דמיינו לעצמכם... את שלמה ארצי שר בשטוקהולם על בימת האירוויזיון את "את ואני"...
I Ido S New member 26/5/02 #1 דמיינו לעצמכם... את שלמה ארצי שר בשטוקהולם על בימת האירוויזיון את "את ואני"...
R R o M New member 26/5/02 #2 חשבתי על זה.... אתם מכירים את מה שקרה איתו באירוויזיון? גם שם לא בדיוק הכל היה נפלא... אם לא מכירים, אני אספר.
חשבתי על זה.... אתם מכירים את מה שקרה איתו באירוויזיון? גם שם לא בדיוק הכל היה נפלא... אם לא מכירים, אני אספר.
S subotaj New member 26/5/02 #3 האמת גם אני חשבתי למה ישראל אף פעם לא שולחת מישהו טוב באמת כמו שלמה!!!!!
R R o M New member 27/5/02 #4 כי.... את שלמה אי אפשר לשלוח פעמיים, וטוב כמו שלמה - אין! וזה שהוא זכה מקום 11, לא אומר כלום, כי אתמול הוכיחו לנו שזה 90% פוליטיקה ו10% שיר.
כי.... את שלמה אי אפשר לשלוח פעמיים, וטוב כמו שלמה - אין! וזה שהוא זכה מקום 11, לא אומר כלום, כי אתמול הוכיחו לנו שזה 90% פוליטיקה ו10% שיר.
ג גברת תפוח New member 29/5/02 #6 רומצ´וק יש משהו שאחנו לא יודעים עליו . מישהו עשה סקס אופקי עם השופטת או שהם רק הלכו לדיסקוטק? ארוויזיון זו תחרות זמר משעממת והיא 100% פוליטיקה . ואגב השיר של שרית חדד- חרא של שיר, שדומה יותר לשיר לילה לילדים בני 6 עם בעיות התפתחות.
רומצ´וק יש משהו שאחנו לא יודעים עליו . מישהו עשה סקס אופקי עם השופטת או שהם רק הלכו לדיסקוטק? ארוויזיון זו תחרות זמר משעממת והיא 100% פוליטיקה . ואגב השיר של שרית חדד- חרא של שיר, שדומה יותר לשיר לילה לילדים בני 6 עם בעיות התפתחות.
ש שתי שמנדריקיות גאות New member 28/5/02 #5 על מה אתה מדבר רום? על האיום? אתה מוזמן לספר לאלה שלא מכירים. אני בטוחה שאף אחד לא יתנגד.... "אז בואו ונשתה ביחד נפטטט...!"
על מה אתה מדבר רום? על האיום? אתה מוזמן לספר לאלה שלא מכירים. אני בטוחה שאף אחד לא יתנגד.... "אז בואו ונשתה ביחד נפטטט...!"