נגינה בחתונות

נ ח ו ש

New member
נגינה בחתונות

בנות. נניח שנפגשתן עם בחור שהכל טוב ויפה. הוא לומד בישיבה חצי יום ובערב מנגן בחתונות..לא כל יום אלא 3 פעמים בשבוע לערך. וזה אומר שבימים שהוא מנגן הוא חוזר הביתה ב12+..מצד שני זה אומר כסף לא רע בכלל בתוספת לזה ששאר היום פנוי ואפשר עוד עבודה או לימוד בכולל..עד כמה זה יפריע? עד כמה תהיו מוכנים להתפשר בכזה מקרה? אם יש למישהו/י כיוון מחשבה שלא חשבתי עליו מוזמן לכתוב. תודה וערב נעים!

קליט

New member
אין כמעט מצב שיורידו בגלל זה

ואם יורידו אז יתכן והתפטרת מאישה תלותית ודביקה . . מה גם שיש הרבה אנשים שהולכים לישון אחרי 12 . *מה שכן אולי, שהשדכנית לא תציין את זה בהתחלה, וגם אתה אל תכריז על שעת ההגעה הביתה כבר בפגישה הראשונה . בהצלחה

בננה148

New member
זה תלוי ....

איך הוא מנגן ....יפה או מכוער..... ואין אישה נורמאלית שהיתה מורידה על זה ... כי זה בונוס...גם חתן וגם תזמורת לחתונה חינם......

Silly Wisdom

New member
אני אישית הייתי מורידה.

ולא בגלל השעות או כי אני תלותית. בגלל השם. לי אישית הציעו בחור שרוצה להיות זמר- הוא אמר לי בפגישה ומיד זה ירד מהפרק. וגם הציעו לי בחור שמנגן בתזמורת. אני מעדיפה חיים פרטיים, שקטים. לא רוצה שיגידו עלי "הנה *** אישתו של ההוא מהלהקה של ***" אבל זו רק אני, והשאלה לאיזה סגנון בחורה אתה מכוון.... בת סמינר רצינית (=סטנדרטית) לא תשמע על כזה בחור. וגם לא בחורות פתוחות כמוני שגדלו על ערכי הסמינר... זה לא סותר אפילו לרגע את האופציה שהבחור יכול להיות חמד בחורים. ואולי הוא לא צריך בחורה כזו. אבל רק הבעתי דעה ואין אני מזלזלת חלילה בכבודו או מעמדו של הבחור.

קליט

New member
סילי,

את מרמזת לנו שכל הזמרים הם מ זן מסוים . זו הכללה מגוזמת - לא ?

Silly Wisdom

New member
אני לא מרמזת,

אני אומרת, זו עובדה- סביר להניח שבחור שמנגן בלהקה הוא לא ישיבע בוחער ממוצע. ושוב אני מצטטת את דבריי: "זה לא סותר אפילו לרגע את האופציה שהבחור יכול להיות חמד בחורים. ואולי הוא לא צריך בחורה כזו. אבל רק הבעתי דעה ואין אני מזלזלת חלילה בכבודו או מעמדו של הבחור."

קליט

New member
מה, מה הבעיה ב ~חמד בחורים~ הזה ?

כי הוא עובד ? . . . כי הוא עובד במוזיקה ? . . .

נ ח ו ש

New member
קודם כל

האם באמת לאיך שהבחור מנגן יש השפעה בעניין? חבר שמנגן איתי בלהקה (שהיא אגב אחת המפורסמות) אמר לי שהורידו אותו לא אחת בגלל הסיבה הזו והוא שוקל להפסיק..ולגבי מה שאמרה סילי `אישתו של` זה נכון לגבי זמרים. לא כל כך לגבי נגנים..שהם פחות באור הזרקורים..לא?

Silly Wisdom

New member
בשורה תחתונה,

אם כבר נפגשתי עם הבחור ונודע לי על זה רק בפגישה אבל חוצמזה הכל הלך מצויין והוא מתאים לי, הייתי שואלת רב. גם אנשים כאלה צריכים להתחתן, לא?! שוב, השאלה היא איפה אתה מניח את עצמך.

Silly Wisdom

New member
ו"אנשים כאלה"

הכוונה לאנשים שעוסקים במקצוע הנ"ל. בבקשה לא לנסות להכניס לי מילים לפה.

בועz

New member
מצטער לא הבנתי את השאלה

למה כל דבר יפריע?! הכסף גודל על העצים?

נ ח ו ש

New member
עובדה שסילי אמרה שהיא תוריד..

וכנראה שהיא לא היחידה..יש הפרעה בזה שהבעל חוזר מאוחר ועובד בכזה סוג עבודה שמושך המון תשומת לב..וכמו שציינתי היו בחורות שהורידו את חבר שלי למרות שהוא בחור מושלם! לדעתי..

Silly Wisdom

New member
אני ציינתי,

מראש.... לא בגלל השעות או ההיעדרות מהבית. להיפך הייתי מעדיפה שיעדר 3 ערבים, ולא יום שלם כל יום...

Lיבי

New member
נגיד בנישואים

רוצה את בעלך בבית? מתי? מה הדרישות שלך מהגבר? מה הצרכים שלך? האם את צריכה גבר לצידך במהלך הערבים והלילות? אולי עדיף כסף? אולי זה שהוא בכולל פוטר את השאלה והוא יכול לעשות מה שרוצה בלילה? השאלה היא איך את רואה את חיי הנישואים שלך מתנהלים, ואם מה שהוא מציע, תואם את הציפיות ועכשיו נשאלת השאלה, איך הוא רואה את הדברים...... האם הוא יעבוד בזה בפועל בתור נשוי? מה התכנון שלו לגבי העתיד?

נ ח ו ש

New member
אני מדמיין?

או שיש כאלה שחושבים שאני בת? אם צדקתי, אז הריני להכריז קבל ניקים וכינויים על גבריותי (-: המשך יום טוב ותודה לכל המגיבים..נהניתי לשמוע עד כמה הסיכויים שלי טובים להתחתן בשידוך נורמלי..חח

למעלה