נגה, את חושבת

חיסכון בכסף../images/Emo77.gif

|
1.כל מי שמבוטח אצל מדנס בביטוח כנגד תביעות וכ"ו מוזמן להצטרף אלי למאבק במחיר הגבוה והלא כל -כך מוצדק שגובים מאיתנו. כיום הפרמיה היא מעל 400 דולר לשנה כנגד 2.5 מליון ש"ח תביעה. אלא שהסקטור שלנו מעולם לא עמד מול תביעה כזו. הפסיכולוגים הצליחו להוריד את הסכום שהם משלמים , ואם נגיע עם הרבה מאד חתימות ויפויי כח, אין ספק שנצליח להוריד. רצוי כבר להבהיר כי האיום היחיד הוא שנעזוב אותם לטובת חברות מבטחות אחרות. היות וקראתי לא מעט חוזים עם חברות אחרות מקבוצות ביטוח שונות, התנאים מאד דומים. גם שם אם נגיע עם מספר מבוטחים גדול, נזכה להטבת תנאים. למען הסר ספק- השרות הזה ינתן בתשלום סמלי של 40 ש"ח למשתתף. בנוסף יהיה צורך לשלוח יפוי כח, מספר פוליסה, ומספר זהות. את כל זה ניתן לשלוח בלחיצה על השם שלי- מה שפותח תיבה בה שולחים מסר דרך תפוז.
2.
הידעתם כי התשלום שאנו משלמים להסתדרות הולך קודם כל להסתדרות ורק מאחוז מסויים עובר לסקטור המקצועי שלנו? מה שאומר שככל שאנו מעטות שם, כך פחות מקבלות תקציב. ולכן גם יותר קשה לנו לשרוד... שבת שלום, שרון

נגה, את חושבת../images/Emo105.gif

שמכל 3500 המרפאים בעיסוק בארץ רק את ואני מוכנות להגיב לנושאי אקטואליה ופוליטיקה של המקצוע?

הסתדרות... שרון, הלוואי והיית צודקת בעניין ההסתדרות. הנני חברה בועד המרפאים בעיסוק מזה מספר שנים ועם השנים התסכול עולה, מצד שני אני תורמת את זמני ונשארת שם כי מי ילחם אם נעזוב?.את צודקת שככל שנהיה יותר כוחנו יעלה, אבל בפועל... אנחנו שם מעט וגם את המעט שמגיע לנו מההסתדרות אנחנו לא מקבלות, בעיקר לאחר התחלפות המזכירים שם. לצערי הרבה דברים תקועים אצל אשר גולדשלגר לדוגמא השבוע קיבלתי תשובה שעניין החזרת דמי החבר של העמותה עדיין לא סודר בשירותי בריאות כללית, מאחר וזה תקוע אצלו, בפועל הוא עובד לבד וכלל אין לו קשר איתנו נציגות המקצוע שם וכך הלאה והלאה והלאה. אולי באמת כאן זה המקום לנסות ולחשוב איך אנחנו מתחזקות. אני אישית מאוד אשמח לרעיונות. איילת

מינדה

New member
גם אני בעד, מה בדיוק עושים?../images/Emo14.gif

מצד אחד אנו נשארות בלי עבודה ומצד שני עלויות ביטוח מאוד גבוהות, הדבר לא ממש סביר. מבירור שאני עשיתי בזמנו בחברות אחרות הם לא בדיוק ידעו מה עושים עם ביטוח מקצועי והציעו הצעות עוד יותר גבוהות אשמח להצטרף לכל התארגנות מינדה

למעלה