נגיד שאני מבוגרת...

libra sun

New member
נגיד שאני מבוגרת...

אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון, אבל אני חושבת שרק מבוגרים עם ניסיון יעזרו לי... אז ככה, אני וחברי שנינו בני 18, בתולים, ביחד כמעט שנה, מנסים להתחיל לקיים יחסי מין כבר כמה זמן. כל פעם שאנחנו מנסים אני משתפנת ואומרת לו שיתרחק כי אני נורא נורא מפחדת מהכאב. אני ממש ממש רוצה לעשות את זה איתו וגם הוא אבל הפחד הזה משתלט לי על כל הגוף ובנוסף לכך צורב לי למטה כאשר חברי מנסה לחדור. אני לא יודעת אם זה בגלל הפחד או הכאב או אולי שניהם שאנחנו לא מצליחים. בנוסף לכל כאשר הסתכלתי וחיפשתי את פתח הנרתיק בקושי מצאתי אותו וכשמצאתי אותו הוא התגלה כפתח מאוד מאוד קטן, איך חברי אמור להיכנס לשם?! אולי בגלל זה אנחנו לא מצליחים? הודה לכם אם תתנו את דעתכם.

מייקי69

New member
ונגיד שאני בתולה

אז למה אני צריכה לפחד מזה? למה? מה, זה רופא שיניים? רגע, ומישהו מכריח אותי? מה, חייבים? איזה בעסה ! תשמעי, מתוקה, אני אשתדל לבלוע את הקנאה שלי בך, בנעורייך, בחוסר הנסיון שלך, ואנסה להרים את השאלה שלך מתחתית הדף. קודם כל - יש פורום שכן שעוסק בבעיות מסוג זה. גם שם יכולים אולי לעזור. שנית, הפחד שיש לך בראש לדעתי לא קשור בפחד מהכאב. תשמעי, מתוקה, זאת לא לידה. את לא הולכת להוציא מהמקום הצר הזה, תינוק במשקל 4 ק"ג. ובקיצור - זה לא אמור לכאוב ! אה-הא! אבל סיפרו לך שזה צ-ר-י-ך לכאוב, נכון? תגידי, רקדת פעם חצי לילה? קמת בבוקר עם צוואר תפוס? כאב? היה איכפת לך? לא !!! כי נהנית נורא לרקוד. זה לא שמסיבה אחת אחר כך החלטת שאת לא רוקדת - "בגלל הכאב", נכון? כי ההנאה גדולה לאין שיעור מהפיצקלה שאומרים לך שא-ו-ל-י יכאב. אז הנה העיצה המאד לא מקצועית שלי. בפעם הבאה שאת רוצה לנסות עם חבר שלך אל תתעסקו ב"להכניס" תתעסקו ב"לענג". זאת תהיה המשימה שלך ושלו. תני לו והניחי לעצמך להתענג עד שיבוא לך לצרוח ! שזאת תהיה מטרת ה"אירוע". לא ביתוק הבתולים שלך. ואם בלהט החיכוכים ההדדיים, פתאום, בלי כוונה, זה איכשהו יגיע אבל בלי לעצור ! אז יגיע. ואם לא - אז לא. כי הרי זאת לא היתה המטרה, נכון? המטרה היתה לענג ולהתענג. בסוד אני אגלה לך, שהלילה הראשון שלי היה מצחיק פחד. התגלגלנו מצחוק. כמעט הערנו את ההורים שלו, מרוב צחוק. כמעט קרענו את הסדינים מרוב שהתגלגלנו. "נכנס? לא נכנס?" מה, לא בידור? ועוד מילה רצינית. אני התחלתי בהומור, אבל זה רציני לאללה. מאד יתכן שאת לא מוכנה. וזה בסדר. תעשי מעשה רק אם וכאשר יבוא לך. אבל באמת כשיבוא לך. בסדר? מקווה שעזרתי. אמא-מייקי

ofro98

New member
האח !../images/Emo171.gif

מייקי על הכיפק אחרי תשובה כזאת הייתי רוצה להיות בן 18 שוב........

piter pan

New member
מייקי - את נהדרת ../images/Emo106.gif ענק

אי אפשר היה לענות טוב ונכון יותר .....

עזרת לי

להזקר בפעם הראשונה שלי ושלה אבל אנחנו עשינו את זה (איזה מצחיק לקרא לזיון ככה היום) קודמכל עם הידיים והלשון ומה לא ואז גם הזין בא טבעי שבכלל היינו כבר בשמים והאמת אם זה לא הולך תמיד אפשר להחליף

dovk

New member
לא למהר עם זה!

