"נגיד ש..."

Aronit91

New member
"נגיד ש..."

נגיד שיש לי חשד שאמא שלי נמצאת בקשר רומנטי עם מישהי.נגיד שאני מתה להגיד לה משהו,לשאול,לדעת.נגיד שאני חוששת להזדהות איתה מפחד שזה יסגיר אותי.מה הכי נכון מצדי לעשות או לא לעשות? תודה מראש

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifמאיפה החשדות מגיעות?

ספרי איך את הגעת למחשבה הזו.. ונראה מה אפשר לעשות..

Aronit91

New member
תראי...

אולי זאת התחושה שלי,אבל לאחרונה היא נמצאת די הרבה עם "החברה הכי טובה שלי",ותכלס?ראית פעם מישהי חוזרת הביתה באמצע הלילה בלבוש די חושפני ובחיוך מסתורי מ"יציאה עם חברה לבית קפה.."?וזה לא חד פעמי...שלא לדבר על לילות שהיא לא חוזרת.

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifתגידי לה שאת מרגישה מוזר

ותשאלי אותה למה היא לא ישנה בבית לפעמים ואיך זה שהיא חוזרת מאוחר בלילה עם בנות שאת לא מכירה... (קצת החלפת תפקידים לא?! חח)

Aronit91

New member
חח

אם היה לי אומץ לשאול,הייתי שואלת,אבל אין לי.

justmeandu4ever

New member
תנסי

לדבר איתה סתם ככה ולנתב את השיחה למקום שאת רוצה שהיא תגיע..

היא הביא איתה בחורה הביתה ?

היא הביא איתה בחורה הביתה ? או שהיא משתמשת בתרוץ "יצאתי עם חברה" למעשה כדי להיות עם גבר שהיא פוחדת להכיר לך?

Sensorium

New member
המ,

לנסות להגיע לשיחה על הנושא לא מנקודה אישית, סתם להתחיל לדבר על המצעד נניח, לראות מה יש לה לאמר, אולי לרמוז או לשאול. ואם אין לך מספיק אומץ לשאול פשוט לחיות עם הספק בשקט, אם זה אכן נכון, יום אחד היא תספר לך

נגיד שאמא שלך נמצאת בקשר רומנטי....

למה זה כל כך משנה לך? זה מין מצב כזה שבו אדם מבוגר...אמא שלך...שחייה בשליטתה ואת לא אמורה להביע שם דיעה? את זוכרת שאת הבת שלה והיא זו שנתנה לך חיים? היא זו שבזכותה את שם? שהיא האמא שלך? את לא אמורה להתערב....אלה הם חייה...לך יש חיים אחרים לחיות. תחיי אותם ולא את חייה של אימך. אני אומר שאת לא אמורה לומר דבר. אם אמא שלך תרצה, היא תשתף אותך....אם היא לא, היא מספיק בוגרת ומבינה לעשות בחייה ככל העולה על רוחה בלי שהבת שלה תדחוף את האף לעניינים לא שלה. סליחה אם אני נשמע מעט תוקפני - זה לא בכוונה. אני מנסה לחשוב במקום אמא שלך....ומה היה קורה אם מי מילדי היה מחליט לבוא ולשאול אותי לפשר מעשי.

בתור גבר גרוש ואבא לשתי בנות

כמו שהבנת אני אבא לשתי בנות, גרוש כבר 4 שנים מניסיוני האישי, הורים נוהגים לגונן על ילדיהם (הליך טבעי לחלוטין) לפעמים בצורה טובה ולפעמים בהגזמה. יכול להיות שאימך מנסה לגונן עליך, אוליי היא פוחדת שהאמת תפגע בך? יכולות להיות עוד אפשרויות רבות, אני ממליץ לך לא להקשות עליה, תתני לה את הזמן יום יבוא והיא תרגיש בוגרת מספיק או לחילופין היא תרגיש שאת בוגרת מספיק כדי לספר לך את האמת. תתאזרי בסבלנות, היא משתלמת!!

anyzeany

New member
סליחה שאני מגן עליה אבל...

אני קראתי את מה שהיא כתבה ובסה''כ היא מבקשת עיצה.היא לא יודעת איך לנהוג ומה לעשות,ומה שקורה כאן זה רצח אופי והתקפה מטורפת! ככה אתן/ם מתייחסות/ים לבעיות בפורום הזה?

אני חושב שעניתי

אני חושב שעניתי לשאלה המרכזית, האם לפתוח בשיחה או לתת לדברים לקרוא מעצמם? אני חושב שעדיף לתת לדברים לקרוא מעצמם, זו רק עצה !! זכותה המלאה לעשות ככל העולה על רוחה, אני לא שופט אותה, מה שהיא תעשה זה מה שאמור להיות!

למעלה