נגיד שהקוטלת לא מתה

נגיד שהקוטלת לא מתה

אז עד איזה גיל היא ממשיכה לכהן כקוטלת הנוכחית? כי בנתיים, כל שאר הקוטלות שידוע עליהן, נרצחו בשלב זה או אחר...

מוגי 13

New member
עוד לא היה קוטלת שעברה את גיל ה- 17

ובאפי עדיין שולטת בשיא!! למרות שפעמיים היא מתה. עובדה נוספת: בגל שיש איתה את ה- סקובי גנג היא לא לבד, לעומת שאר הקוטלות, שהתאמנו ואומנו לבד!! מוגי

star lili

New member
ספויילר בהודעה מעליי

אותי תמיד סיקרן דווקא אם הייתה איזה קוטלת שהתערפדה ואם כן, מעניין אם היא עדיין קיימת ואם יש לה כוחות מיוחדים יותר משאר הערפדים...!!

trilliane

Well-known member
מנהל
בולשיט, בטח שהיו

ב-Helpless ג´יילס מעביר את באפי מבחן ש"כל קוטלת עוברת אם וכשהיא מגיעה לגיל 18". קוונטין מהמועצה מתייחס לעובדה שבאפי צריכה לעבור אותו כמו קולטות רבות לפניה, מסקנה... הגיל המירבי לקוטלת, עד כמה שנאמר בסדרה פה ושם, הוא באיזור ה-25, ובאפי שלנו בסה"כ בת 21. והנה, אפילו היא כבר הספיקה למות ורק בזכות חבריה שבה לחיים. (זה מבלי להזכיר את כל אותם פעמים שהיא היתה על סף מוות, ואם לא היה מי שיעזור לה היא אכן היתה מתה). למזלה היא לא עובדת לבד, אחרת היא באמת לא היתה שורדת כ"כ הרבה זמן.

resputin

New member
טכנית;

שרה´לה שלנו לא שולטת ואפילו לא קרוב לזה, הרי המאסטר בעקרון הרג אותה, זהו-היא לא יותר "ה"קוטלת <..שוב אותו סיפור ישן..>, אלא סתם אחת חזקה כמו קוטלת. פיית´ בעקרון הקוטלת עכשיו -ומכיוון שהיא בכלא בשמונה שנים הקרובות <~? -לא?>, אני מניח שהיא תשבור את השיא בלי בעיה.. <אלא אם ערפדים יתחילו לעשות ביקורי בית בכלא..>. ובהיתחשב, בלי הכוחות של ווילו, טארה שועזרת לה כיום, אניה ש..<ספויילר לעונה שישית, אני לא אפרט>, כל המאגיה שעוזרת לה <ווילו, טארה> בהחלט מקילה עליה.. וגם יש את הארגון שריילי היה בו.. בקיצר -עם הקידמה, לקוטלות יהיה יותר קל ואט אט הן יהפכו לשוליות.

למעלה