נגיד הקלטתי

Fuck you2

New member
נגיד הקלטתי

משהו בקובייס או סתם עשיתי משהו.. אז אני לא מצליח להוציא את זה לקובץ WAV או לאמ פי 3 איך אני עושה את זה??? וסתכלו כשאני מקליט משהו אני שם את המוסיקה באוזניות ומקליטט.... אבל אז בהקלטה עדיין שומעים את המוסיקה! וזה לא כי המיקרופון קולט את זה כי בדקתי נגיד אם אני ישים את המוסיקה במערכת סטריו אז לא שומעים אותה... אז זה משהו במחשב... ויש לי כרטיס קול פשוט יכול להיות שזה בגלל זה?

kundara

New member
מה?

כשאתה שומע את ההקלטה אתה שומע את שאר הערוצים, אבל כשאתה מה? לא הבנתי כלום

Fuck you2

New member
סתכל...

אני לא עובד עם קיובייס.. אני עובד בפרוטי לופ אבל אני צריך להקליט משהו ונוח להקליט לי בקיובייס אבל מה... את המוסיקה שאני צריך להקליט עליה הוצאתי לאמ פי 3 מפרוטי לופ, הכנסתי לקיובייס כערוץ, חיברתי אוזניות והתחלתי להקליט על ערוץ אחר... ואז מחקתי את הערוץ של המוסיקה אבל בערוץ של ההקלטה שומעים את מה שהקלטתי אבל גם את המוסיקה שהכנסתי מפרוטי לופ.! הבנת?

Fuck you2

New member
ואני גם לא מצליח

להוציא את זה אחרי זה לWAV או לאמ פי 3 קיצר אם משיהו רוצה לעזור לי: 345288775 באיי סי קיו זה יותר נוח

elper11

New member
נראלי שהבנתי...

יש פונקציה בכרטיס קול שזה מקליט כל מה שנכנס ויוצא...נגיד אתה עושה פליי על פלייבק ומקליט עם מקרופון...זה מכניס להקלטה גם את הפלייבק... אל תשאל אותי איך אבל צריך איכשהו לעשות שכל מה שיוקלט יהיה רק מה שנכנס...שזה מיקרופון...ולא סאונד שיוצא לאוזניות...

GoA BoY

New member
הבנתי את זה..

אבל הבעיה איך לעשות שזה לא יהיה...? טוב לא משנה זה לא ממש חשוב לי לפחות אז תגידו לי איך להוציא את מה שעשיתי לקובץ WAV או לאמ פי 3 בבקשה?

למעלה