בוקר טוב.היא כמעט,משום שהיא יותר
צעירה מסאמיה גאמל,תחייה קריוקה ונעימה עאקף.נעימה עאקך לא חיה את כל הזמנים משום שהיא נפטרה ממחלה עוד בהיותה בת שלושים לחייה. כשהייתי ילדה קטנה והכרתי את כל הרקדניות מכל הזמנים,נמשכתי במיוחד לנעימה עאקף,מלאה אותי בריגושים,הרבה שמחה,צחוקים והיתה לה מימיקה מדהימה.שחקנית מוכשרת מאוד היתה ממשפחה לוליינית שעבדה בקרקס. את נגואה פואד במיוחד לא אהבתי, היא היתה גסה בעיני,אבל....אחרי שהפכתי מחובבת לאמנית,גיליתי בנגואה גילויים מדהימים. חדרתי לתוך עולמה הקסום,זרמתי לתוך ידיה האצילות, הארוכות והרכות,זרמתי אל תוך האגן שרטט כמו אדווה במים רדודים. למדתי להבחיו שברקדנית נגואה יש שתי עולמות כלומר,שני צידי אופי בריקוד. הצד הפראי,הנועז והבוטה.והצד הרך והנשי. בצד הפראי היא גילמה בריקודה ,את האישה הנועזת ,המופקרת במילים בוטות. לא אהבתי צד זה במיוחד אבל למדתי אחרי שחקרתי את הנושא לעומק,היא ידעה לשחק את התפקיד כראוי, כשחקנית וכרקדנית היא הרי שיחקה בהמון סרטים. ברוב תתפקידי משחקה היה הצד הנועז כנראה שהתאים לה. יש לי אוסף רב של ריקודים מכל הזמנים,בין השאר יש לי אוסף מריקודיה המדהימים של נגואה פואד, שלמדתי להעריך גם את הצד הפראי שלה. היתה לי גם החוויה לצפות בהופעותיה במצריים. יש לי תמונות מצולמות יחד אתה . לכשאצליח אעלה את תמונות מזכורותי. ובכן,ממה שלמדתי בחיי לכל אומן יש את הקסם שלו והאופי הטמון בו ,את בעצמך תדעי לבחור ממי תקבלי השראה, בעיני אין "רקדנית מספר אחד" או "הגדולה מכולן" אני אומרת שלכל אחת יש את המיוחד שבה .אז את כולן אני אוהבת ומכבדת. באהבה פיפי.