נגיד ש..

כיסוף

New member
נגיד ש..

היו מעלים אותכם על
לשליחות מסויימת משהו כמו חצי שנה ,שנה גג מה הכי הכי הייתם לוקחים איתכם מהבית כאן
משהו אישי? ו/או ממלאים מזוודה אחת עם שקדי מרק של אוסם במבה שוקולד פרה ת......חליטי את עוגה או שוקולד
אבקת מרק ויטה נקה שבע נעלי בית המשובצות של המיפגר (המגפר) דיסק של זמר ישראלי ישראלי שאתם אוהבים
משהו אחר שאני לא הזכרתי

שילה1

New member
אז ככה:המכשף שלי,פלאפון,נגן דיסקים

תמונה של הנסיכונת,ספרים והרבה,שמן שיזוף ,המון בשמים,ו5 בגדי ים. זהו!

גלי®

New member
את הבעלי חיימים שלי בשביל השלווה ,

ואת אבא שלי , בשביל המורל , משחקי מחשבה ולחץ הדם ... :))))))))

כיסוף

New member
כמה כמה כמה חיימים יש לך

ואת לוקחת את אבאל'ה ללונה פארק או בגלל שאבא שלך כי הוא......... לאבא שלי
יש סולם מגיע כמעט עד שמיים
ואבא שלי כה רעב
אוכל ארוחה פעמיים
- רוטב פפריקש עם נוקדלי ואבא שלי הוא הטוב מכולם
ואבא שלי הוא הכי בעולם
ורק בגללי הוא האבא שלי
כי הבטיח הוא לי
כי הוא רק שלי

גלי®

New member
ה"מצאי" שלי, נכון לעכשיו : 6 חתולים

ארנבון , שרקנית , 3 אוגרים (שניים מהם זהובים ואחד סורי) ... עוד חסר לי שאבא שלי יקרא את ההודעה שלך וירצה שאקח אותו ללונה פארק ... :)))))))

bimbo.

New member
רק אלה חסרים לה? ומה עם אריה

חמוד קטן (בטח יגדל במשך הזמן) ואיזה נמרון? היא הרי אוהבת (ועוד איך) חתולים....

גלי®

New member
בהחלט חסר לי ... מצפה שהמתבגרת

תפרח מהקן , ואז חותמת על חוזה שכירות עם הספארי של רמת גן ... :)))))))))))

קשכפית

New member
ואוו זו שאלה ממש קשה

תמיד קנאתי בדמויות המצויירות של נווד שהולך ועל שכמו מקל ובד קשור ובשקיק הזה נמצא כל מה ששייך לו, החופש הזה מכל חומר, חופש כזה שהולכים ממקום למקום עם מקל ושקיק בד שמכיל את כל עולמך, בגלל זה אני שונאת לצבור דברים אבל לא ממש מצליחה וכמו כולם כאן יש לי הרבה מידי חפצים בחיים באופן כזה שלא מתאפשר לארוז תיק אחד ואיתו ללכת זה קטע ששווה דיון בפני עצמו אבל זה מן הסתם לא מנושאי פורום שנות השישים. ולעניין חשבתי וחשבתי והחלטתי שאני הייתי לוקחת את באפי (חתולה שלי, אחת מתוך ארבע) וכמה תמונות משפחתיות של אנשים קרובים, אולר ששנים אני נושאת איתי, מגבת, כפכפי גומי, כוס מפח, ספר, עפרונות צבעוניים ומחברת זה מה שעלה לי ככה בראש דברים ראשונים.

קשכפית

New member
כן, בערך ככה רק ש..

חשבתי על דמות יותר איך לומר זאת, משהוא קלאסי לא מין דמות מצ'וקמקת כזו אלא נווד כזה בסגנון למשל של קלינט איסטווד... אבל הרעיון ברור אחותי הבנת אותי על הסכין.

ליילנד

New member
מזכיר לי את ראג' קאפור

בסרט ההודי "הנודד" "איצ'יק דנה פיצ'יק דנה" זוכרים

גלי אין לך כבר את הקישור../images/Emo35.gif

יהיה מאוד חמוד לשמוע את הקול הדקיק הזה ב"איצ'יק דנה פיצ'יק דנה דנה ופרדנה איצ'יק דנה אהההההה אההה..........."

למעלה