נגד 21!

sandradee

New member
נגד 21!

אולי זה ישמע לכם גזעני אני בעד שהודעות התרברבות על זה ש"הצלחתי להוציא 21" ימחקו פה אוטומטית כמדומני הפורום הוא לחיילים משוחררים שמילאו את שירותם כנדרש (כולל אלו שהוציאו גימלים
) מה דעתכם

aavi1

New member
מי את...

מי מינה אותך לשפוט אדם בקשיים, שלא אחת מפקד אומלל השפיל אותו. את חושבת שאת יותר טובה כי סיימת את השירות הצבאי..גבורה ממש, מעניין מה את עושה כיום עם תעודת השחרור "המפוארת" שלך אז אגיד לך שהשירות הצבאי זה כלום ואף אחד לא שם עליו...האזרחות יותר חשובה ורבים מה-21 להגדרתך מצליחים טוב מאוד! (הצבא נתן להם מוטיבציה רבה להצליח ולהראות שהצבא הוא הדפוק)

sandradee

New member
אני בד"כ לא עונה BUT

יש לי יותר מקצת מה להגיד... מותק אני התגייסתי ברצון להגיע להיות פ"פ בגדוד בסוף הגעתי להיות רכ"אית בבה"ד 6 שעות מהבית... היה לי מפקד צעיר עם סגמת, שהיה אומר לי א' ועושה ב' ואני לא אתחיל להכנס לסיפורים גם אני סבלתי... הייתי הולכת לישון ונרדמת מתייפחת מדמעות בסופו של דבר עברתי תפקיד (לא כי עשיתי בעיות אלא להיפך היו צריכים מישהי רצינית שתנהל את הלשכה) והיום, אני יכולה להגיד שהצבא היה החוויה של החיים שלי דבר שני הידיד הכי טוב שלי יצא מהצבא על 21! אתה יודע למה? כי הוא התחיל לעשות בעיות! היה מפונק עבר 10 בסיסים ואז המפתח הוא רק לצאת מהצבא לא? אנשים יוצאים מהצבא כי אפשר לא כי הם צריכים נכון אתם יכולים להצליח בחיים למרות שאם מישהו שיוצא על 21 יבוא לראיון עבודה ויבוא מישהו שעשה שירות מלא ושניכם תהיו מושלמים לתפקיד לא יתפלא כשיקחו אותו ותאמין לי שרוב מי שתגיד לו שיצאת על 21 אולי לא יגיד לך את זה אבל מסתכלים על זה בעין רעה ואל תגיד שלא כי אתה לא החברה תשאל את כולם פה בפורום הם רובה של החברה עובדה שהם רצו שאנשים כמוך פשוט לא ידבר בפורום הזה מצטערת על קטיעת חופש הביטוי אבל אני לא רואה את זה פה אל תבקשו פה טיפים איך לצאת מהצבא אנשים

im mitzi

New member
אני מאחורייך!!!

מותק אל תדאגי אני תומכת!!! אגב מתי את טסה?

Reznik

New member
../images/Emo45.gifתומך גם תומך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

get well

New member
../images/Emo31.gif

הפוום הוא מקום לכל הדעות ולא לעידוד דעה אחת בלבד. לא משנה שכולנו כאן (או רובנו) שירתנו את כל השירות, יש כאלה שלא. לאלה שלא יש סיבות וגם אם אתם לא מסכימים עם הסיבות זה לא אומר שאסור להם להתבטא וזה שלא תתנו להם לכתוב פה לא יעלים את האנשים האלה אלה יצור איזושהי אשלייה על המציאות! אני אישית לא חושבת שכולם בנויים למסגרת צבאית ויש אנשים שהצבא ממש לא מתחשב בהם. אל לנו לשפוט את כל יוצאי 21 כאל כלל. תנסו להתסכל על כל מקרה לגופו.

למעלה