נגד נגד ושוב נגד....

~Gal~

New member
מאד מעניין לדעת

מה היתה התגובה של בן-זוגך לכל העניין....

~Gal~

New member
שלום מעגלית

קודם כל, לצורך העניין, הפורום הזה רק בן יומיים
- וזאת במה של כולם. תני לזמן לעשות את שלו, ואני בטוחה שעם הזמן יכתבו כאן עוד אנשים שהם חלק ממה שאנחנו מגדירים זוגות מעורבים. ברור שחלקם יספרו על דילמות וקשיים. אבל - וזאת עובדה - יש גם הצלחות, והרבה יותר ממה שאת יודעת. רציתי הבהרה - מה זאת אומרת "זוגות מעורבים ששניהם יהודים לא יצלחו (ברוב המקרים) בחייהם" (ציטוט מדברייך)? כי אם אני מבינה אותך נכון, את כנראה חיה באמת בחברה משונה בתוך החברה הישראלית... אם אני טועה - אנא הבהירי את עצמך.

זה מה שאני חושבת

החאוזים של הזוגות שלא מצליחים מתחלקחם ,, חלק לא מצליחים בגלל יכול להיות הסיבה למעורבות ולשוני אבל חלק לא מצליחים בגלל החברה פה בישראל החברה שמבחינתה כל מה שלא נורמטיבי אז מנדים אותו ולזוג מעורב קשה והוא סופג המון ממה שבחוץ,מהח´ברה..... וחבל, אני מכירה זוגות מעורבים שחלקם הצליח וחלקם לא אני אישית הייתי מעורבת בקשר זוגי מעורב וולא אישית זה לא הפריע ואת האמת אני שמה קצוץ על מה שהחברה אומרת אבל יש אחרים שמושםעים מהחברה וזה קשה אני אומרת כשיש אהבה צריך ללכת איתה ופשוט לאהוב..... מאחלת לכולם רק אושר שמחה ואהבה חוקרת

~Gal~

New member
שכחת לציין

שחלק מהזוגות המעורבים לא מצליחים לשמור על הזוגיות בגלל... סיבות זהות לסיבות, שבגללן נפרדים זוגות שאינם נחשבים מעורבים... ואת זה הרבה מאד אנשים שוכחים. וכיוון שזוגות מעורבים נחשבים לפחות "נפוצים" בחברה שלנו, אז כל זוג כזה נבחן בזכוכית-מגדלת, וכל זוג כזה שלא מצליח, אז מיד יש 20 איש שאומרים "אמרנו לכם"... כאשר למעשה לא נראה לי (אישית) שיש כזה הבדל משמעותי בין כמות הפרידות בקרב זוגות מעורבים לעומת זוגות "רגילים".

ymoalem

New member
לכל החכמים למינהם

יצא לי קצת לקרוא את הפורום הזה ורציתי לציין שאני נשוי ללא יהודיה (הולנדית ללא דת) אני גרתי איתה בארץ 4 שנים ולעולם לא נתקלנו בבעיה אפילו סבתא שלי (זכרונה לברכה) שהייתה אישה מאוד דתייה בירכה אותנו לפני שהתחתנו אני לא מבין את כל האנשים שחושבים שזה טעות מאז שהתחתנתי כבר 4 חברים מהארץ ישראלים הספיקו להיתגרש ואנחנו עדיין חיים באושר. מה שחשוב זה שצריך לדעת גם לוותר לפעמים על דברים שאנחנו לא רגילים אליהם הילדה שלנו בת ארבע דוברת שלושה שפות חוגגת המון חגים של היהודים וחג המולד ונהנת משני העולמות. דבר אחד למדתי ורציתי לשתף אותכם בזה העם שלנו תמיד זועק שהוא מופלה אבל אני גיליתי שאנחנו לימדנו את העולם הזה מה זה לאפלות אנשים אחרים ואחר כך זה חוזר עלינו כבומרנג

למעלה