נגיד ש...אני לא דתיה אבל אתם מעניינים לי אז אפשר ?
ה הגרה שלו New member 25/5/07 #4 זה גם מה שאני שואלת .... היתי רוצה לשייך את עצמי למשהו למרות שזה נשמע לא טוב (חצי חיוך נפלט ממני )
ב בטר אנד דיפרנט New member 25/5/07 #6 ברוכה הבאה בצל קורתינו .../tapuzforum/images/emo65.gif גמני לא מצאתי את עצמי שם ... מאז שקטי נעלמה וקצת לפני כן . כאן תמצאי אנשים מסוג אחר ... ברור שעשית שעו``ב וצדקת בהחלטתך ... `גרה` מלשון גיור או מגורים ? מזכיר את הגר אשת אברהם אבינו ... שבת שלום
ברוכה הבאה בצל קורתינו .../tapuzforum/images/emo65.gif גמני לא מצאתי את עצמי שם ... מאז שקטי נעלמה וקצת לפני כן . כאן תמצאי אנשים מסוג אחר ... ברור שעשית שעו``ב וצדקת בהחלטתך ... `גרה` מלשון גיור או מגורים ? מזכיר את הגר אשת אברהם אבינו ... שבת שלום
ה הגרה שלו New member 25/5/07 #11 תודה לך ובכן תשאל על מה ?! אני אסביר ,תודה על שאמרת אישתו של אברהם ולא פילגשו ואכן השם הוא הגר . ידידי הקרובים אלי קוראים לי הגר"א כשאני חביבה עליהם .
תודה לך ובכן תשאל על מה ?! אני אסביר ,תודה על שאמרת אישתו של אברהם ולא פילגשו ואכן השם הוא הגר . ידידי הקרובים אלי קוראים לי הגר"א כשאני חביבה עליהם .
ה הגרה שלו New member 25/5/07 #12 אז אחרי שברכנו מה עוד קורה פה ? מתי הדלקת נרות ? מי אם השבת ? ומי אחראי על הקידוש ???