ואם ננקה את הציניות של מייקי, אז באמת, תעשו הכל בלי שצריך דווקא חדירה, הכל - אבל רק מה שכיף, לא מילימטר אחד יותר. אם כל מה שנעים לך זה שהוא מגרד לך בראש, שזה יהיה הגבול. לפי התיאור שלך הבחור נשמע סבלני ומתחשב, ואין הרבה כאלה. קחו ת´זמן, זה יגיע (אני הגעתי לזה רק בגיל 21, ולצערי עד אז לא יצא לי להתמזמז חלקית וכאלה, והיום זה חסר לי!) ולגבי הגודל והכאב - לא לדאוג, אנחנו בנויים לעניין, אם כרגע זה לא הולך זה מפני שאת לא מוכנה נפשית מסיבה זו או אחרת. מה שכן, אם למרות הכל שוםדבר ל ישתנה אצלך עם הזמן, שווה לפנות לייעוץ ולבדוק מה מפריע לך. (גם לא ציינת את רמת הגירוי שאת מגיעה אליו - אם בכלל. האם נעים לך כשהוא נוגע בך באיבר המין? האם את נרטבת?) ועוד דבר חשוב מאוד - את מכירה את הגוף שלך ואת ההנאה שאפשר להפיק ממנו (הכוונה כמובן - האם את מאוננת, יודעת להביא את עצמך לשיא?) לא תאמיני כמה זה חשוב! יכול להיות שאת כל כך עסוקה בפחד שאת בכלל לא מתחברת להנאה? לאט לאט, לא למהר - ובהצלחה!!!

עיניים

New member
../images/Emo141.gif ונגיד שגם אני

בתולה - הייתי מפנימה כל מילה של מייקי, כי זו היא הדרך הנכונה. ועוד עיצה קטנה ממני - שחררי את הראש ממחשבות כשאתם בתוך האינטימיות שלכם. הראש - הוא מקור הפחד, ולא הנרתיק, הוא גם מקור של ה"בושה", רגשי אשם, הוא זה שמנסה כל פעם להזכיר לנו לא לאבד אותו ("אל תאבד את הראש"). ולכן, כש"הוא" משתלט עלינו - אנחנו נעשים מוגבלים, ולא רק באקט החדירה הראשון - אלא גם לאחר שהסקס הופך לחלק מחיינו, ואז גם ההנאה האמיתית, המשוחררת, נמנעת מאיתנו,,,,, המסקנה - לא לתת לראש להשתלט עלייך כשאתם ביחד. תשתלטי את עליו, תשתחררי מהמחשבות - ופתאום תראי איך הכל זורם,,,,,

האלי

New member
ורק עוד תוספת קטנה

למה שאמרו מייקי ועיניים. השינוי לא יקרה ביום אחד. לוקח הרבה זמן להיות מסוגלת להשתחרר מהשליטה של הראש בעונג. במיוחד אם אמרו לך כילדה (ולמי לא אמרו) שאת צריכה לשמור על עצמך, שהגברים רוצים רק דבר אחד וצריך להיזהר... אז תהפכי את הראש, אתם לא הולכים "לעשות את זה" אתם נכנסים למיטה לעשות אהבה, לגלות אחד את הגוף של השני. אני חושב שאם תצליחו להיפטר מהבושה, ותוך כדי כך תגלו כמה כיף לגעת, לחבק, לאהוב. ושכל אחד מכם יראה לשני מה ואיך כיף לו שנוגעים, תכווני אותו לעשות לך נעים ותהיי קשובה למה שהוא אומר, אם הוא לא אומר במילים נסי ללמוד להקשיב לגוף שלו. אם תעשי כל מה שהציעו לך פה, גם לא תהיי בתולה בסופו של דבר, אבל הרבה יותר חשוב, תתחילי את החיים המיניים שלך הרבה יותר נכון משמתחילים אותם רבים מבני גילך. שתכייפו, שלך, האלי.

