אנחנו מדברים כאן על ההודעה ההיא
מטרת הדיון היתה על שירים נוצריים, לא אחר, אפשר להביא שירים מכל מקום, אבל יוסוף איסלאם, באמת האדם ידוע על תרומתו לארגון טרור, כן ארגון טרור דוגמת אלקאעידה, אנחנו נצווינו על תורת האהבה, אבל מצד שני נתבקש מאיתנו להיות חכמים כנחשים ופשוטים כיונים אני יכול להעיר לאדם ההוא על המשך הלעג ( אני יכול לחפש לך את הזלזול וההתנשאות שלו כאן) זה לא חדש, וכבר הבעתי את געתי החופשית כאן, אני בטוח שהבאת השיר פעמיים (דווקא את האדם הזה מאלפי זמרי רוק או קואנטרי וכו, מה נגמרו הזמרים בעולם?) הקשר הישיר בין הדמות הזאת לטרור, איתי כערבי נוצרי, וזה שיש לו קשרים עם נוצרים בעזה, וקשרים רומנטי שהש עם אהבת חיי משם, לא מחמיאה לארגון זה, לא גם לתומכיו , שהכסף זה לא מובא ישירות לאנשים במצוקה כלכלית, אלא לבניית גשרים של שנאה ודם. אני שוב מתפלא על ה"רחמנות" שלכם היתרה, אינני חושב שהוא טעה, שזה אחת הדברים המרכיבים את השאננות והיהורות בכתיבה שלו , כאן ובמקומות אחרים. שוב, לאלה שחשבו שמתמזגת איזה קשר בשירה האלוהית עם מלות השיר של הזמר זה אז אני אומר לכם בבקשה חברה תבדקו בברית החדשה, באגרת של יעקב השליח פרק ב :19 אתה מאמין שהאלהים אחד הוא הטיבות להאמין גם השדים מאמינים בו ורעדים: אז מה?