נגד השמאל הקיצוני

רז לוי

New member
נגד השמאל הקיצוני

במוצעי שבת הזה , "שלום עכשיו" ופעילי שמאל נוספים יפגינו מול הקרייה בת"א , נגד מופז והממשלה. כולם מוזמנים להגיע למקום בשעה 19:30 , כדי לתמוך ולחזק את ידי הממשלה וכדי לסתום לקיצונים את הפה!! חשוב להגיע!!! כדאי להביא דגלים ושלטים רלוונטים.. רז.

eviv

New member
זה סתם יצור מתיחות ומכות

אם תבואו לשם יהיה בלאגן עם המשטרה חבל אתם לא צריכים כזאת פרסומת שכל מי שיזכר בליכוד יזכר במכות שעשה חוץ מזה בתור מפגין בהפגנות האלו אני יכול להגיד לך שיש המון שוטרין ומאבטחים כך שלא תוכלו להתנגש בהפגנה הזאת EVIV

רז לוי

New member
אני לא מסכים

אני לא יודע באילו שיטות אתה מפגין, אבל אנחנו לא משתמשים באלימות אז אני לא מבין ממה אתה חושש. נוער הליכוד בכפר-סבא מפגין זה מספר חודשים מול פעילי שמאל קיצונים אשר מקיימים משמרת מחאה נגד הממשלה ונגד פעולות צה"ל. ההפגנות מתקיימות באווירה שקטה ואין כל חיכוך ביננו לבינם. אתה מוזמן לבוא ולתמוך בראש הממשלה ובשר הביטחון... רז.

eviv

New member
לא בידיוק מכיר את הנוער שלכם...

האמת בכל פיעילותי בשטחי הארץ לפחות במרכז לא ראיתי אף פעם פעילים בנוער הליכוד מה שראיתי זה רק אנשי מולדת מהתנחלויות... אבל אני יודע על מקרה לא בנוער אולי בצעירים שלכם שכמעט והתחילו מכות מול הבית של סילבן וכל השם הארוך שלו

Zack DA

New member
אוקיי

בכל אופן זה לא אומר שמדובר במשהו מייצג. אני מכיר פעילי שמאל חיפאים שהם תמיד אלימים ומסיימים כל הפגנה בתא מעצר של המשטרה. לא תשמע אותי אומר שאלה מאפייני פעילי השמאל.

eviv

New member
אתה מדבר על...?

אתה מדבר על אנארכיסטים שלא מאמינים בחוק? או שאתה מדבר על אנשים שהם בשמאל הרדיקאלי שחושבים שחובתם זה לעבור על החוק בשביל האידיאולוגיה שלהם?

Zack DA

New member
אני מדבר על

שמאלנים בהפגנות החל מאנרכיסטים, דרך אנשי מר"צ ועד פעילי חד"ש.

eviv

New member
אתה בטח מתבלבל

אולי אלה חדש אבל פעילי מרצ הם 95% פאציפיסטים שלא מאמינים באלימות יכול מאוד להיות שאתה מתכוון למפלגות השמאל הקיצוניות שמרצ לא משתייכת אלהם EVIV

Zack DA

New member
למה אתה מגונן על מר"צ כל כך הרבה ?

מאיפה אתה יודע איך מתנהגים פעילי מר"צ בחיפה ?

eviv

New member
מתוך הכרות איתם

אנימכיר אותם קודם כל הם א הרבה הם בערך 5 אנשים ושנית הם לא החברה שירביצו לאנשים יכול להיות מצב שחברה של מולדת הרביצו הם מה שכבר קרה אז הם החזירו מכות

Zack DA

New member
5 אנשים ?

בחיפה ? יש כאן בחיפה הפגנות (טוב, היום כבר לא כל כך) שבהן היו 500 פעילי שמאל. אתה טוען שהם בעצם 5 אנשים - ובנוסף אליהם 495 הולוגרמות.

eviv

New member
זה לא מרצ

הנוער בחיפה במצב קצט עגום אבל מצתרפים אלינו הרבה בתקופה הקרובה יכול להיות שגדל אבל השמאל לא כולל רק את מרצ יכול להיות שאאלה פעילים במפלגות הערביות נראה קצת מגוכך שנוער מרצ הרביצ למישהו האנשים האלה מוכנים לספוג מקלות ולא להרביץ...אם היית מכיר את הטיפוס היית מבין

למעלה