אטיוד5

Active member
נגיד שאני בתול

והחברה שלי בתולה. ואנחנו מתמזמזים כבר שנה. זה די כף ואני מוכן ככה עד גיל שלושים. מה זה בא לנו לנסות על-אמת. וכל פעם שאו-טו-טו, אני מתחיל לרעוד מהתרגשות, והיא אומרת לי ששורף וצורב. ואללה, אני לא מבין אותה, מה צורב? הזין שלי מכשיר צריבה? כאילו, כמה מגה-בייט אפשר לצרוב עליו? אפשר לצרוב עליו שירים? וואחד מוזיקה נעשה ביחד. רק שתיתן כבר ---------------- שמש, לא יודע מה להגיד לך, באמת שלא. אף פעם לא הייתי עם בתולה. לפי מה שאת אומרת, זה לא נשמע משו-משו. אולי זה כמו להכנס לבריכה או לים. בהתחלה המים קרים, אבל אח"כ כף.

marianna

New member
אוי ויי, כמה קצר הזיכרון שלנו../images/Emo6.gif

אנחנו ממש שוכחים, שמכשולים שפעם נראו לנו כמו הרים, אחרי שדילגנו מעליהם, אופס...נראים מה זה קלים. תנסו להיזכר... כמה דאגות התלוו לרגע הזה, שמנו דיאודרנט ובושם... מה זה בכלל קונדום, אולי זה בעצם בלון, איך משתמשים בו? מתי? ואיך, ריבונו של עויילם, מסתדרים עם אוסף כזה של שאלות למה אני לא מרגישה כמו בסרט? למה אני לא מרחפת על ענן ורוד? למה יש לו ריח? למה אני דואגת שהדיאורנט לא מספיק חזק? למה הוא לוחץ כל-כך חזק? איך להגיד לו שאני אוהבת שהוא מלטף לאט? ... אוי ויי... שיפסיק עכשיו, אני אכנס להריון? אוף, אני אדמם על הספה של הוריו, אמא שלו בטוח תדע שעשינו את זה. מה יהיה אם הוא ירוץ לספר לח´ברה, מה הוא יחשוב עלי אחרי... נכון, אפשר לבטל את כל המחשבות האלו, אפשר לזרום עם התשוקה, אפשר לומר שזה לא חשוב... אבל זה קיים, בילט אין בתוך התיכנות שלנו. איך...איך בכלל משיגים את כל הנינוחות הזו... כל המחשבות האלו טבעיות, חלקן וגם אחרות קיימות כמעט אצל כולן, אז לאט לאט, לא למהר, לא לרוץ, בקצב שלך וזה מגיע... עובדה סטטיסטית מוכחת.

מייקי69

New member
גדולה, מקסימה, מתוקה !

התגעגעתי אלייך !

marianna

New member
מייקי "בלי להתחרט"

צריך היה לומר "בלי חרטות" במלעיל. את בטוחה שאלי התכוונת??? אני מ´כפת לי, נותנים מחמאה, אני לוקחת, בטח לוקחת. אבל, אני כותבת כאן כל-כך מעט. שקצת קשה להתגעגע אלי. אז הנה לך צ´אנס אחרון... להתחרט. אופס... לא ניצלת את ההזדמנות - אבוד לך
ואת... עכשיו את אולי בכלל חייבת מחמאה למישהי אחרת.

מייקי69

New member
לך לך, מיפגרת!

ואת לא תחליטי לי למי להתגעגע ולמי לא! היבנת? זהו לך !

marianna

New member
יקירתי

העלית לי חיוך על הפנים, ואיי... זה כואב, השרירים החלידו מחוסר שימוש.

mamaliga

New member
ומנסיוני האישי אני יכולה לומר...

שהייתי במצבך.. הכל השתלט עליי, הפחד-כן,כן במיוחד הפחד ממה????????. הפחד שיכאב לי,שאני לא אדע מה לעשות, שאני אתבייש להיות לידו ערומה שלא תהייה אינטימיות כמו שפינטזתי שצריכה להיות שאולי אני לא סקסית,מושכת, ומה זה בכלל להיות טובה במיטה???????. ואוווווווווווו.. מליון של שאלות וחרדות אך בקבוק אבסולוט סידר את ה"בעיות"

mamaliga

New member
סליחה..נקטע לי בסוף..

בכל אופן.. היה לי ערב קסום בפעם הראשונה הלוואי שתהיה לך את אותה חויה אבל.. תעשי את זה רק כשתרגישי.. שלמה- כמה שאפשר! בהצלחה. ממליגה

russo1

New member
לא הגעת למקום הנכון

נסי את פורום טיפול מיני ומיניות שם תקבלי את כל המידע הדרוש מרופאים מומחים בתחום

למעלה