נג'יב לביב

lion 7

New member
נג'יב לביב

قلبي الخفاق שיר ישן ( אלבום מס 3 או 5 מהישנים והיפים של נג'יב ) نجيب لبيب השיר כאן ( אפשר להשתמש בפקד באותו דף למעלה ולהגיע לשיר מס 13 ) ( נ.ב : מה מזכיר לכם הלחן והמלים אלה) מלות השיר בערבית (נקווה שהקישור יעלה)

lion 7

New member
מלות השיר

( לפעמים הקישור לדף לא עובד) לתדהמתי שמי כתב את המלים הוא לא יותר מהאפיפיור הקופטי שנודה השלישי (פשש גדול) ترنيمة قلبي الخفاق (همسة حب) - من قصائد البابا شنوده الثالث - 1961 1. قلبي الخفاق أضحى مضجعك قد تركت الكونَ في ضوضائه ليس لي فكر ولا رأى ولا و أبي يعقوبُ أدري سره يا أليف القلب ما أحلاك بل يا قويا ممسكا بالسوط في كفه لم يسعك الكونُ ما أضيقه قد تركت الكونَ في ضوضائه في حنايا الصدر أخفي موضعك و اعتزلت الكلَ كي احيا معك شهوة أخرى سوى أن اتبعك قد عرفت الآن كيف صارعك أنت عال مرهب ما أروعك و الحب يدمى مدمعك كيف للقلب إذا أن يسعك و اعتزلت الكلَ كي احيا معك 2. قد تركت الكلَ ربى ما عداك و منعت الفكرَ عن تجواله قد نسيت الأهلَ والأصحاب بل قد نسيت الكلَ في حبك يا ما بعيد أنت عن روحي التي في سماء أنت حقا إنما هي ذي العين وقد أغمضتها و كذاك الأذن لقد أخليتها قلبي الخفاق أضحى مضجعك ليس لي في غربة العمر سواك حيثما أنت فأفكاري هناك قد نسيت النفس أيضا في هواك متعة القلب فلا تنسى فتاك في سكون الصمت تستوحى نداك كل قلب عاش في الحب سماك عن رؤى الأشياء علّي أن أراك من حديث الناس حتى أسمعك في حنايا الصدر أخفي موضعك הדף ( להעתיק ולהדביק) http://st-takla.org/Lyrics-Spiritual-Songs/07-Coptic-Taraneem-Kalemat_Kaf-Kaaf-Laam/2albeya-Al-Khaffak.html

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהאהובה על ליבי-לידיא שדיד

فض في قلبـي 1- إلى بئر السامرة جئت وحـدي لأمــلأ أجــراري مـيــاه وعنـدها التـقـيـت ربـي ففاض فـي قلبـي مـاء الحيـاة القرار فض في قلبـي واملأ حياتـي إذ فـراغ العـالـم رهـيـب أنت المن نـازل من السـماء إملان واشبعن قلـبي السكيـب 2- كنت أسعى في الحياة لأمـور لا تشبـعـن جوعـي الشديـد لـكـنـنـي وجــدت أن لا مثيـل لـربـي المـجـيـد 3- يا صديقي هل ترى قد جذبـت من الخـطـاة ولا مـنــاص تعـالـى لـيـسـوع فـهـو يبـغـي أن يمنحـك الخـلاص תרתילי מקסימה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifועוד אחת ללידיא שדיד

ضاع جل العمر ضاع جل العمر في إثر السراب تارة في الأوج طورا في الحضيض كبريائي وغروري رفعاني للسحاب وطلبت العز ثم المجد في العيش العريض منقذي صخر الدهور قائدي نور ونار حول الظلمة نور بدل الليل نهار 2ـ كدت أنسى أن للإثم عقاب حين لاح في الظلام لي وميض فدفنت شهواتي وغروري في التراب وصرخت لإلهي إشفني اني مريض 3ـ كم شربت الغم كأسا في مرار عنفوان الذات نار في الهشيم كم جرعت المر طوعا ثم يأسا بإنكسار كبرياء النفس درب وطريق للجحيم

salt of earth

New member
זה של לידיא שדיד ../images/Emo2.gif

אני מכירה את זה מהשביבה ותמיד ניסיתי לחפש אותו אבל לא מצאתי אך לא ידעתי מי שר את זה במקור. תודה נונה

תגובה

יש המון שירים יפים... אם אתם מכירים יש שירים לאיימן קפרוני שהם באמת מרגשים...אם אתם רוצים אני אנסה לעלות כמה מהשירים האלה...יש לו שיר שאני חושבת שיהיה שיר "התיגלאי" שלי בחתונה שלי כאילו זה השיר שאכנס איתו לכנסייה...ויש גם שירים לנזאר פארס שהוא בלהקת "יסוע פרחי" גם לו יש מלא שירים יפים...

