נבראתי לך

נבראתי לך

נבראתי לך

נבראתי לך/שלמה ארצי כתב ידך הלא מוכר לי וקולך המהדהד צילצולך הטלפוני שכנע אותי לצאת מהבית החם לרחוב הקשה אל העולם התפתלתי כשקראת לי כי אסור היה לי אז לפרש את סימניך לאותות של אהבה כבר שכחתי מתי אהבתי ומתי את כל חושי איבדתי כך האם שמת לב ביקשתי רק דברים שאין מקומות אבודים סימנים של אש חיי בתל-אביב הסדרים רומנטיים התבוננות פנימית ומה שהאמנתי כך יצאתי אל הדרך כהגעתי באתי נעמדתי בדלת מה ידעתי לא ידעתי התפשטתי וזזתי כמו מטורף בחדר אלוהים עמד שבוע תשאר פה גם אני הרגשתי כך כי אני נבראתי לך אנשים שלא עמדו בקצת החיים הזה השתגעו התאבדו או הלכו לעזזאל בחשכה בבית החם זה קורה האם שמת לב אני בקשתי רק דברים שאין מקומות אבודים סימנים של אש חיי בתל אביב הסדרים רומנטיים התבוננות פנימית במה שהאמנתי כך יצאתי אל הדרך כשהגעתי באתי נעמדתי בדלת מה ידעתי לא ידעתי התפשטתי וזזתי כמו מטורף בחדר שנינו יחד כבר שבוע כמו גן עדן מסוכן לנו כל כך כי אני נבראתי לך כי אני ....

ליהי....

צה קרה? מאיפה המוזה? תמיד כייף שלמה ארצי,אבל קצת הופתעתי שזה ממך.. אגב אני הכי מתה על השירים:גבר הולך לאיבוד ואהבתיה.

אלת יקירתי

השיר מיועד למישהוא מסוים מאוד מאוד והלוואי ויקרא ויבין.... משקף מאוד את הרגשתי הנוכחית ליהי

למעלה