נבראתי לך.

Mאיה

New member
נבראתי לך.

את! כן, את! תעצרי שניה. לאן את ממהרת? החיים לא יברחו לך- אם רק תמצאי לנכון להעניק לי שניה. להסביר לך את עצם קיומי. לא, אל תגחכי לך מתחת לשפם הקטן שצומח שם ושרק אני רואה. תעצרי רק לרגע, תקשיבי לי. כן, את מכירה אותי ואני מכירה אותך...אנחנו חברות כל כך טובות, אבל לעיתים את פשוט הולכת לאיבוד ומזניחה...לעיתים את גם כועסת עליי, ואני רוצה להסביר את עצמי- אך, את לא שומעת. הרוח שנושבת לצידך מעיפה כל מילה שאני "זורקת" לאוויר- ואולי זו בעצם את?! יש לי כל כך הרבה דברים לאמר לך, כל כך הרבה דמעות שעצורות בי ואני רוצה לבטא- להוציא החוצה לשתף אותך.את החברה הכי טובה שלי- אז למה את אטומה. הרי ידוע שאני היחידה שאהיה שם בשבילך כשם שאת היחידה שתהיי שם בשבילי.. ואני?, אני חיה בתוכך, אני נבראתי לך. נכון, אני לעיתים טועה, ואת כל כך כועסת, אבל את לא מבינה שאני מונעת אחרת. אני מרגישה עיתים יותר מידיי, אני כואבת לעיתים עד כדי כך שאני מרגישה שלא נותר לי אוויר, שאני נחנקת ולא אהיה עוד חלק מעולמך...ואני פוחדת, יפה שלי. אני פוחדת לאבד אותך, אני פוחדת לשקוע בעוצמות שלי ופוחדת לקחת אותך עימי. את כל כך יפה, כל כך מרוחקת, קשה לי לאמר לך- שלא "תברחי" לי אבל את לעיתים כל כך אטומה...למה? למה את כל כך שונאת אותי..למה את מפחדת ממני? למה את מרוחקת? הרי כל יעודי כך הוא בשבילך, הרי נבראתי לך! יש ימים שאת כל כך אטומה, כל כך קא\טנת אטומה שאת שולחת את המוח שלך לביקור אצלי. לעיתים הוא נחמד, מנומס כזה...אבל את יודעת שאנחנו לא ממש חברים. את הרי יודעת שאנחנו לא ממש מסתדרים. אבל אני מנומסת אליו, כי את שלחת! כי את מנסה להעביר לי מסרים, ואני כל כך אוהבת אותך...ונבראתי לך! את יודעת, תמיד היה לי חלום שתבואי את אליי לביקור, כדי שאוכל להעביר לך את התחושות הנפלאות...את האהבה שלי אלייך, אבל את בוחרת לשמור על דיסטנס, ואני מכבדת אותך...ויותר מכל אוהבת אותך ולכן לא לוחצת..ומעלה תיאוריות שאולי את צריכה את הזמן שלך, שאולי הזמן יעשה את שלו...שאולי תראי שאני לא רוצה ברעתך- על אף שאת חושבת כך. הסירי את החומות שבנית, ילדה. צאי מהבועה. תני לי לפתוח אותך לעולם חדש, עולם מחייך שיעניק לך אור בעיניים, אור שכבר איבדת. אני יודעת, את לא בוטחת. אני מבינה הכאב עצום כל כך. לו היית יודעת כמה אני מבינה, כמה כואב גם לי, כמה אני ואת יכולות לחייך שוב, אם רק תפתחי אליי...אם רק תעשי צעד קטנטן לקראתי העניק לך את כל כולי. אלמד אותך אושר מהו?! אחבר אותך לרגעים קסומים, אופטימיים. ואני מבטיחה לך, את תחושי! תחושי שוב באהבה, תחזירי לעצמך את הברק שעינייך העצובות איבדו. אני אוהבת אותך, ילדה. איך אוכל להבהיר זאת? איך אצליח להגיע אליך?? תגידי לי איך עושים זאת?... אמרי לי, ואהפוף עולמות על מנת לתת לך חיבוק, לתת לך להרגיש- עד כמה נבראתי לך. אם קשה לך לאמר לי איך?!...אולי תנסי ללחוש?...עשי רק את הצעד הקטן הזה...רק צעד פיצפון אל מישהי שקרת לה "הנשמה שלך", את היתר השאירי בשבילי...את היתר אני אעשה. תני סימן- כי נבראתי לך! Mאיה.

גיל גיל

New member
Mאיוש?

יש סיכוי שנראה כאן גם את התשובה של הצד השני? יכול להיות שזה מה שאת צריכה... תנסי?

מאיה מדהימה ככ>>>

היא רוצה. אני פשוט יודעת כך. אני רואה אותך שוב ושוב ושוב בכל כך הרבה אופנים ואת ראויה לאהבה שלה. והיא ראויה לשלך. והיא פוחדת. יודעת גם את זה. פוחדת מהאהבה. אולי פגעו בה? אולי היא לא מבינה? תגידי לה. תצרחי אליה שתדע כמה את אוהבת. כמה היא חשובה. כי היא לא רואה. היא לא רואה הרבה. היא מסתכלת אבל לא קוראת את החיים. היא יודעת. היא מקשיבה. היא איתך. שום דבר לא "עף" לו. ש ו ם ד ב ר . היא שומעת. וקוראת. ומבינה. ויודעת. והיא לא מגיבה. קשה לה. היא מעדיפה להתרחק. רק כדי לא להבין. היא פוחדת מלהבין. והיא אוהבת. אוי. כמה היא אוהבת. אבל הפחד.. הוא משתק לפעמים. הכאב.. הוא משתק לפעמים. אל תיתני לה. תילחמי. עליה. ועליכם. כי היא תבין. יבוא הרגע והיא תרגיש אותך ככ שהיא לא תעזוב. היא לא תברח. יבוא יום והיא תילחם בכאב. ובקושי שלה. היא רוצה לחבק. היא רוצה לאהוב. בטוחה שכל צעקה שלה, זה כדי לנסות להסתיר. אבל את יודעת. את יודעת. והיא תבין. רק אל תיתני לה. פשוט לא. תדברי. תצעקי. היא לא תתרחק. ביום שהיא תמצא. היא תפסיק להסתתר. אויי.. ורואה אותי בה. וצועקת לך בשמה.. אל תוותרי עליי.. אל תוותרי עליה. היא אוהבת. ופוחדת. וכואבת. ויודעת. ומבינה. אל תוותרי. היא תגיע. היא תגיע.. שני.

חוכמית

New member
תני לה יד- מאיה

אני ממש לא ממוקדת. זה מאוד עמוק . בכל אופן מאיה. אוהבת, ומאוד מעריכה ומחבקת.נזרקתי יחד איתך למצב הזה ואני חושבת... בינתיים...

Mאיוש.......

קראתי, הפנמתי, הרגשתי, ראיתי בעינייך, יש בך כ"כ הרבה אהבה לתת....ומאושר האדם שזוכה לאהבה הזאת ממך! כל מה שכתבת נכתב עלייך.... כייף לאהוב אותך ואת ראויה לכל אהבה! אוהבת אותך מאד מאד
זמרת בארים

למעלה