פיתויים שיש בכזו עבודה וגם השעות של הערב הם חשובות מאד לזוג

מקורה אחי?

תראה, אם אני אשאל שאלה כזו, הייתן מתפשרות על בעל שאוהב צבע אדום?? אני לא מכיר סיר ללא מכסה. תבין, מי שאתה זה מי שאתה. ואתה תקבל את האחת שמגיעה לך, ושמתאימה לך. זה שיש כאן בנות שיורידו זה לא אומר כלום. כי תמיד תיהיה האחת שתזרום עם זה! קח לדוגמא את הזמר שבדרך כל שר עם הלהקה, הוא נשוי, נראה שבאושר לפי מספר השנים זה אומר שיש נשים שזה מקובל עליהן. לכן זו שאלה זהה לשאלה של צבע. אם אחת לא תרצה זה לא אומר כלום! אגב, תשב עם עצמך ותשאל עד כמה באמת זה אתה עד כמה אתה רואה את עצמך ככזה... אם כן זה מי שאתה ואתה תקבל אחת שמתאימה לך כמו מי שאתה!

חלושקית

New member
אין מצב.

אומנם אני נשואה ב"ה, אבל זוהי רק דעתי... זה מתחיל מ-3 פעמים בשבוע, כי הוא עדיין לא כזה מפורסם, אבל כשהשם שלא יתפרסם זה יהיה כל יום ואז זה יגזול את זמן לימוד התורה, כי בשעות הצהרים יש חזרות והכנות לערב. מה עם חינוך הילדים? מה עם האישה שמידי פעם צריכה חום ויחס? לא בא בחשבון. מעדיפה לחיות בצמצום ולא עם כספי עתק מאשר שהילדים שלי לא יכירו את אבא שלהם כמעט ושאהיה 'אומללה' ביום ובלילה.

למעלה