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאכן איימן מהמועדפים עליי

והאלבום האחרון שלו עם השיר דאייס עלא עסלאק יא עאלם, עלה פה הרבה בפורום , תרתילי מקסימה שאנו מאוד אוהבים אצלנו בכניסייה
נזאר פארס הוא אחד החביבים על מיכאל אם אני לא טועה
אני שומעת אותו בספיריט צ'אנל מעלים לו הרבה תראתיל שם, בחור מבטיח

salt of earth

New member
גם אני אוהבת את התראתיל של ניזאר פארס

וגם של איימן כפרוני, את האלבום שלו החדש שלו את יכולה לשמוע באתר הזה:, וגם באתר הרשמי שלו האלבום דייאס עלא עסלק כל התראתיל שלו לגבי ניזאר פארס שהוא בחור מאוד מוכשר, וגם בכלל כל המקהלה של יסוע פרחי אני אוהבת את התראתיל שלהם מאוד את יכולה לשמוע קצת באתר שלו ויש עוד אתר שאני מאוד ממליצה שתירשמי בו וזה האתר הזה, כבר הבאתי אותו בפורום ותכתבי בדוח הבקשה שאת מישראל וקשה לנו להשיג את התקלטורים שלהם ולכן הם מאפשרים לך להירשם ושם את יכולה לשמוע/להוריד מלא תראתיל. לגבי התיג'לאי אז חושבת שעושים זאת באולם דווקא לא? יאללה עו2באלק יא אמורה

lion 7

New member
הרבה שטויות אתה מכניס כאן

בודהא מתהפך עכשיו בקברו לנוכח ההתדרדרות שלך , והלעג לנצרות יוסוף כידוע התאסלם, אולי זו הדרך שתבחר אחרי ההתלבטות, מעד של יהוה לשעבר , ולבודהסטי היום , ומה הן התשוקות האמוניות שלך מר דהאמא אתה מזכיר לי אדם יהודי שכתב בחוכמה את המשל הנחמד זה : 2 פטרוס 2 : 22 וקרה להם כאשר יאמר משל האמת הכלב שב על-קאו והחזיר עלה מן-הרחצה להתגלל ברפש: ובערבית : 2 بطرس 2 : 22 : 22 قد اصابهم ما في المثل الصادق كلب قد عاد الى قيئه و خنزيرة مغتسلة الى مراغة الحماة

דהאמא

New member
צר לי לשמוע

ידעתי שאתה אדם אטום ופרימיטיבי, אך לא ידעתי שעד כדי כך. אם ללכת בעקבות אהבת אמת זה שטויות בשבילך, ובעקבות כך אתה קורא לי 'כלב שאוכל קיא וחזיר שמתבולל ברפש', אז לי נותר רק לרחם עליך.

lion 7

New member
חבל שהכסף מאותם הופעות

שהבאת תרמו לחמ"ס , אז איפה היא טובו של יוסוף? ועכשיו מיהו הפרמיטיבי, אם כבר אז אני פרמטיבי גאה

ד ר א ל

New member
ליאון האם נוצרי נאמן

שונה מיהודי נאמן או מוסלמי נאמן? הרי נאמן לאלהים יש אחד והוא שווה בכל הדתות. לא יודע לגבי מר סטיבנס.. אבל האם אנו נאמנים לאלהים בכל מאת האחוזים?

lion 7

New member
גם ישנם נאמנים לכל מטרה

כולל ג`יהאד בסתר , הכסף שנצבר ליוסוף איסלאם (קאט סטיבנס) ,מותרם ישירות לחמ``ס , תנועה פוליטית ופנטית דתית (אין לה שום זיקה לאיסלאם המתון) , תבדוק היטב באיזה פורום אנחנו נמצאים , ועל איזה תורה אנו מדברים , מי שהביא בכוונה פעמיים את השיר (כאילו מדבר על שלום עם האל וכאילו סופיזם) , הוא ידוע בערמומיות שלו כאן, לעג , שלא לדבר על מסעו הטפשי בהוכחת נכונות כתבי הגנוסטים , זה לא סתם תרתילה תמימה, ישנה ברשת המון שירי שלום לדתות אחרות , יש אנשים החותרים לשלום כמו מהטמה ודלאי למה , למה בחר בדמות הזאת (נוצרי בשם לשעבר , ותומך בטרור היום , רק אתן לך לעשות חיפוש קטן על מוצא הלותר קינג ותנועות הפרו איסלמיות של שחומי העור , שהתחילו משנות השבעים שמונים , נגד האדם הלבן ונגד הנצרות , איפה בתוך לב ליבה של ארה``ב , תחת מכסה חופש פולחני הדת ..

