נגויה

semuelf

New member
נגויה

קפצתי היום ל-Nagoya, לכינוס הקוספליי. היה מגניב, צילמתי לכל עבר. היו רובוטים, (מדהים לראות אנשים מרימים רובוט. רצועות, סקוטצ'ים, קונסטרוקציות פלסטיק... הכל הולך.) היה קאסט ענקי של בליצ', (עם כל הקפטנים, סגנים, ודמויות ראשיות אחרות) אבל חוץ מזה לא היה קאסט מאורגן אחר. (למשל, מנרוטו ראיתי רק את קקשי) מהתחרות עצמה לא צילמתי, פשוט הייתי רחוק מהבמה והתמונות יצאו מטושטשות. חפשו את אתר התחרות, אני בטוח שתמצאו תמונות רשמיות. בקשר לאתר התחרות - יש שם בריכה ענקית (לא יודע באיזה עומק) מרחפת (על עמודים) בגובה של קומה רביעית. ולבריכה יש רצפת זכוכית. מוזר ביותר. בכל מקרה, הגעתי מוקדם מדי, (היפנים הדפוקים האלה לא טרחו לשים את לוח הזמנים באתר באנגלי) והסתובבתי קצת. ביקרתי בגלריה ממש יפה שיש שם, הסתובבתי בקניון התת-קרקעי, ויש שם גם מרכז פוקימון וגם חנות JUMP-SHOP, עם מרצ'נדייז מכל הסדרות של החברה. היה מגניב לראות את החנות מפוצצת בקפטנים מבליצ'.
ב-8 בערב נמאס לי והתקפלתי. אה, היום זו הפעם הראשונה שנסעתי בשינקנסן. לא משהו, ת'אמת. שמואל.

semuelf

New member
בסטות

בקשר לזה שחיפשתי ולא מצאתי את הבסטות, אז השבת הייתי אצל החב"דניק של טוקיו, והיה שם גם הקונסול הישראלי ביפן. (ת'אמת, נראה כמו מינוי פוליטי היישר ממרכז הליכוד. תזכירו לי מי שלט בארץ לפני ארבעה שנים?) בכל מקרה, סיפרתי לו והוא אמר שכבר לא צריך לחפש, אין בסטות ביפן. אם נשארו אז זה במקומות ממש נידחים שהמשטרה לא ביקרה שם. אבל לא בטוקיו. אז תירגעו. שמואל.

Kawaii Baka

New member
הוא באמת היה מינוי פוליטי אבל

לפי מספר כתבות בזמנו, נראה שהוא היה אדם בעל יכולת וזה לא היה כל כך נורא. רושם מוטעה?

Kawaii Baka

New member
משום שמינויים פוליטיים הם רוטלה

רוסית עם אקדח טעון כמעט לגמרי. למזלינו, נראה שהפעם לאדם הנבחר הייתה גם יכולת כלשהי, רק חבל שזה קורה לעיתים רחוקות.

Ryo

New member
נכון.. צודק! אני לא מכיר אותו באופן

אישי ..אבל שמעתי עליו דברים לא כל כך חיוביים בלשון המעטה.

tals56

New member
צילמת את הבריכה?

אני רוצה לראות את זה, נשמע מגניב את זה שבריכה עומדת ממש באוויר!

semuelf

New member
בריכה עומדת

התמונה הבאה היא מלמטה. רואים בניין במרחק, ואפשר לראות את הגלים של המים בבריכה.

Ryo

New member
שינקאנסן

אחרי הכל זו רק רכבת, אומנם כמעט המהירה בעולם אך עדיין רק רכבת. היו לך מושבים? היה נוח? לא היה צפוף? היה מהר? - מה עוד צריך מרכבת?

tals56

New member
שאלונת

תגיד,שהרכבת נוסעת מהר מהר מהר אז מרגישים את המהירות כמו ברכבת הרים?(אני אוהב במיוחד את המקום האחרון באנקונדה)

semuelf

New member
ומושבים מסתובבים

יש שם מקום לרגליים שמספיק גם לכדורסלן צמרת. תהיתי למה, עד שראיתי שכל הספסל יכול להסתובב ב-180 מעלות. ולכן, הוא צריך מקום להסתובב. כן, היה לי מקום. ת'אמת, לא היה צפוף. ישנתי טוב.

semuelf

New member
מילון אלקטרוני

היום נפגשתי שוב עם המורה שלי ליפנית (איה סאן) והיא עזרה לי למצוא מילונית. (שזה מילון אלקטרוני) אז הלכנו לחנות ב-Ueno, וקניתי צעצוע קטן ולא יקר, (8 אלף יאן) שמכיל מילון אנגלית-יפנית, יפנית-אנגלית, קאנג'י, יפנית-יפנית, ביטויים של מחשבים, עוד שפות אירופאיות חוץ מאנגלית, מילון קיצורים, מילון קאטהקנה, מילון ביטויים, ניבים שונים של יפנית, (טוקיו, אוסקה ועוד) מילונים מיוחדים (מכתבים, נאומים, חתונות ולוויות) וכמובן - מחשבון.
דברים מוזרים נוספים - יש לו מילון אוכל, והוא גם אומר (ביפנית, כמובן) על כל מאכל בשביל מה הוא טוב. יש לו גם איורים והסברים על מנהגים יפנים. (לפי הספר שלו. לא הצלחתי להגיע לזה במכשיר עצמו) אה, ואתה יכול גם להכניס מילים למילון פרטי, לחזרה מאוחר יותר. ישבתי במעונות שלי עם איה והיא הסבירה לי איך עושים כל דבר, ומה עושה כל כפתור. תודה איה! למי שרוצה לדעת, המכשיר הוא eDictionary מתוצרת Sharp. לא נראה לי שיש זול ממנו. אגב, יש לי בעיה למצוא מקומות מגורים באוסקה\קיוטו. נראה לי שאני אשאיר הכל ליום רביעי, שקודם אעבור בקיוטו, אעצור ב-TIC ואנסה לסדר את השהיה בקיוטו, ואז אמשיך לנמל תעופה באוסקה ואסדר עם ה-TIC שם את השהיה באוסקה. אולי את הלילה הראשון נעביר בכלל ב-LOVE HOTEL. כי רוב המלונות לא אוהבים את העובדה שאני מגיע מאוחר. מה לעשות, נילי רק נוחתת ב-10 בלילה. שיהיה. לילה טוב, שמואל.

איקידו

New member
בקיוטו יש מליון מקומות לינה זולים

תבדוק בלונלי פלנט או בטוריסט אינפורמיישן.

למעלה