ד ר א ל

New member
ליאון האם ארגון חמ"ס

או אלף ארגונים אחרים רשעים יותר וחזקים יותר יוכלו לעשות משהו בניגוד לרצונו המפורש של אלהים? האם ג'יהאד של מליארד מוסלמים כנגד העולם הנוצרי חזק מאלהים? כל הנעשה נעשה בידיעתו המוחלטת של האל, כך אני מבין את העניין. חושב שכעס כלפי אותם ארגונים זה דבר שבהחלט אפשר להשתלט עליו ולהדבירו אין אותם ארגונים באים ואומרים (ואני מסתכל מנקודת מבט של יהודי ציוני פה בארץ), תקנו דרכיכם לפני שיהיה מאוחר מדי. עד כאן דעתי. בזמנו הופץ מסר שנראה לי שידבר לעניין בשרשור זה .. רגע.. אביא אותו כלשונו מתוך אתר אוהדים בתחתית העמוד. ב 12/6/2002 הופץ מסר שכותרתו "על המצב" בין תלמידי אסכולה רוחית דע"ת ואוהדי האסכולה : העולם הוא בריאה קדושה, שמעצם טבעה אינה סובלת טומאה, כפי שמעמקי-ים, לא יסבלו צולל ללא ציוד מתאים. הציוד המתחייב לחיים על פני בריאה קדושה, שמעצם טבעה אינה סובלת טומאה, הוא דבקות בערכים. ככל שציוד זה נשחק ופגום כן החיים בעולם הם אסון ושואה. רשימת הערכים המדויקת, שהדבקות בם מונעת אסון, מרחיקה שואה, מבטיחה חיים, מפורטת בכל כתבי הקודש הידועים. לפני כ-14 שנה, בראיון לעיתון, הוצע ליושבי הארץ הזאת ולעולם כולו, לעשות כל שלאל ידם, שלא לשקר, מכל בחינה שהיא, בכל כיוון שהוא וכתמורה הובטח שלום ושגשוג אם שליש מהם יתמידו בכך. הדבר לא נעשה ועשרת הצדיקים האמורים לגאול את סדום מהשואה, לא נמצאו. והתוצאות מדברות בעד עצמן.

lion 7

New member
אנחנו מדברים כאן על ההודעה ההיא

מטרת הדיון היתה על שירים נוצריים, לא אחר, אפשר להביא שירים מכל מקום, אבל יוסוף איסלאם, באמת האדם ידוע על תרומתו לארגון טרור, כן ארגון טרור דוגמת אלקאעידה, אנחנו נצווינו על תורת האהבה, אבל מצד שני נתבקש מאיתנו להיות חכמים כנחשים ופשוטים כיונים אני יכול להעיר לאדם ההוא על המשך הלעג ( אני יכול לחפש לך את הזלזול וההתנשאות שלו כאן) זה לא חדש, וכבר הבעתי את געתי החופשית כאן, אני בטוח שהבאת השיר פעמיים (דווקא את האדם הזה מאלפי זמרי רוק או קואנטרי וכו, מה נגמרו הזמרים בעולם?) הקשר הישיר בין הדמות הזאת לטרור, איתי כערבי נוצרי, וזה שיש לו קשרים עם נוצרים בעזה, וקשרים רומנטי שהש עם אהבת חיי משם, לא מחמיאה לארגון זה, לא גם לתומכיו , שהכסף זה לא מובא ישירות לאנשים במצוקה כלכלית, אלא לבניית גשרים של שנאה ודם. אני שוב מתפלא על ה"רחמנות" שלכם היתרה, אינני חושב שהוא טעה, שזה אחת הדברים המרכיבים את השאננות והיהורות בכתיבה שלו , כאן ובמקומות אחרים. שוב, לאלה שחשבו שמתמזגת איזה קשר בשירה האלוהית עם מלות השיר של הזמר זה אז אני אומר לכם בבקשה חברה תבדקו בברית החדשה, באגרת של יעקב השליח פרק ב :19 אתה מאמין שהאלהים אחד הוא הטיבות להאמין גם השדים מאמינים בו ורעדים: אז מה?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifקאט סתיוינס היא להקה מקסימה שמאוד אהבתי

בהתבגרותי! כעת הבחור התאסלף אכן ושמו יוסוף, זכותו ואני מכבדת כל אדם באשר הוא, ובעיקר אוהבת.. המלים מעניינות,,ללכת איפה שאהבת אמת נמצאת זזה בעיניי מסמל את ישוע.. ואולי יוסוף לא יודע שהוא שר על ישוע

למעלה